he he he
Jelentem kiirattam magam ma délután, mert már a fél cég hivogat hogy MI VAN MÁ?
Szóval pihike, bekapok még pár gyógybógyot, meg szúrit de holnap már megyek éjcakára melózni....utána meg 2 napig megint pihi van úgy is.........
Amugy gratula mindenkinek......
Most néztem meg Tomika pár vidijét....meg ezt a hiradós cumót (nekem a neten nem jön le....csak ha letöltöm)....
És pont jól jön, hogy ilyen sokan rajta vagytok, mert az új oldalra, szeretnék ennek is egy oldalt - mert általában a kérdés mindig az a méfiáűból, hogy "TI HOGY FOGLALKOZTOK EZZEL A TÉMÁVAL" - igy legalább van bizonyiték is, hogy ha nem is mindenki (mert ugye esSO és ÉN tudunk motorozni - nekünk nem kell okitás:-) de sokan ott vannak..........
Tegnap megkértem a 3 gráciát, hogy adjon nekem egy netes intrjút, hogy hogyan látják ők....
Mivel csak Dorcsi reagált vissza - ezért most NYILVÁNOSSÁ TESZEM a felkérést.
Kérek mindenkit, hogy aki volt......azt pár szóban, mondatban, oldalban írja le nekem a megérzését, hasznosságát, miértjét........mert mint mondom szeretnék az oldalon egy ilyet.
A balesetes oldalt is átvariáltam......leszedtem a vért....és feltettem pár jobb videót...
Pl Dorcsiét is, hiszen a sok autos legalább látja a gebaszt.....
És feltettem azt a vidit is, amikor kivonul a gépezet, és előttük van a baleset.....
Szóval kicsit emberbarátibb és "gyomorbarátibb" a külső - ehhez pedig jó jön ez is.......
PERSZE nem kis reklámot csinálva ezzel D@niéknak is........hiszen ez az Ő érdemük!
Lehet hogy tavasszal csak lesutyogok?
Szóval aki irodalomból minimum 2-es vagy jobb foigalmazésokat írt - azt kérem ossza meg a véleményét a nagyközönséggel............
A legjobb beszámoló ajándékba részesül!
Az is írhat aki csak 1en volt ott.....és az is (pl Hápi) aki az összesen
Nekem van 5db USB-Mini USB......de abból csak 2 fajta kompatibilis......a fényképezőé és a PNA-é....
A telefont még csak nem is tölti......pedig felismeri (ez volt nálam 2 hete Szlovéniában - ezért nem is halgattam zenét:-(((
Szóval első dolog - beszerezni hozzá a szükséges dolgokat pl egy webshopból...........
A bankrabló elkiáltja magát:
- Mindenki a feküdjön a padlóra!
Aki ott tartózkodik, mind leveti magát.
- Nyissák ki azonnal széfet!
Ki is nyitják neki, belenéz:
- Egy pohár tej!?
A rabló fogja és megissza.
- Nyissák ki a következő széfet!
Kinyitják neki, megint csak egy pohár tej. A rabló fogja és megissza. A negyedik széfnél a helyzet ugyanez, ismét egy pohár tej.A rabló most már felbosszantja magát:
- Most már aztán mondják meg melyik széfben van a pénz, mert valakit lepuffantok!
- Uram! Nálunk, nincs semmi pénz, mi spermabank vagyunk!
elsőre is tutira kell egy driver......
Utána pedig az ActiveSync nevü progi ami a kapcsolatot létrehozza......szinte mindennel...
Nekem legalábbis ez kell a telomhoz, a PNA-hoz és anno a PDA-hoz is.....
Driver nélkül általában csak a memoriát látja (pl a betett SD card-ot)
Sajnos Cd az nincs hozzá kábel is csak a táp kábel van meg Szerncsére Usb kábel nekem ( a fényképező gépemé) van ilyen azzal passszol csak nem isemri fel az Xp.Én gyanítom,hogy ez könnyített árú és ezért hiányos a tartozék készlete.
Ma találtam egy facsavart a 2000 km-t futott gumim közepén. Kúvaélet...
Holnap gyorsban ki kell szednem, mert délután elutazom... szombatra meg kell a moci. Jááááájjjj, remélem meg tudja pengén csinálni a gumis... nem lenne jó 100-as sebességkorlátozás az elkövetkező 12000 kilométerre.
Ha igaz most töltöttem le ezt (Windows Mobile 5.0 Emulator Images for Smartphone - HUN.msi)
De mivel nem tudom összehozni az én gépemmel így nem tudom telepiteni.De lehet,hogy nem is jó amit letöltöttem.Passzzz.
Már nagyon rám férne...