Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudod, műszerfala megvan még? Igazából csak a külső borítás kellene, de ha nem aranyárú akkor kellene az egész. Kösz.
Egy pillanat alatt történt, szemem sarkából láttam, hogy valami bal lent feltünik, azt hittem galamb, befejelt a motor elejének ls a bak térdemnek, és már láttam is, hogy fityeg az index. Sógórom mögöttem jött azt látta, hogy madár ki az árokból, én neki, tollfelhő szanaszét, madár vissza az árokba indexestöl.
Szia

Jó hogy mondod, hisz tőle vettem a hátsó gátlómat, fel is fogom hivni.
racsidepo-nál 3000ft az index.
Szia Viktor.

Edelényben egy srácnak van még pár bontott gs500 cucca. 93 vagy 97-es volt a gép. Talán van még 1db indexe kb.2000-2500huf

harmincas 6585164
biztos anya kölcsönkérte a verdát...
piros háromszögben motoros cimke alatta figyelek rájuk felirat ! megvan? ma majdnem leszoritott az árokba egy vasuti átjáronál ! nem gond hozzá szoktam de legalább ne ragasszon ki cimkét a csomagtartora
szerencse, hogy nem lett "komolyabb" baj(od)!
Ettél te már fácánhúslevest? annál finomabb nincs!
szia
Széttört a müanyag ház, de az indexbura egyben van csak megrepedt, tehát mindenképp csere. 4000-5000. - Ft
Viktor!

Az indexed csak lejött...azt vissza lehet tenni, csak a bura belsejébe lébő 2 csavart lazitsd meg.....(legalábbis ahogy Én láttom)
Az indexburád széttört? Na azt viszont pótolni kell.......
Tomika!

Fillle danke söne:-)
És akkor igényelném is a példát........
részleteket kérném emailben
Vazze! Kár azért az indexért!

Miért nem alkalmaztad a stopmotoros napon tanultakat? Állítólag nagyon hasznos vészhelyzetek esetén.
Feltérdelhettél volna az ülésre, vagy kézen állhattál volna a tankon! Ezzel megoldhattad volna a problémát! Hiába tanították nektek? Direkt ilyen helyzetek kezelésére való volt az ismeretszerzés.
Esetleg bedobhattad volna a női lovagló pózt - amikor egy oldalon vannak a lábak címűt. Vagy a keresztben fogott kormányt. Ezek mind-mind naponta alkalmazott nagyon hasznos ismeretek!
ui:
(bocsi az élcelődésért, de nem bírtam kihagyni! Ettől függetlenül együtt érzek veled az index elvesztése miatti bánatodban!)
ui.ui
meg a fácánnal is
ui.ui.ui.
meg megint veled azért is, hogy ilyen xar levest kell enned!
Ja és valakinek elfekvőben nincs egy üresvisszajelzőhöz való zöld kis bura? Lemaradt és nem mentünk vissza érte.
Gratulálok! Ilyet is ritkán látni! Fácán leves! Legjobb!
hát... a tyúkból van a legjobb húsleves... remélem el tudtad vinni és nem drága egy index... majdnem megérte :S
Na,hali!
És már megint örülhetünk, h. nem történt nagyobb baj!
Vadásztársaságot kellene alapítani?
Szia

Remélem rendben hazaértetek.
Csak az index bánta.
szia!
azt a mondást hallottam már, hogy a motor fegyver, de hogy egyesek ezzel járnak fácánra vadászni...
nem lett komolyabb baj?
Aztaaaaaaaa...
Fácánvadász! Még jó, hogy Tibkinnek csak megelőlegeztük a nevet annak idején a nagytestű vaddal...

Még jó, hogy nem a sisakod kapta el...
Valakinek egy irányjelző elfekvőben ?
Sziasztok

A mai károm :-(
Nikivel terveztünk egy laza gurigát szombatra, mindenféle cél nélkül.Balatonfelvidék volt elképzelésben... Ehhez csatlakozott spontán módon Zsé is. Érden még összefutottunk pár motoros Lányzóval, és együtt indultunk Siófokra. 5 motoros csajra jutott 3 srác...

Siófokon ettünk-ittunk, aztán hazakolbászoltunk szép kényelmes, nézelődős tempóban. Álomszép idő volt! Asszem ki kéne venni még egy nap szabit tekergésre...

Hali!

hát az elképzelhető, volt még egy karika a városban, sötétedés előtt indultunk hazafele.
Ha átküldenéd mailben a képeket, annak nagyon örülnék! (nyuszikuszkukacgmélpontkom) Jót nevettem, hogy végre nem én, mint csaj voltam kissebbségben egy gurulás alkalmával! kicsi a világ!
Én is örültem!

ui: megnéztétek Győrt is, vagy csak a moccok végsebességét?