Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue !

Egy kérdés...hogyan lehet ezt feltelepieteni ? A kérdés azért,mert amikor csatlakoztatom a géphez USB-n keresztűl megtalálja az Xp de kéne hozzá valami illesztő progi amit nem talál (még a neten sem legalább is a hibaüzenet ez).Hogy lehet ezt összehozni a géppel ?
Okosságot kérek .
Mondtam Már?
Benne vagyok a TV-ben!
No ez passz........
Gyártó oldal, magyar forgalmazó....stb.
De lehet hogy egy telefonos bót is megtudja neked csinálni
Amúgy kössz a figyelmeztetést !

Egyébként honnan lehet leszedeni hozzá magyar Op rendszert vagy magyarítást?
Igen csak fél cm volt a külömbség.
Ez biztos mert előtte GSX750F-ét próbáltam az 190mm hosszú volt(ez mág megvan) ez két okból sem volt jó az egyik az,hogy a furata nem stimmelt (12mm volt a Gs-é 10mmm-es) a másik meg ez már túl nagy volt,amikor felraktam és lábra tettem a vasat majd segre esett olyan lett mint a csopper , csúnya meg a kerék már majdnem beleért a sárvédőbe. Ezért volt az ötlet a Gs kutyacsont és ez bevált.
Összesen fél centi volt a különbség?
Nekem nem gond.....csak szóltam még mielőt valaki belelkesül majd anyázni kezd:-))))
Amugy a techinak annyi hogy egy magyar nyelvű op rendszer kell a telcsire.......
Ez a Windows Mobile 5.0 ugyan olyan oprendszer, mint a symbian......
Nekem a PNA-m Windows 5.0-ás......és eredtileg spanyol! A nteről leszedtem pár cumót és innentől már Magyar-Spanyol:-)
De ugye minden ember 1-1 funkciót használ.....azt meg ugyis megtalálja ha kinai......
Szia Blue !

Jó van na....elírtam de eddig senkinek nem tünt fel .
GPRS van benne NEM GPS

A GPRS egy adatátvitel.....a GPS-meg ugy Mühód-as navigáció
jah.... ezt ismerem mikor nehéz itt megszóllalni
na GS500... ma láttam egyet itt Helsinkiben az utcákon... holnap meg megyek haza :]
Teddy!

akkor csapj le rá......
Egy BT-s GPS már csak 15-20 ropi pluszban....és annyi a gond vele hogy egy gyufásdobozd kell a zsebedben hurcibálnod pluszba (no meg azt is tölteni)
Ha pontosan emlékszam akkor a gyári az 175mm és a Gs-é pedig 180 mm volt .
Igazából elbasztam,mert a csere előtt nem mértem meg a magasságot ezért nincs pontos adat róla azt hiszem kb -3cm-ert eredményezett .De ha jól emlékszem ez volt itt is téma és te is megmérted nekem meg Blue is a magasságot még képet is tettem fel róla:Csak ez sok oldal vissza.
Na azért ne hozzatok már zavarba, még a végén nem merek itt nyilvánosan kommunikálni a lányokkal.
Szobára kell majd mennem.(Kettesben könnyebb.) . .
Már kérdeztem, de nem ilyen a vágya .
Határozott elképzelései vannak, mint az Apjának.
Tántoríthatatlan, már az időpontot is tudja!
Persze az nincs olyan messsze napokban, mint ahány ujj van egy kezemen!
Akkor csak annyit mondj, hogy mennyi volt a pontos méretkülönbség a két csont között, és ez hány centit eredményezett a talpad alatt!
Te Erik!
Dani nem most szeretne telefont cserélni?
Szia Erik !

Bocs ,hogy most válaszolok de máshol böngésztem közben.
Igen úgy néz ki,hogy bevált a kutyacsont cseréje kényelmesen leér a lábam és úgy érzem,hogy kicsit stabilabb is lett a gép (de lehet,hogy ez csak a tudat).A gyárim sajnos nincs meg mert oda adtam a fiam haverjának (nem örökbe az igaz),mert Ő ugyan abban a helyzetben volt mint a te fiad.Elméletileg a szezon végén (Téli leálláskor) hozza vissza,ha még akkor aktuális neked nagyon szívesen odaadom.
Bigmen!
Nekem nem is válaszolsz?
46324
Teddy !

Megtaláltam én is utánna néztem egy kicsit.Itt a link Teljesen megegyezik azzal ami nállam van Jasjar
Szia Teddy !

Köszi az infót. megnézem (mindjárt)a linket amit adtál.
az igaz,hogy telefon,mert a sim kártya helye ott figyel azt nem tudom,hogy milyen függőségű (T-mob vagy Pannon ).Elméletileg van benne Gps is (elmondás szerint) de az angol nyelve miatt ezt nehéz (nekem) megállapitani.
Hát persze!