Sziasztok én is gs500 motortulajdonos lettem a napokban. Sok jót hallottam róla ezért választottam ezt az érdekelne h hol kaphatok rá sportkipufogót ami teljesítménynövelő is egyben?:O Előre is köszönöm.
gondolam eggyet, és leszedtem a hátsó sárvédőt, megnézni, hogy hogy néz ki nélküle a motor.
nekem igy jobban tettszik, de nem akarom elvágni a sárvédőt. És, lenne a kérdésem: tud - e valakia gépemhez eladó hátsó sárvédőt, amit kedvem szerint formálhatok :) ?
Ja hideg ellen nekem van olyan betörösmaszk meg egy valaha pomponos kötöttsapka amit fent is szétnyitottam és a nyakamba tudom huzni,ocsó és jól véd. A pompon nincs rajta
Azt hittem valami nyakkitörés elleni funkciója is van mint a F1-ben a pilotáknak, de az motoron egy kicsit érdekes lenne (bár hasznosabb mint a F1-ben)
(legalább mint gs-tulajok talán nem leszünk kisebbségben ebben a fórumban.... )
Gambesz: ilyet kell vennem, mert nagyon jött a hideg a mellkasomra, miután nagy nehezen beröffent a gép. köszi az eszmecserét, és bocsi az ébresztésért!
Felnyithatót nem vennék. Egyik barátom telibe nyomott egy kocsit 40el, és 3 foga bánta. Pedig a sisak nem teszkós volt. A nyakvédőt meg a motocrossosok használják protektoringhez, hogy ne törjön ki a nyakunk, gondolom erre gondolt.
A felnyithatón én is sokat gondolkoztam, mert én is szemüveges vagyok. Sajna mind nagyon nehéz ami ,szerintem, nagyon számit! jobban mint sok más szempont. Ahogy probáltam felvételkor a szemüveget a bukó felvétele után tudtam csak felvenni, tehát nem sporolok vele sokat, max a szemüveget tudom kölön levenni- ennyi.
Vagy nektek más a tapsztalatotok?
zsocakoko! fiatal motorostárs én 18 évvel öregebben kezdtem motorozni mint te (52-vel csináltam az A-t)
A nyakvédő az mifajta, olyanom még nem volt?
Üdv.
Nekem is ez a GS500 tetszik, de nem tudom, hogy idén tudok e venni valamit.
Sajna a jogsimból még a városi vezetésnek híja van.Lehet télre már nem tudok venni.
Sisakból Probikert vettem, aminek nyílik az állrésze is. Zártat nem tudtam venni mert szemüveges vagyok.
Asityak és a kabát,nyakvédő,kesztyű,maszk,derékvédő megvan.
Valami nacót kellene néznem.
Múltkor már másodszor csípett meg a darázs.
Berepült robogózás közben a sisak mőgé, ekkor tartkón, 1 hónapja pedig éppen nyitottam fel a plexit orrvakaráshoz, akkor repült az arcomba, ott csípett meg.
Hiába.33 évesen akkor is neki állok motorozni.
Ha meglesz a mocim/jogsim egy talira tuti megyek.
Látom jó a csapat nagyon.
Megvettem a Váci fekete GS-t, tip-top! 2001-es, bele vagyok esve!
Iszonyat jól megy, szóval nagyon nagy az öröm. Ruhát-sisakot, mindent megvettem, már csak menni kell vele!
Üdv, remélem valamikor lesz egy tali, szívesen elmennék!
Igyekszem itt is kicsit aktívabb lenni!
U.i: Ma este jöttem vele haza, holnap készítek 1-2 fotót róla, aztán feldobom valahova.
nekem igy jobban tettszik, de nem akarom elvágni a sárvédőt. És, lenne a kérdésem: tud - e valakia gépemhez eladó hátsó sárvédőt, amit kedvem szerint formálhatok :) ?
Íme egy kép róla.
Most hétvégén 3 napos túránk lesz, ha megáll a fórum, az ezért lesz, ne ijedjen meg senki! Írjatok sokat, hogy legyen mit olvasni, ha megjövünk.
sok balesetmentes km.er vele!
(legalább mint gs-tulajok talán nem leszünk kisebbségben ebben a fórumban.... )
Gambesz: ilyet kell vennem, mert nagyon jött a hideg a mellkasomra, miután nagy nehezen beröffent a gép. köszi az eszmecserét, és bocsi az ébresztésért!
Vagy nektek más a tapsztalatotok?
zsocakoko! fiatal motorostárs én 18 évvel öregebben kezdtem motorozni mint te (52-vel csináltam az A-t)
A nyakvédő az mifajta, olyanom még nem volt?
Gyerekek, Szánsájn van! A fehérvári hőmérők jelentem 11 fokot mutatnak már mostt!
Nekem is ez a GS500 tetszik, de nem tudom, hogy idén tudok e venni valamit.
Sajna a jogsimból még a városi vezetésnek híja van.Lehet télre már nem tudok venni.
Sisakból Probikert vettem, aminek nyílik az állrésze is. Zártat nem tudtam venni mert szemüveges vagyok.
Asityak és a kabát,nyakvédő,kesztyű,maszk,derékvédő megvan.
Valami nacót kellene néznem.
Múltkor már másodszor csípett meg a darázs.
Berepült robogózás közben a sisak mőgé, ekkor tartkón, 1 hónapja pedig éppen nyitottam fel a plexit orrvakaráshoz, akkor repült az arcomba, ott csípett meg.
Hiába.33 évesen akkor is neki állok motorozni.
Ha meglesz a mocim/jogsim egy talira tuti megyek.
Látom jó a csapat nagyon.
Megvettem a Váci fekete GS-t, tip-top! 2001-es, bele vagyok esve!
Iszonyat jól megy, szóval nagyon nagy az öröm. Ruhát-sisakot, mindent megvettem, már csak menni kell vele!
Üdv, remélem valamikor lesz egy tali, szívesen elmennék!
Igyekszem itt is kicsit aktívabb lenni!
U.i: Ma este jöttem vele haza, holnap készítek 1-2 fotót róla, aztán feldobom valahova.