Köszi szépen a segítséget akkor a sportkipufogótól egyenlőre elnézek:P Használtmotoron is lehet olyat csinálni h papíron csak 25kwos legyen és ne 35?:O
Sajnos a zárszerkezet miatt a felnyithatós sisakok mindig nehezebbek. Meg picit talán hangosabbak is. De azért nem olyan vészes a dolog, kényelmi szempontból behozzák a hátrányt. Szerintem.
Új bukóból mindig kicsit szoros kell, mert valamennyit nyúlik, illeszkedik az ember fejére.
Akkor valószinűleg nem egyforma méretű bukókat hasonlitottál össze. Mert én meg forditva jártam, a nyithatóra nehezen tudtam felrakni a szemüveget az integráltra meg simán.
Olyan mint a 46132ben.
Textil,tépőzáras.Nem fázik a nyakam.
A maszk is jó.
Sajna feltétlen nyitható kellett a szemüveg miatt.Nem tudtam bepréselni a zárt sisakban a fülem mellé.
Elég nehéz is emiatt. asszem 1600g.
Meg nyilván zajos is emiatt.
jelentem amúgy, hogy cucc felpakolva négy táska tele, már lassan lefekvés, holnap mi is ucccu neki csapatnak! RESZKESSETEK!
Beszámolót majd írunk!
Bye-bye
Kösz mindenkinek a tippeket a párára.
A rainx antifog azt hol lehet tesco auchan ilyesmi kapni.
Ja sportkipufogó!
Ha elkezded tuningolni a jóöreg géest, akkor sok-sok forint ráköltésével az eredeti mondjuk 50Le-t fel tudod húzni 55-re. Sportkipuff feltéve akár 100E, akkor bütykölni kell a karbit, meg a légszűrőt, amit ha szakember fog csinálni akár 30-is lehet ha elsőre összejön ez alapon, és akkor jön az optika ugye. És 50 és 55 LE között annyi a különbség mindennapi használatban, mint egy 100-as vagy 102-es mellbőségű hölgy élvezeti értékében.
Ha neked kevés az 50 paci, akkor add el a jóöreg géest és vegyél valami 600-ast
abban is van két nagy csoport, a szivacs, mint kb a gokartosoké, de ami igazán jó az a forma'-esekéhez hasonló, amit a dakaron kezdtek hazsnálni motorspecifikusan. na nekem az kéne!
Új bukóból mindig kicsit szoros kell, mert valamennyit nyúlik, illeszkedik az ember fejére.
46182es hsz ben.
Textil,tépőzáras.Nem fázik a nyakam.
A maszk is jó.
Sajna feltétlen nyitható kellett a szemüveg miatt.Nem tudtam bepréselni a zárt sisakban a fülem mellé.
Elég nehéz is emiatt. asszem 1600g.
Meg nyilván zajos is emiatt.
Beszámolót majd írunk!
Bye-bye
Arra gondoltam, hogy hogy nézne ki egy GS500 twin blokk egy fűűnyírón?! Na van ilyen a funpicen?
Veszel még egy géest és a blokkokat összerakod:
A rainx antifog azt hol lehet tesco auchan ilyesmi kapni.
Ja sportkipufogó!
Ha elkezded tuningolni a jóöreg géest, akkor sok-sok forint ráköltésével az eredeti mondjuk 50Le-t fel tudod húzni 55-re. Sportkipuff feltéve akár 100E, akkor bütykölni kell a karbit, meg a légszűrőt, amit ha szakember fog csinálni akár 30-is lehet ha elsőre összejön ez alapon, és akkor jön az optika ugye. És 50 és 55 LE között annyi a különbség mindennapi használatban, mint egy 100-as vagy 102-es mellbőségű hölgy élvezeti értékében.
Ha neked kevés az 50 paci, akkor add el a jóöreg géest és vegyél valami 600-ast
Ez olyan mint a zenénél. A hangosabb rockzene jobb
Kivéve én mert sárban nem motorozom