Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenem van!

Nem fér bele 2 bukó......max ha gyerekméret....
az egy bukó is éppenhogy............mert túl lapos.........

Anyi a különbség hogy az enyémen van egy CMG betü........
Ez utóbbi erősebb felépítésű, megfelelő zármechanizmussal rendelkezik, és nem kell a doboz belsejében turkálni, ha le akarod emelni a platniról, vagyis ha több db van belőle akár még oldalra is felszerelhető !
Továbbá a fogantyúja is ergonomikusabb. Ilyet láttam az auchanban 1 hónapja 17900 Ft-ért.
Az 50-be is be fér 2 bukó, meg középen a zárnál van egy kis beugró rész, ami ad neki tartást, de ennyiért azt hiszem megéri.

Erősítsetek meg .
No, ennél már hihető az 50 liter. Inkább, mint a másiknál a 60 (ami szerintem csak 40 lehet... ).

Az esSO által írt Moto Detail valóban akciós, DE a 44 litereshez most nem jár platni. Tehát, nem is olyan akciós...
Ez ugyanaz a gyártmány. Ezek szerint nem lehet jobb, mint a másik. De ha dobozkodni akarsz, a Moto-Detailes 44l-es akciós volt, nézz utána, lehet, hogy még tart.
Masszívabbnak néz ki
Köszi a gyors reagálást.
Vagy inkább ez?

http://www.vatera.hu/ztech_505...
De George nem csak lát... ő lesz a mérvadó ebben a kérdésben.
Így a képekről nem tűnik rossznak. Egyedül a 60 l-es térfogattal volna fenntartásom. A kép alapján az én 42 literesemben kényelmesebben elfér 2 zárt sapka. Ezt leszámítva nagyon rossz nem lehet. És platnis a cucc...
Szia Viktor
Nekem ilyen dobozom van.
A zárat kellett rajta megoperálnom valamint lötyög a teteje, és nincs az egésznek tartása.
olcsó húsnak...
Ezt vittem a pécsi sulira is.
Talán még tart a doboz akció a louisnál, /pl. motorbázis/ az jobbnak látszik. moto-detail
üdv
Kapott egy Gixxer tankot egy GSR műszerfalat egy hornet popsit, egy kiváló SV blokkot! Meg valami olasz kaka kinézetet! Borzasztó!
Miaz? Feldobta a hornet a lasztit? Ezt senki ne merje SV-hez hasonlítani! Hogy néz ez ki? Mintha valami firenzei homokos tervezte volna!
Üdv a suliból Este majd jelentkezem, hogy milyen volt! Küldjetek erőt nekem, hogy kibírjam itt este 6ig!
Sziasztok

Szerintetek jó?
http://www.vatera.hu/ztech_088...
Maestro!

Most néztem meg a stopmotoros kis videóidat, és találtam köztük egy szenzációs hangot az egyik motoron! Nagyon jó, kell nekem olyan!
Dehogynem megvan a szolgálati Yamahája

Csak még nincs nála! Ahogy nálam sem az enyém...
Kopj le róla! A te motorod már megvan!
Nekem kicsi ez az új suzuki. Azt reméltem, hogy a GS-nek a "túra vonal"-át erősítik kicsit. De nem, sajna. Esetleg ezzel majd kiegyezek egyszer:
na! az nekem is bejön!
Én még nem tudom, hogy tetszik-e...
Bár, ha nekem tetszik, akkor ott baj is lehet. Ugyanis Teddyinek a Fiat Multipla is tetszik (a régi).
Nekem kifejezetten tetszik!
Egy kicsit GSR egy kicsit MV egy kicsit SV.
Kéne vele menni egy jó nagy karikát!
Amiket írtál délben mint fontos szempont, azokban a pontokban jó
Egyébként meg nem biztos hogy minden ami ujabb konstrukció jobb is Pl az enyém még karbis és mint ilyen csak könnyebb lesz javitani mint egy ujnak az elektronikáját . Sok mindenben a legujabbak, főként sportmotorok olyan eldobósak: eldobod aztán már nem is érdemes összeszedni, mert minden cserés
konstrukcióban viszont..
2002-es