Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Láncsprayre lenne szükségem. Érd és környéke elő nyben, ha valaki tud segíteni, akkor köszönöm!
Még megvan? Aszittem, már rég eladtad!
Felejtette a jehova! Csak az embernek ideje nincs motorozni! Meg ugye nincs hol tartanom, mert a mélygarázst nem forszírozom, akkor inkább kint hagyom az utcán kulccsal együt!
Kedvünk volna, csak holnap suli ugye! Vasárnap esetleg, csak Zsófi beteg! Az anyagiakba meg nem is merek gondolni! De kellene egyet gurulni már!
Azért, mert Te már elfelejtetted a csapatot, azért mi még emlékszünk, hogy volt egyszer egy fiatalember, aki motorozott is néha, amíg szabad volt! De igába hajtotta a fejét, és ezzel pont került a történet végére.
Sőtt! Leszel is!

Nincs kedvetek elmenni a balcsi fölé kanyarogni 1-et jó idő esetén?
JÉÉÉÉ!

Még téma vagyok a fórumon?
hogy rohan az idő.... lassan már a mocit is le kell tenni sajna...
Köszi a pontosítást, rosszul emlékeztem!
Az unokatesója Budmyke, neki pedig május 31-én volt a lagzija. azon jelen volt Balázs....
Te nem mész az unokatesód lagzijába?
Én motorzni tanulok. kresz szerint.
Sziasztok!

Terveztek túrát a hétvégére?

üdv: szobbal
De pörög a fórum.. Mi lett vele?
Ja, de akartam is mondani! Már gyűlik a teli dobozos cigarettagyűjtemény, mert múltkor is nálunk felejtődött egy Malboro....

Eltettem a legközelebbi találkozásunkig!
Jó reggelt mindenkinek!
Meló de este leszek!
Persze, itthon voltam " utána" ,csak nem volt cigim!
Nyuszi!
Nem felejtettem nálad tegnap a cigimet?
Tudod, olyan jól esik "utána " rágyújtani!
Nekem is olyan volt..
Akkor írok neked már Ha már így megfejtettem számodra ezt a rejtélyt
Tényleg! Mostmár jó.
Volt vele probléma. D@n olvassa a fórumot suttyomban, és majd megmondja az okosat!
Zimacsnak nem is kell írnia

Ő már leírta és mivel nyíltan, így engedelmével ezt fel is használom!

http://lelektukor.freeblog.hu/...
Az tuti hogy az EMBERNEK kellene szólni, hogy a Stopmotoros oldallal tegyen valamit, mert hibás............
Még be se tölt, de már "HIba az oldalon, bocsi".....és bezár.........
Vagy ez a probléma csak nálam van?
Gambesz..kizártál, mint a pillanat biztos utáltál és fájt, h nem tanítottalak meg egykerózni