Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemérdekelsz! Haggyá békén, Matkás
szégyelLd!
Szégyeld magad, hogy ilyen képeket ideteszel nekünk!
Csupa tapsifüles nyusz! Ma voltam egy állásinterjún (életemben először), és felvettek Bank Plus Zrt a neve, ott leszek ügyfélszolgálatos telefonos. Egyelőre jó lesz nekem ez a munka, hétfőn kezdek Kielégítettem a kiváncsiságodat?
Volt 600 nyárvégi túra. 1-2 kép.
Szííyasztok 500 as ok
Ne csak morzsákat dobálj a nagyérdeműnek, hanem tényeket! csupa tapsifül vagyok!
Lehet hogy olcsó lesz, de nem sok "egyediség" lesz a gépben. Azt meg nem hiszem hogy túl nagy fejlesztések kellettek volna ahhoz hogy felhúzzák a GS-blokkot a mostani elvárásokhoz.
Mondjuk tényleg úgy néz ki, mint a 20 évvel ezelőtti Dél-Ázsiai cuccok! 5 egyéb moci összegyúrva.
Jupííí, akkor már csak sok pénzt kell gyűjtenem az ÚJ MUNKÁMMAL! És enyém lesz a legkisebb Suzuki
Dooorcsi hétfőtől komoly munkáslány lesz
Ha újat találnak ki, akkor fejleszteni kell, és akkor nem lesz ócccó a paci.
Így lehúzogatják a maradék bőrt a "régi" dolgokról, ameddig lehet.
Szerintem nem lett rossz, bár kitalálhatnának már valami úját a blokk terén. Lassan már az összes középkategóriás motorjukban az SV szív dobog. Én egy sor kettesnek jobban örültem volna...
És hogy leszólta a cikk a kis "őskövület" GS-t. (Bár abból a szempontból igaza van, hogy... de akkor is! )
Akkor ezért akciós nagyon az SV?
1.Gratulálok a túrához, nem lehetett akármi!
2. ez a mocc érdekes, de elsőre nekem tetszik. Igazából nem is a GS utódja, hanem az SV-é. De mindegy is! De akkor - mivel ez 650-es -, a GSR lett a belépő mocc! Hallod, Kykee?
valami nagyon dizájnosat akartak... nekem nem nagyon tetszik...
Itt a GS500 örököse. Új belépő mototr a Suzukitól:
link
Hát, amikor egy DL középsztendere lekoppan, akkor ott már biza vannak körülmények.
Hétccccccentség?

Az egyszerűen úgy mondható: SZOPÁS.........
60km-ert 2 óra alatt megtenni......az biza szoponty:-)
Ez így van ! Én is jókat túráztam az SV -vel és úgyan ez a tapasztalatom volt vele Gratula a túrához bíztos überbrutál volt!
Akkor vóóót "hécccentség". De ez a szép a dologban, hogy az emlékek megszíííípítették!
Láttom benned is mély nyomot hagyott Tarnow-Krakko útvonal:-)
A GS itt már a leg kevesebb.
Bírnád te a túrát? Néha nagyon gyorsak vagyunk... van, hogy az átlag tempó 25-30 km óránként!
Hello
Lekapartam az R-betűt a GSRről,jöhetek veletek túrázni? ? ?