Én megkérdeztem a Közlekedésfelügyeletet annak idején (4 éve) és határozottan NEM LEHET !
DE mindig jön egy két álmodozó, aki nem hiszi el.
Tanácsolom, kérdezd meg 1-2 telefonba kerül és kész
Tudosits ha más a herlyzet, bár en nem vagyok érintett.
Ha hiszed ha nem, a személyes oldaladon találtam meg a hibát! Állandó +PRI+ állásban motoroztam vele. A régi tulaj ezt mondta, én balek meg így csináltam. Mire odaértem a mocihoz már kis tócsa volt alatta! Egyébként ugyailyen az enyém is még szinben is stimmel, nagyon szeretem!
Köszönöm a segítséget.
Köszi!
A gyertya első kivételekor még forrón világos szinű volt majdnem fehér! Benzin nem valószínű mert a másik henger simán megy és a gyertya nélkül indítva önti a benzin szagot. Néztem, szikra is van mégis mintha nem csinálna semmit ez az oldali henger...
Egyébként pesti vagyok XIII.kerületi
Hali!
Ha nem megy a henger, akkor a gyertya "taknyos" az el nem égett benzintől.
Én elsőre megnézném, hogy van-e szikra. Mindkét gyertyán. Ha nincs akkor gyertyát cserélnék (amúgy sem árt időnként) a van, akkor csak benzin baja lehet...
A hibalehetőségek száma közelít a végtelenhez. Nem hiszem, hogy interneten orvosolható... de a régi iskola szerint egy darabig otthon is lehet tapogatózni.
Szerelő a megoldás valószínű, ha nagyobb a baj. Ajánlani azonban nem tudok, hiszen nem látom az adatlapon, hogy merrefelé laksz...
Hali!
Mire megcsinálod a papírozást, meg a hatósági dolgokat hozzá, 3 A kategóriás jogsi árát költöd rá. Persze, meg lehet csinálni, biztosan, de nem tudom a módját... belehülyül az ember a bürokráciába...
Sziasztok!
Segítsetek! Ma egy jó kis túrán vettem részt a három hete vett GS 500-ommal és szerintem az eggyik henger nem megy. A gyertya nagyon világos szinű volt, de ha lehúztam róla a kábelt akkor is csak ugyanúgy ketyegett tovább. A másik oldallal ugyanez egyből leállást eredményez. Nekem úgy tünik mintha a szelepeknél ketyegne nagyon csúnyán. Mit tehetek? Ha szerelőhöz küldenétek segítsetek kiben bízhatok? Előre is Köszi!
Hát elvileg a sorrend szerintem: jogsi / motor/ nadrág
De lassan a forgalmi vizsgát nem fogják csinálni ha ilyen szar idő lesz Vagy hol tartasz?
Motort viszont a tél elején érdemes venni
Igen. Megnéztem még1 szer. 1680gramm.
Szorosnak szoros is, de kényelmes.
A teljesen zárhatóból már nem tudom mit próbáltam, de nem fért bele a nagy fejem a legnagyobb méretűbe se rendesen.A szemüveg meg végképp nem.
Ezért maradt a mattfekete nyitható probiker.
Már csak nadrág kell, jogsi meg motor.
Sziasztok ! Tegnap felhìttam a motorosbòtot, ahol vàsàrolni szoktam. Zselès akksi kellett volna. Azt mondta a sràc, hogy GS-be passzolò zselès akksi nem lètezik. Igaz ez? Mondjàtok, hogy neeeem! Hàpi! Voltam bent a GTR- nèl. Hàt, pont nem volt bent az ember, aki a felvètellel foglalkozott volna. Hètfőn küldök be èletrajzot. Ràkattantam a dologra. Remèlem összejön... :D
hát igen, de hol van bontó ? nem vagyon vagyok arra nagyon eligazodott. Csak valakit bírnék megkérni, hogy hozza el nekem. Ígyhát esetleg ha címet tudtok, annak nagyon örülnék.
A megoldás?
1., Felrakod rá a LeoVince dobot 100.000-ért....
2., Beépítesz egy full hangredszert 200.000-ért....
3., felveszed CD_re egy "régi" motor hangját
4., és lejátszod:-)))))
Valaki kérdezte , hogy hol lehet ruhát venni jó áron. Én a Bp-i Shox-ban vettem, most elég jó engedmények vannak. Bőr cucc, protektoros, nadrág+kabát 65K Ft és nagyon jó minőségű. Akit érdekel mindenképpen nézzen be hozzájuk.
DE mindig jön egy két álmodozó, aki nem hiszi el.
Tanácsolom, kérdezd meg 1-2 telefonba kerül és kész
Tudosits ha más a herlyzet, bár en nem vagyok érintett.