Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok én is gs500 motortulajdonos lettem a napokban. Sok jót hallottam róla ezért választottam ezt az érdekelne h hol kaphatok rá sportkipufogót ami teljesítménynövelő is egyben?:O Előre is köszönöm.
Na, az sem olyan drága!
gondolam eggyet, és leszedtem a hátsó sárvédőt, megnézni, hogy hogy néz ki nélküle a motor.
nekem igy jobban tettszik, de nem akarom elvágni a sárvédőt. És, lenne a kérdésem: tud - e valakia gépemhez eladó hátsó sárvédőt, amit kedvem szerint formálhatok :) ?

Íme egy kép róla.
Én meg találtam a szekrényben
Ennél nem lehet olcsóbb! Kaptam!
Ja hideg ellen nekem van olyan betörösmaszk meg egy valaha pomponos kötöttsapka amit fent is szétnyitottam és a nyakamba tudom huzni,ocsó és jól véd. A pompon nincs rajta
Neem, az ellen nem véd,.......
Jó van na, de azért mondhat szépeket esSo is ugye
esSo: ezek szerint rossznéven veszik hogy nem udvarolsz?
Azt hittem valami nyakkitörés elleni funkciója is van mint a F1-ben a pilotáknak, de az motoron egy kicsit érdekes lenne (bár hasznosabb mint a F1-ben)
átlátszó voltál na.
Mondtam én ilyet? Azt írtam, a hsz tűnik annak, nem Te!
De. De a bogarak ellen is jó.
Gratulálok hozzá! Nyomjatok sok-sok kilométert balesetmentesen!

Most hétvégén 3 napos túránk lesz, ha megáll a fórum, az ezért lesz, ne ijedjen meg senki! Írjatok sokat, hogy legyen mit olvasni, ha megjövünk.
GRATULA a mocihoz!
sok balesetmentes km.er vele!

(legalább mint gs-tulajok talán nem leszünk kisebbségben ebben a fórumban.... )

Gambesz: ilyet kell vennem, mert nagyon jött a hideg a mellkasomra, miután nagy nehezen beröffent a gép. köszi az eszmecserét, és bocsi az ébresztésért!
én NEM vagyok rosszindulatú!
Ez nem csak melegit?
Én ilyen nyakvédőre gondolok. Nekem van. Szoktam is használni. Nem rossz. Ha nem ilyen, akkor biztos vagyok benne, h másmilyen!
Felnyithatót nem vennék. Egyik barátom telibe nyomott egy kocsit 40el, és 3 foga bánta. Pedig a sisak nem teszkós volt. A nyakvédőt meg a motocrossosok használják protektoringhez, hogy ne törjön ki a nyakunk, gondolom erre gondolt.
A felnyithatón én is sokat gondolkoztam, mert én is szemüveges vagyok. Sajna mind nagyon nehéz ami ,szerintem, nagyon számit! jobban mint sok más szempont. Ahogy probáltam felvételkor a szemüveget a bukó felvétele után tudtam csak felvenni, tehát nem sporolok vele sokat, max a szemüveget tudom kölön levenni- ennyi.
Vagy nektek más a tapsztalatotok?
zsocakoko! fiatal motorostárs én 18 évvel öregebben kezdtem motorozni mint te (52-vel csináltam az A-t)
A nyakvédő az mifajta, olyanom még nem volt?
Pumme! Mondjuk a galériába?

Gyerekek, Szánsájn van! A fehérvári hőmérők jelentem 11 fokot mutatnak már mostt!
én szinte mindig hordok nap, vagy sima védőszemcsit a sisak alatt, és nem nyitható van.. sőt, naggyonszűk versenysisak.
Üdv.
Nekem is ez a GS500 tetszik, de nem tudom, hogy idén tudok e venni valamit.
Sajna a jogsimból még a városi vezetésnek híja van.Lehet télre már nem tudok venni.
Sisakból Probikert vettem, aminek nyílik az állrésze is. Zártat nem tudtam venni mert szemüveges vagyok.
Asityak és a kabát,nyakvédő,kesztyű,maszk,derékvédő megvan.
Valami nacót kellene néznem.

Múltkor már másodszor csípett meg a darázs.
Berepült robogózás közben a sisak mőgé, ekkor tartkón, 1 hónapja pedig éppen nyitottam fel a plexit orrvakaráshoz, akkor repült az arcomba, ott csípett meg.
Hiába.33 évesen akkor is neki állok motorozni.
Ha meglesz a mocim/jogsim egy talira tuti megyek.
Látom jó a csapat nagyon.
Sziasztok!

Megvettem a Váci fekete GS-t, tip-top! 2001-es, bele vagyok esve!
Iszonyat jól megy, szóval nagyon nagy az öröm. Ruhát-sisakot, mindent megvettem, már csak menni kell vele!

Üdv, remélem valamikor lesz egy tali, szívesen elmennék!
Igyekszem itt is kicsit aktívabb lenni!

U.i: Ma este jöttem vele haza, holnap készítek 1-2 fotót róla, aztán feldobom valahova.