Na ezt elküldtem minden általam ismert cimre (ami benne van az outlookba)
Na édeseim aki nem tudja......
Holnap 2 szál futt....
A., verzió: esSO csinál 20L babgulyást......és egyedül árválkodik, aki akarja meglepheti.
B., verzió: AKMT évadzáró....találkozó Adonyban, nála, 9:00-kor........Ha nem nézek ki a terszra, akkor még várjatok picit, mert ezek szerint nem értem még vissza Pusztaszabolcsról
indulás kb 9:30-kor...
Helyszin Bakonynána környéke, off-roados!, ebéd a szokásos őszi szalonnasütés(egyénileg hozzott anyagból)
LEHET JÖNNI KOCSIVAL - CSALÁDOSTUL!
Mert nem lesz más körözés.........Megyünk -sétálunk - eszünk - jövünk haza..........vagyis gyerköcök is jöhetnek
No para
Mindenki a kedve szerint (no meg a lehetőségekhez mérten) halad......
esSO gondolom kiméli az új gumikat - ezért inkább főz
Nekem esSO volt az alap, de mivel az esküvői meneten nyomtátok az évadzárót - most van időm - és most van szép idő hozzá.....szóval inkább erre tankolok 10L-ert, mint egy kajáért.....azt bármikor megoldhatom, hiszen esSOnál meg is tudok száradni:-)
Ogabiék esetemben alapban kilőve mert az túl messze van most.
Évadnyitóra tudtommal eddig
Bex
Te
Elbandit Zsolt
és jómagam szavaztam be.......
Oszt hogy ki jön még aki most csendben ül? Na az a talány........de mindjárt küldök egy körmailt is, hogy tudják - mert ugye vannak akik nem nézik a fórumokat sürün......
No, akkor ezt túlbeszéltük.
Cicc! A szüretet hagyd ki, ez jobb progi. Azért mustot csinálok neked, ha akarod. Hátha összefosod a kordurát!
Valamikor délelőtt érkezzetek majd meg. Lesz itt másik 2 akmt-s is, ismeritek őket.
Ezt találtam a neten:
http://www.mommo.hu/media/Goli...
Hát ez már 5 motor!
Na édeseim aki nem tudja......
Holnap 2 szál futt....
A., verzió: esSO csinál 20L babgulyást......és egyedül árválkodik, aki akarja meglepheti.
B., verzió: AKMT évadzáró....találkozó Adonyban, nála, 9:00-kor........Ha nem nézek ki a terszra, akkor még várjatok picit, mert ezek szerint nem értem még vissza Pusztaszabolcsról
indulás kb 9:30-kor...
Helyszin Bakonynána környéke, off-roados!, ebéd a szokásos őszi szalonnasütés(egyénileg hozzott anyagból)
LEHET JÖNNI KOCSIVAL - CSALÁDOSTUL!
Mert nem lesz más körözés.........Megyünk -sétálunk - eszünk - jövünk haza..........vagyis gyerköcök is jöhetnek
c., verzió: Ogabiék mennek Bogács felé.....lesz pancsi is......
Mindenki tegyen kedve szerint.
No para
Mindenki a kedve szerint (no meg a lehetőségekhez mérten) halad......
esSO gondolom kiméli az új gumikat - ezért inkább főz
Nekem esSO volt az alap, de mivel az esküvői meneten nyomtátok az évadzárót - most van időm - és most van szép idő hozzá.....szóval inkább erre tankolok 10L-ert, mint egy kajáért.....azt bármikor megoldhatom, hiszen esSOnál meg is tudok száradni:-)
Ogabiék esetemben alapban kilőve mert az túl messze van most.
Évadnyitóra tudtommal eddig
Bex
Te
Elbandit Zsolt
és jómagam szavaztam be.......
Oszt hogy ki jön még aki most csendben ül? Na az a talány........de mindjárt küldök egy körmailt is, hogy tudják - mert ugye vannak akik nem nézik a fórumokat sürün......
Most meg válogacc?
"Csiganyálas?"
3 példányban fogom magam fénymásolni!
Elmegyek Ogabival gurulni+ fürdeni, Blueval lezavarom az évadzárót, és elmegyek esSOhoz babot zabálni!
Cicc! A szüretet hagyd ki, ez jobb progi. Azért mustot csinálok neked, ha akarod. Hátha összefosod a kordurát!
Valamikor délelőtt érkezzetek majd meg. Lesz itt másik 2 akmt-s is, ismeritek őket.
Valami ilyesmire gondoltam, ha nem is konkretice erre.
Csaplak agyon! Ne tekerd a szavakat, mert uuuuuuuuuuutálom!
( )