Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem ha van sok időtök, engem is tanítsatok meg légyszi!

Már nagyon rám férne...
No, akkor szólok, hogy vettem az adást! (izé, nem vagyok jó fogalmazásból)
nem kaptam meg - különben miért írtam volna ilyet?
Erre születni kell!
Tanítsatok meg engem is légyszi!
...meg leginkább Viktort!
Blue! én is írtam neked emailt, hogy majd átgondolom mit írhatnék, és írok! talán nem kaptad meg? mi az, hogy csak Dooorcsi reagált!
ha nem is mindenki (mert ugye esSO és ÉN tudunk motorozni - nekünk nem kell okitás:-) de sokan ott vannak..........

Úgy bizony! Minden álszerénység nélkül kijelenthetem, hogy nagyon jól látod a dolgokat!
he he he
Jelentem kiirattam magam ma délután, mert már a fél cég hivogat hogy MI VAN MÁ?
Szóval pihike, bekapok még pár gyógybógyot, meg szúrit de holnap már megyek éjcakára melózni....utána meg 2 napig megint pihi van úgy is.........

Amugy gratula mindenkinek......
Most néztem meg Tomika pár vidijét....meg ezt a hiradós cumót (nekem a neten nem jön le....csak ha letöltöm)....
És pont jól jön, hogy ilyen sokan rajta vagytok, mert az új oldalra, szeretnék ennek is egy oldalt - mert általában a kérdés mindig az a méfiáűból, hogy "TI HOGY FOGLALKOZTOK EZZEL A TÉMÁVAL" - igy legalább van bizonyiték is, hogy ha nem is mindenki (mert ugye esSO és ÉN tudunk motorozni - nekünk nem kell okitás:-) de sokan ott vannak..........

Tegnap megkértem a 3 gráciát, hogy adjon nekem egy netes intrjút, hogy hogyan látják ők....
Mivel csak Dorcsi reagált vissza - ezért most NYILVÁNOSSÁ TESZEM a felkérést.

Kérek mindenkit, hogy aki volt......azt pár szóban, mondatban, oldalban írja le nekem a megérzését, hasznosságát, miértjét........mert mint mondom szeretnék az oldalon egy ilyet.
A balesetes oldalt is átvariáltam......leszedtem a vért....és feltettem pár jobb videót...
Pl Dorcsiét is, hiszen a sok autos legalább látja a gebaszt.....
És feltettem azt a vidit is, amikor kivonul a gépezet, és előttük van a baleset.....

Szóval kicsit emberbarátibb és "gyomorbarátibb" a külső - ehhez pedig jó jön ez is.......
PERSZE nem kis reklámot csinálva ezzel D@niéknak is........hiszen ez az Ő érdemük!

Lehet hogy tavasszal csak lesutyogok?

Szóval aki irodalomból minimum 2-es vagy jobb foigalmazésokat írt - azt kérem ossza meg a véleményét a nagyközönséggel............

A legjobb beszámoló ajándékba részesül!

Az is írhat aki csak 1en volt ott.....és az is (pl Hápi) aki az összesen
nem nem......nem minden kábel - kábel.....

Nekem van 5db USB-Mini USB......de abból csak 2 fajta kompatibilis......a fényképezőé és a PNA-é....
A telefont még csak nem is tölti......pedig felismeri (ez volt nálam 2 hete Szlovéniában - ezért nem is halgattam zenét:-(((

Szóval első dolog - beszerezni hozzá a szükséges dolgokat pl egy webshopból...........
A bankrabló elkiáltja magát:
- Mindenki a feküdjön a padlóra!
Aki ott tartózkodik, mind leveti magát.
- Nyissák ki azonnal széfet!
Ki is nyitják neki, belenéz:
- Egy pohár tej!?
A rabló fogja és megissza.
- Nyissák ki a következő széfet!
Kinyitják neki, megint csak egy pohár tej. A rabló fogja és megissza. A negyedik széfnél a helyzet ugyanez, ismét egy pohár tej.A rabló most már felbosszantja magát:
- Most már aztán mondják meg melyik széfben van a pénz, mert valakit lepuffantok!
- Uram! Nálunk, nincs semmi pénz, mi spermabank vagyunk!
Hogy vagy Főni?
Most már megmaradsz?
Mert az ujjaid már elég fürgék!
elsőre is tutira kell egy driver......
Utána pedig az ActiveSync nevü progi ami a kapcsolatot létrehozza......szinte mindennel...
Nekem legalábbis ez kell a telomhoz, a PNA-hoz és anno a PDA-hoz is.....

Driver nélkül általában csak a memoriát látja (pl a betett SD card-ot)
Azt is jól láttad, meg Bexit, Türelmest, Pacikót,stb!
Láttad biza!
És Eriket, és Bexit, és Nyuszit, és Darázs-t, és Dzsokit, és Teddyt... és a fél AKMT-t.
Mármint a kereket kell kiszednem...
Sajnos Cd az nincs hozzá kábel is csak a táp kábel van meg Szerncsére Usb kábel nekem ( a fényképező gépemé) van ilyen azzal passszol csak nem isemri fel az Xp.Én gyanítom,hogy ez könnyített árú és ezért hiányos a tartozék készlete.
Meg mintha Tibkint láttam volna a háttérbe...
Ma találtam egy facsavart a 2000 km-t futott gumim közepén. Kúvaélet...
Holnap gyorsban ki kell szednem, mert délután elutazom... szombatra meg kell a moci. Jááááájjjj, remélem meg tudja pengén csinálni a gumis... nem lenne jó 100-as sebességkorlátozás az elkövetkező 12000 kilométerre.
Zimacsot is láttam?
Ha igaz most töltöttem le ezt (Windows Mobile 5.0 Emulator Images for Smartphone - HUN.msi)
De mivel nem tudom összehozni az én gépemmel így nem tudom telepiteni.De lehet,hogy nem is jó amit letöltöttem.Passzzz.
Nem szabad nekem ilyen kütyüt venni... mert elejtem. Bár vágyom rá, de most ez hátra van sorolva a listán.
Sztem biztos van hozzá egy CD, mint a jobb mobilokhoz, csak esetleg nem kaptál hozzá!
Blue vagy Tibkin biztos talál a neten a típus alapján!