Mint ex GS tulaj ide is beírom. (Meg azért is mert itt vannak nagy túra bajnokok)
Szóval:
Sziasztok!
Első hozzászolásom itt. Augusztusban lettem SV tulaj egy 2006-os jégkék 650s megvétele után.
Hozzászólásom tárgya az SV dicsőítése
Most szombaton jöttünk meg barátnőmmel a Francia riviéráról. 3600 km-es kört mentünk. A motor (SV650s) tökéletesen teljesített. A láncspray-n kívül semmit nem kellett vele tenni, olajat gyakorlatilag nem fogysztott.
A túra során mindenféle szakasz volt. Hosszú autópálya, kanyarvadászat a Dolomitokban, városi cirkálás itt-ott. Kb. 40 kilónyi cuccot vittünk magunkkal (kemping cucc, ruhák, szerszámok stb.) Így a terhelés összesen kb. 180 kg körül alakult. Az átlagfogyasztás a teljes túrára vetítve 5,85l
Elégedett vagyok, boldog és vidám
Sziasztok! Blue! Bocs, hogy nem keresem meg a hsz.-t, de mèg mindìg telòròl nyomom. A zselès kontra savas akksikròl volt szò. Igazàndibòl nincs semmi konkrèt problèmàm a savas akksikkal (főleg amìg nem fexik a paripa...). Egyszerűen, csak hozzàszoktam, hogy minden vasamban ilyen van. Egyèbkènt vettem akuvitet, oszt' most jò.
Igen vettem tankot, első sárvédőt, oldalidomot meg kapaszkodót. Most már van mindenből kettő, igaz az egyik oldalidom horzsolt a tank meg horpadt, de jó lesz "pályaidomnak".
Ki fogja csinálni? Van segítséged? Egyedül ne fogj hozzá, mert van buktatöja!
A deklit nem kell bántani. A blokk alján van egy csavar - 17-es vagy 19-es kulcsnyílású, már nem emlékszem -, azt kell kihajtani. Ott lefolyik a fáradt olaj. A dekli fölött, az a nagy fekete műanyag csavar pedig a betöltönyílás. A nívöt kihajtott csavarnál nézzük!
A szűrő a kipufogó alatt van, 3 db csavar fogja. Na, ezzel kell nagyon óvatosan bánni. Alatta a tömítést is cserélni kell, majd nagyon óvatosan meghüzni a csavarokat!
Szóval:
Sziasztok!
Első hozzászolásom itt. Augusztusban lettem SV tulaj egy 2006-os jégkék 650s megvétele után.
Hozzászólásom tárgya az SV dicsőítése
Most szombaton jöttünk meg barátnőmmel a Francia riviéráról. 3600 km-es kört mentünk. A motor (SV650s) tökéletesen teljesített. A láncspray-n kívül semmit nem kellett vele tenni, olajat gyakorlatilag nem fogysztott.
A túra során mindenféle szakasz volt. Hosszú autópálya, kanyarvadászat a Dolomitokban, városi cirkálás itt-ott. Kb. 40 kilónyi cuccot vittünk magunkkal (kemping cucc, ruhák, szerszámok stb.) Így a terhelés összesen kb. 180 kg körül alakult. Az átlagfogyasztás a teljes túrára vetítve 5,85l
Elégedett vagyok, boldog és vidám