azt a kárszakértőd szépen mgyorózd meg, olyan nincs h egy bukót nem fogad el....a ruhánál esetleg, ha nem lát rajta sérülést, de könyörgöm ezek egyértelműen beazonosíthatóak....nem biztos h elfogadta...ááh, érdekes....kiváncsi vagyok a végeredményre....
Sérült bukót és motoros nadrágot, kabátot keresek, mert az enyémet nem biztos hogy elfogadja a kárszakértő. Férfi S-es vagy női L, XL is lehet.
Ha valaki tudna ilyet légyszi szóljatok.
Köszike előre is
Te figyi! nem kell ám közelről galambokkal barátkozni! ez nincs benne a motorozás mesterfokon c alapműben! elég brutál lehetett! tuti eldobtam volna a vasat ebben a helyzetben. nyáron....még jó, h nem láttam (csak éreztem), hogy egyszer vmi (madár) nekirepült a lábamnak. Az is fájt volna, ha nem motoros csizmában és spéci nadrágban vagyok.
felhajtott plexit nem ajánlom senkinek.... báris 60 felett. multkor 80-90nel pont berepült egy galamb, megnéztem közelebbről... meg aztán szedhettem ki a hajamból, illetve a kacigából a tollakat, meg be volt dagava a bal szemem 2 napig. csak azt nem értem, hogy hogy tudott épp beszállni... azóta lent van a plexim :).
ami a szinezett plexit illeti, szép meg jó nappal, de este nem ajánlatos. nyuszikusz-szal egyetértve, kell vinni az eredeti plexit, ami meg hülyeség , én a napszemüveg mellett döntöttem.
én nem tudnék 80-100as tempónál felhajtott plexivel menni, akkor sem, ha van rajtam szemüveg
attól még a homlokomnak is nekivágódhat egy cserebogár, vagy kő....
naja, ezt nem mondtam, de tényleg így van. ergo tök macera az egész, hisz, ha este is mész, akkor kell vinned az eredeti plexit, amire ugye meg vigyázni kell meg ne karcolódjon!
Sziasztok!
Sötét plexivel kapcsolatban az én tapasztalatom pozitív! Engem is zavar, ha nagyon süt a nap. Ha nem hosszasan megyek szembe vele, akkor nekem bevált! Az viszont tényleg rossz, ha elkezd sötétedni. A barátom javaslatára vettem egy sárga szemüveget. Ebben felhajtott plexivel tudok járni- nem röpülnek a szemembe mindenféle állatkák-.
Apropó!
Mi villan át a légy agyán,amikor nekivágódik a kamion szélvédőjének?
szia! én vettem a bukómhoz anno, de az esztétikai pozitívumon kívül nem tapasztaltam azt, hogy olyan sokat érne. konkrétan: ha süt a nap, akkor majd megvakulok, ha nem veszek fel plusz napszemüveget. Beszéltem más "kollégával" is erről, és neki is ez a tapasztalata. Ja, és én azért vettem sötét plexit, h ne kelljen napszemcsit felvennem. remélem tudtam segíteni a döntésedben.
Ezen a vidin vagy ezen vidi hatására váltasz szakmát.
van egy zakó, perec, firka, taknyolás fórum is, lehet, h ott is be lehetne írni ezt, hátha tudnak segíteni. :)
Steffi: a 20080920011-es vidit nem tudom megnyitni. :(
Steffi! miazaz?
Sérült bukót és motoros nadrágot, kabátot keresek, mert az enyémet nem biztos hogy elfogadja a kárszakértő. Férfi S-es vagy női L, XL is lehet.
Ha valaki tudna ilyet légyszi szóljatok.
Köszike előre is
Nézd majd meg a LÉ képeket.
Meglepi néked.
Te figyi! nem kell ám közelről galambokkal barátkozni! ez nincs benne a motorozás mesterfokon c alapműben! elég brutál lehetett! tuti eldobtam volna a vasat ebben a helyzetben. nyáron....még jó, h nem láttam (csak éreztem), hogy egyszer vmi (madár) nekirepült a lábamnak. Az is fájt volna, ha nem motoros csizmában és spéci nadrágban vagyok.
ami a szinezett plexit illeti, szép meg jó nappal, de este nem ajánlatos. nyuszikusz-szal egyetértve, kell vinni az eredeti plexit, ami meg hülyeség , én a napszemüveg mellett döntöttem.
attól még a homlokomnak is nekivágódhat egy cserebogár, vagy kő....
Sötét plexivel kapcsolatban az én tapasztalatom pozitív! Engem is zavar, ha nagyon süt a nap. Ha nem hosszasan megyek szembe vele, akkor nekem bevált! Az viszont tényleg rossz, ha elkezd sötétedni. A barátom javaslatára vettem egy sárga szemüveget. Ebben felhajtott plexivel tudok járni- nem röpülnek a szemembe mindenféle állatkák-.
Apropó!
Mi villan át a légy agyán,amikor nekivágódik a kamion szélvédőjének?
nézd végig a sisakokat, van fehér. Blue! a tiedet is megtaláltam 30 euro-ért!
ui: amúgy szép a plexim!
nyilván a mechanika miatt nehéz, és lehet zajosabb, de marhakényelmes.
Enyémhez majd szeretnék valami színezett plexit venni.
Szerintetek érdemes?Jó őtlet? bár elöbb kellene a jogsi, meg 1 paripa.