Rég jártam erre felétek gondoltam benézek.Látom van pár uj fórum tag üdvözlet nekik is !
Kérdésem lenne hozzátok,teszek ide egy pár képet,aki meg tudja mondani nekem,hogy mi látható a képen és mire lehet használni az jó lenne .Ez most komoly .Én spec Pda-ra tippelek (Blue talán ráismer) de gőzön sincs,hogy mi ez.Sajnos angol nyelvű Op.rendszer fut rajta így nem sokat tudok kihámozni belőle.Azt tudom,hogy lehet vele telefonálni fényképezni stb.Egy haverom hozta ide azzal,hogy el kéne adni (50 ropit kér érte) vadi uj.
Szóval aki tud segítsen és ha esetleg valakit érdekel az jelezze ! Köszi előre is.A képek.
Szia.
Erre most nem tudok pontos választ adni, mert nem rólam lenne szó, hanem egy nagyon kedves ismerős lánynak kellene.
Elég tág a választék, de ezek érdekelnék.
Szóval ezekhez mire lenne szüksége.
Lenne egy kérésem felétek...SOS.
Nagyon jó lenne ha tudnátok nekem benne segíteni.
A két ("híradós") kollégára lenne szükségem.
Szóval légyszíves ha tudtok szóljatok nekik, vagy ha olvassátok segítsetek.(Zimacs.,b-viktor.)
Csak pár kérdésem lenne, de az nagyon fontos. Ti könnyen választ tudnátok adni nekem rá.
Nekem az Airoh-n iridiumos plekó volt......a Streetfighteren sötét....
Nagyon frankó, csupán egy a gond.....behatárolja a motorozási időt - hiszen sötétben alig látni......vagyis SEMMIT.
ezért jó a beépitett napszemcsis bukó....mert ugye ha azt vesszük a szemüveg se jó megoldás, hiszen ha gebasz van akkor nem tudod rendesen megigazitani, vagy megdörzsölni a szemed.
városban sem jó ha nyáron nyitott plexivel jársz.
nekem utolsó emlékem egy darázscsípés ami berepült a plexin,és torkon "ragadott".
Allergiás vok rá,így meg voltam rémülve rendesen. Meg aki látott aznam az is.
Szal lehet nyárra valami szúnyogháló kellene a sisakra.
A kkor a sötét plexiről lemondok.
Bár autómon is van fólia, és sötétben azért már érezhetően kevesebb fény jut be, a sisakból meg amúgy is kevesebbet látni ki.
az van, hogy hivatalosan mo-n csak valami pár %-osan sötétített plexi lehet a sisakon, oylan gyakorlatilag épp füstszínű, szóval amiket hordanak az mind szabálysértés, max ne mfoglalkoznak vele. én is napszemcsire szavazok.
A kárszakértőtől kell hogy kapj egy papir másolatot amin rajta van hogy mit fogadott el.............
Addig ne enged el, amig ezt nem adja oda (2 példányos......az enyém a mai napig megvan szerintem valahol a másik kb 60db A4-es papirral amit lelevelezgettem a yarddal, meg a biztósitóval)
Nem kell félned! Amit Ő nem vesz észre, azt Te mondod és ráírja hiszen Ők úgy kapják a fejpénzt.....
Nálam olyan dolgokat felírt amit Én biza nem írattam volna fel, mert annyira nem vagyok kicsinyes, hogy egy pici karcot is reklamáljak.
Nekem sem volt jó tapasztalatom velük.
Háromszor szóltam a szerelő srácnak, hogy nincs a helyén az oldal dekli rendesen, és meg kéne igazítani.
Nem vagyok ott biztos beletépi a csavart.
(Amúgy csak ellenőrzésre vittem be, de nem volt semmi gond a géppel.)
Ellenbenbevált a kutyacsont csere?
Mert ha igen, akkor a Banditáét kölcsönadhatnád egy próbára, mert a Fiam Gs ét meg emelni kéne!
Érdekesség az ár... ha lenne benne GPS, lecsapnék rá... ;)
Rég jártam erre felétek gondoltam benézek.Látom van pár uj fórum tag üdvözlet nekik is !
Kérdésem lenne hozzátok,teszek ide egy pár képet,aki meg tudja mondani nekem,hogy mi látható a képen és mire lehet használni az jó lenne .Ez most komoly .Én spec Pda-ra tippelek (Blue talán ráismer) de gőzön sincs,hogy mi ez.Sajnos angol nyelvű Op.rendszer fut rajta így nem sokat tudok kihámozni belőle.Azt tudom,hogy lehet vele telefonálni fényképezni stb.Egy haverom hozta ide azzal,hogy el kéne adni (50 ropit kér érte) vadi uj.
Szóval aki tud segítsen és ha esetleg valakit érdekel az jelezze ! Köszi előre is.A képek.
no, nem forgatom ki a szavaid tovább...
Köszi.
Na-de akkor remélem gyorsan előkerül a szép leányzó.
Erre most nem tudok pontos választ adni, mert nem rólam lenne szó, hanem egy nagyon kedves ismerős lánynak kellene.
Elég tág a választék, de ezek érdekelnék.
Szóval ezekhez mire lenne szüksége.
Köszönöm a segítséget.
KÖSZÖNÖM NYUSZI!
Attól függ milyen területen akarsz dolgozni (ujság,rádió,tv), és mit, (riporter, szerkesztő, operatőr,)
Milyen végzettség, szak....vagy mire van szükség, hogy ilyesmi beosztásban, munkával tudjon foglalatoskodni valaki?
Fontos lenne nagyon.
Köszönöm.
Még egyszer köszi.
Lenne egy kérésem felétek...SOS.
Nagyon jó lenne ha tudnátok nekem benne segíteni.
A két ("híradós") kollégára lenne szükségem.
Szóval légyszíves ha tudtok szóljatok nekik, vagy ha olvassátok segítsetek.(Zimacs.,b-viktor.)
Csak pár kérdésem lenne, de az nagyon fontos. Ti könnyen választ tudnátok adni nekem rá.
Nekem az Airoh-n iridiumos plekó volt......a Streetfighteren sötét....
Nagyon frankó, csupán egy a gond.....behatárolja a motorozási időt - hiszen sötétben alig látni......vagyis SEMMIT.
ezért jó a beépitett napszemcsis bukó....mert ugye ha azt vesszük a szemüveg se jó megoldás, hiszen ha gebasz van akkor nem tudod rendesen megigazitani, vagy megdörzsölni a szemed.
nekem utolsó emlékem egy darázscsípés ami berepült a plexin,és torkon "ragadott".
Allergiás vok rá,így meg voltam rémülve rendesen. Meg aki látott aznam az is.
Szal lehet nyárra valami szúnyogháló kellene a sisakra.
A kkor a sötét plexiről lemondok.
Bár autómon is van fólia, és sötétben azért már érezhetően kevesebb fény jut be, a sisakból meg amúgy is kevesebbet látni ki.
Ment (mindjááááá) nektek egy szerelmes email:-)
Légyszives ha éreztek rá némi vágyat reagáljatok rá
A kárszakértőtől kell hogy kapj egy papir másolatot amin rajta van hogy mit fogadott el.............
Addig ne enged el, amig ezt nem adja oda (2 példányos......az enyém a mai napig megvan szerintem valahol a másik kb 60db A4-es papirral amit lelevelezgettem a yarddal, meg a biztósitóval)
Nem kell félned! Amit Ő nem vesz észre, azt Te mondod és ráírja hiszen Ők úgy kapják a fejpénzt.....
Nálam olyan dolgokat felírt amit Én biza nem írattam volna fel, mert annyira nem vagyok kicsinyes, hogy egy pici karcot is reklamáljak.
Nekem sem volt jó tapasztalatom velük.
Háromszor szóltam a szerelő srácnak, hogy nincs a helyén az oldal dekli rendesen, és meg kéne igazítani.
Nem vagyok ott biztos beletépi a csavart.
(Amúgy csak ellenőrzésre vittem be, de nem volt semmi gond a géppel.)
Na erre aztán nem érvényes, hogy: Ne villoggyá máá!
köszi!