Ez utóbbi erősebb felépítésű, megfelelő zármechanizmussal rendelkezik, és nem kell a doboz belsejében turkálni, ha le akarod emelni a platniról, vagyis ha több db van belőle akár még oldalra is felszerelhető !
Továbbá a fogantyúja is ergonomikusabb. Ilyet láttam az auchanban 1 hónapja 17900 Ft-ért.
Ez ugyanaz a gyártmány. Ezek szerint nem lehet jobb, mint a másik. De ha dobozkodni akarsz, a Moto-Detailes 44l-es akciós volt, nézz utána, lehet, hogy még tart.
Így a képekről nem tűnik rossznak. Egyedül a 60 l-es térfogattal volna fenntartásom. A kép alapján az én 42 literesemben kényelmesebben elfér 2 zárt sapka. Ezt leszámítva nagyon rossz nem lehet. És platnis a cucc...
Szia Viktor
Nekem ilyen dobozom van.
A zárat kellett rajta megoperálnom valamint lötyög a teteje, és nincs az egésznek tartása.
olcsó húsnak...
Ezt vittem a pécsi sulira is.
Talán még tart a doboz akció a louisnál, /pl. motorbázis/ az jobbnak látszik. moto-detail
üdv
Amiket írtál délben mint fontos szempont, azokban a pontokban jó
Egyébként meg nem biztos hogy minden ami ujabb konstrukció jobb is Pl az enyém még karbis és mint ilyen csak könnyebb lesz javitani mint egy ujnak az elektronikáját . Sok mindenben a legujabbak, főként sportmotorok olyan eldobósak: eldobod aztán már nem is érdemes összeszedni, mert minden cserés
Nem fér bele 2 bukó......max ha gyerekméret....
az egy bukó is éppenhogy............mert túl lapos.........
Anyi a különbség hogy az enyémen van egy CMG betü........