Nyusz!
Édesapám mindent elmondott, ez a lényeg, h Árpi, és egyelőre teccik a meló. Hosszútávon nemtom milyen lesz, mert 5kor van kelés, de közelebb még mindig nincs semmi, pesdig van 3hónap próbaidőm, addig ha lenne valami,vátanék azért... Szal továbbra is várom az ajánlatokat,megkeresem majd Nikit is megint,hátha van náluk üresedés
Lefotóztam a defektjavítós gumimat most a cserénél. kb 5000 egynéhányszáz km-t mentem vele, és még nem volt baja. Csak hát ugye közben kívülről elfogytak a recék!
Jóvannamá r, tök pangi volt errefele állandóan, már amikor sikerült innen bentről bejelentkeznem . De érdemes volt békén hagnyi kicsit a bejelentkezést, mert most már nem hajigál ki .
Vazz, most pislogok csak, mi lett Darázs paripájával, nagyon nem jól néz ki ... De ahogy olvasom, neki nem lett baja szerencsére, de remélem orvos azért látta azóta... Ugye?
jaaa, pedig a nagyszülőhöz közel volna ez a meló, ha jól emlékszem. Egyébként Lacházáról szinte minden messze van szerintem... buszozni pestig, dugók, stb... Szegény lány...
Nem bír. 7-kor megy otthonról, és 8-ra ér haza. Bár talán most jobb lesz nekije, mert nem fél9-től fél6-ig lesz, hanem 8-tól 5-ig. Ezzel nyer a hazavezető úton 1 órát.
Még csak betanuló, de egyelőre teccik neki.
Na, ezeket tuttam, remélem nem lesz baj, hogy árulkodtam.
Édesapám mindent elmondott, ez a lényeg, h Árpi, és egyelőre teccik a meló. Hosszútávon nemtom milyen lesz, mert 5kor van kelés, de közelebb még mindig nincs semmi, pesdig van 3hónap próbaidőm, addig ha lenne valami,vátanék azért... Szal továbbra is várom az ajánlatokat,megkeresem majd Nikit is megint,hátha van náluk üresedés
De azért kikérem magamnak .
Há szabad így eltűni?
Egyébként ezt főzte magának, ezt kell ennie!
- Erik
- Ogabiék
- Fazeres Fecóék
- Nénynye
- Türelmes
- Nano
- Dorcsi
- Tibkin
részére:-))))))))
Végre kezdtem volna elfelejteni.....
Még csak betanuló, de egyelőre teccik neki.
Na, ezeket tuttam, remélem nem lesz baj, hogy árulkodtam.