Ezen Én is agyaltam már:-)
A csóka elvisz 3 dobozt......üresen:-)
OK?
Hát mikor megáll akkor az egyikbe teszi a csaja és a maga bukóját
a másodikba a bőrruháját
a harmadikba meg a csájét:-)
Sétálnak 20 percet, öltöznek 30-at....(fel/le) és mennek tovább:-)
Itt is látszik!
Egy jó túrához kell 3 doboz, meg egy NAGYON Jól feltöttöt hitelkártya:-)
ÉS a kérdés: METÁLT BÍROD?
Bezony, én tavaly ősszel vettem meg a MotoDetail dobozokat oldalra (az akciós ár akkor 22e volt, no! platni). A rendszer Kappa, a TopCase is az, majd az internetet túrva kiderítettem, hogy az MD ebben a méretben Kappa továbbgyártás, mindenféle változtatás nélkül ment fel a tartóra, a zárak is ugyanazok, tavaszra egykulcsosítom őket. Igazából oldaldoboznak készültek, mert van bennük egy határoló, ami nem engedi olyan 50foknál jobban kinyílni, ha ezt kivágod belőle, akkor topcase-nek jó lehet.
Más. Nekem sehogy sem akart a 42l Kappa topcasebe belemenni 2db sisak, majd elkezdtem legózni és kiderült, hogy a fenekükkel egymás felé fordítani őket úgy, hogy a plexi hátrafelé nézzen. Viszont teljesen értelmetlen ez alapján mérni a dobozt, mert akkor semmi más nem fér bele, mi a francnak hurcolásszak magammal egy tök üres dobozt...? .... szerintem ....
Ebben a menüpontban rendelhető a teherfuvarozásban kötelező, úgynevezett "fényvisszaverő biztonsági kontúrfólia",melyet 5.5 cm széles tekercsben forgalmazuk. Legkisebb kérhető mennyiség 1 méter és folyóméterenként vásárolható. Ára: 1950 Ft + áfa / fm. Fényvisszaverő képessége hivatalosan is elfogadott, ezt a gyártó 3M cég garantálja. Rendelhető színek: piros, sárga , fehér, zöld.
feketét itt nem találsz, csak a feliratok és egyébb képek alatt.....
Eyszerűbb ha írsz egy mailt, és a REFLECTIVE BLACK matrica után érdeklődsz.......
anno úgy volt hogy csak nagy darabot lehet venni, igy 5-en álltunk össze...........és igy lett eg 50x 120-as véve.....
mindenki kapott egy 10cmx120cm-eres darabot......
ez volt valami 1200ft
Utána viszont valaki írta itt (vagy a banditon) hogy neki adtak kevesebbet is.....
fel kell velük venni a kontakot, vagy elmenni érte.....
ami tuti, hogy 120cm széles ........de szerintem van ott "hulladék" is ami a szövegrendelésekkor megmarad
Ez most a nem a magyar kereskedők fogása. Én is nézegettem a Louis oldalát, és majdnem rendeltem kettőt a 44 literes dobozból. Csak előtte olvastam külföldiül. A louis.de honlapon "apróbetűsen" le van írva, hogy platni nélkül értendő az ár, azt külön meg kell rendelni hozzá. Ezért írtam tegnap, hogy az akció nem akció ebben az esetben.
Majdnem én is bepipáltam, hiszen első körben csak azt láttam, hogy most olcsóbb a 44 literes a 42-esnél. (azóta már nem is olcsóbb, most 90EUR a 44-es) Piszkosul oda kell figyelni...
Én ezért vettem "mérgemben" 2 Praktikeres dobozkát ötezernyócccázé darabját.
Benne is van meg nem is! Én Givit vettem volt hozzá platni is, csak éppen nem való nagymotorhoz ,a platni csak pl robogóra jó. Igy a nagymotorhoz külön kell venni nagy platnit(ami passzol a gyári konzolhoz). Persze ha egyéni konstrukcióju konzolod van arra rámehet a kis platni is.
Itt valaki nagyon csalik! A moto dobozokhoz jár a platni alapból! Akkor azt a boltban ügyesen külön felszámolják!
Miért is nem csodálkozom a magyar leleményesség eme új igazolásán?
a bázismotortól most vettem meg a moto detailes 44L, oldaldoboznak és top casenek is jó, lényegében a kappa márkajelzés nélküli cucca, kappa prosi benne, többen is használják ismerösök, ár/értékben jelenleg sztem a legjobb, most van akció így 17 körül van...
Ha mégis a Detailos doboz mellett döntesz, figyeld a Louis honlapját. Általában a hazai forgalmazók követik az ottani akciókat.
Bexét én is láttam, sztem nincs vele semmi gond.
Ugorj bele! Vagy ne! Ez a 2 eset lehetséges.
Én azért lehet, hogy figyelném az akciókat, aztán Moto-Detailt vennék. Nem hiszem, hogy holnaputánra kell a doboz neked, ergó ráérsz keresgélni. Persze, te választasz!
Mint látszik - én az átvétel után rögtön el is törtem a zár"kampót"......
Nem volt gond, mert megoldottam lemezből........ami már tuti nem törik el.........
Amugy semmi probléma vele.....
Megjárta velem az Őrséget, a Helpet, Szlovéniát.....soroljam még?
Ezen Én is agyaltam már:-)
A csóka elvisz 3 dobozt......üresen:-)
OK?
Hát mikor megáll akkor az egyikbe teszi a csaja és a maga bukóját
a másodikba a bőrruháját
a harmadikba meg a csájét:-)
Sétálnak 20 percet, öltöznek 30-at....(fel/le) és mennek tovább:-)
Itt is látszik!
Egy jó túrához kell 3 doboz, meg egy NAGYON Jól feltöttöt hitelkártya:-)
ÉS a kérdés: METÁLT BÍROD?