Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj, de mókás ma valaki!
Drága Nyussz!
Tudtam, hogy ez megakad a torkodon! De esküszöm, csak a rím kedvéért írtam ezt!
Ez egy másik perspektíva! A teremtés koronája igen-igen beszart ábrázattal veszi tudomásul, hogy az egyenlőség nevében oly sokat dicsért nőnemű meg is szeretné valósítani elképzeléseit! A kép címe lehetne: Akasztják a hóhért......
maca....?
Bud!

A fénykép nagyon jó dolog, megörökíti a pillanatot!
A fényképnagyon szar dolog, megörökíti a pillanatot!

A jóllakott napközis idealizált képe. Kérdés: mitől? A mocitól a lába közt, vagy a macától a háta mögött? Esetleg amit a tükörben lát? Vagy már továbbgondol? Mindenesetre rossz nem lehet, mint a kidugott nyelv jelzi!
Hát egészen konkrétan az volt a bajod, hogy milyen vacak a hátsó ülés!
Hogy nézek ki mögötted!

Olyan fejet vágok,mintha erőszakkal rámparancsoltál volna ,hogy hátul a helyen!
Ez vagányabb!
Na megjött a csekk

Kemény 3500ft fél évre............
Még jó hogy csak 25Kw
Ja a kiállításról senki semmit nem rak ki?

Nyuszikusszal kint voltunk!
az lesz az , zöld a doboz de piros színt hagy a láncon erre értettem a piros szint...
BOCS! Ez a zöld dobozos. Pirosat még nem láttam.
Csak ismételni tudom magam: kisbolt XVII. ker, Kelo motor, 2290Ft.
Én 135km-t mentem a géppel, de nem szép tájak miatt, hanem elmentem Szadára egy cégünkhöz vittem neki egy bill-t , aztán meg elmentem az asszonyért munkába. Szóval megvolt az első komolyabb teszt vele és az új dzsekijével. Mindeketten remekül vizsgáztak! Direkt csak a M0-on vittem, hogy elsőre még csak szokja ismét a motorozást. Kaptunk egy rendőrségi ellenőrzést, de természetesen nem volt gond. A moci jól bírta, kb. tényleg úgy ment 2 személy alatt, mint fojtottan egyedül. A hátsó 4-es rugófeszességet viszont elfelejtettem felvenni (meg nincs is cuccom hozzá...), az egy kicsit gyenge volt így. De összességében Ő is élvezte és ez a lényeg!

Egy dolog még: van valakinek valami ötelte/megoldása arra, hogy a hátsó ülést hogyan lehetne csúszásmentesíteni?
Köszönöm a hozzászólásokat ! ,
Djjago !

Ami nekem gyanús a képen az az,hogy ezüst az első sárvédő,sérült a jeladónál a blokk,illetve a könyökcső ahol a kettő cső egybe ér ott van valami,ami gyárilag nincs rajt.Így kép alapján arra gondolok,hogy le lett vágva cső és más dobb volt rajt.Valszeg utólag rakták vissza. Egyenlőre ennyi ami fura! Persze ez nem jelent semmit!ű

No! Ma ki mennyit motorozott ebben a szép időben ? Én csak 100km gurultam,de nagyon jó volt !KIs izelítő!
hali, lánspray, jut eszembe castrol én is, az a piros szinű ...szal ha beazonosítható kiváncsi vagyok ki mennyiért veszi nekem eddig 2700-HUF egy flakon...
Én mentem már vele -4 fokban is (vittem műszakira). Akkor azért alá dobtam 2 gatyát és 2 pulcsit!
Ja, nem keni össze, mert bele se folyik a szemek közé. Kalap f.s!
A Plus-ban mától van motoros cucc akció, bár csak 1-2 dolog, viszont azok jó áron. Hátha valakit érdekel.

Plus
Szia!

Csak most januárban vettem a felszerelést, ezért túl sok tapasztalatom még nincs. Igazából a többiek közben mindent elmondtak már helyettem
annyit tennék hozzá, hogy a nyaknál nekem kicsit szűk, kicsit nyomja az ádámcsutkámat...
egyébként elégedett vagyok vele. én 23e körül vettem Szekszárdon.
A múltkor 13-15 fokban motoroztam, a kabát alatt egy atléta trikóban voltam és egyáltalán nem fáztam...
ennél hidegebb időben meg nem kell motorozoni és kész...

üdv
Az az...dry lube......

Kaki
Amikor összeállt az akmt 2004-ben akkor jött be az országban.....
Sokan megvették, mert hitték hogy majd nem keni össze a felnit.....
No mondani se kell hogy összekente - ráadásul mint irod le is dobdta elég hamar
Igen, eddig én is a Castrolt használtam az összes gépemnél... Erre ez a fehér flakeszos Procycle cucc, valami "dry lube" nagyon fos. Meg ne vegyétek!
Egész véletlenül nem az a fehér dobozos spary? (ha jól emlékszem körbe meg motorok vannak)

Lehet hogy keverem de valami "profi lube" vagy mi a neve...
No azt a környékemen csak szidták......

Amire mindeni esküszik (és Én is látom hogy használják: CASTROL.....Zöld flakon.....
No a 24-ei túrára már 6 GS500 jelentkezett be......

Innen azonban még senki?
Kéremszépen milyen hozzáállás ez?

Pozitiv hullám emberek!
Meleg lesz, jó idő lesz, a lovak zabálják az aszfaltot......

Amugy a 6Gs-en kivül lesz még 10 másik motor is:-) (eddig 16 a létszám)
Tudom, nagymester! Egy egész estét + délelőttöt állt rajta. Ezért nem értem...