Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dudus!

Ugyan nézd már meg az oldalaimat........
mondjuk a http://500as-csapat.extra.hu

Gs-ből a képek alapján is látthatod hogy IGENCSAK szoktunk járkálni:-)))

Er5-ből is találkoztam már nem egyel....bár velem még csak 3 db gurult......

CBF-ből viszont a tavalyi évadzáró kivételével nem is láttam az utakon......

Szóval itt az alkalom!
24.-én gyere velem.....no meg a másik 22 motorral amiből 8-10 Gs van eddig
Jééé a GS500-asok motoroznak is!

Cbf 500-ak ER-5-ösök meg csak dumálnak:):)

Én is a Cbf-esek kicsiny táborába tartozom kéne valamikor gurulni (Tolnai v.ok)

Én is voltam kinn hétvégén beletúrtam a gépbe 200km-et kissé átfagytam de már nem bírtam tovább isteni volt :):):)

Nyáron kéne egy 500-as tali nem csak gs-nek er5-nek cbf-nek-cb-nek és társai!
A mentőben meghalt a srác.
az a legbiztosabb......
bár ha a suzuki is onnan viszi, lehet hogy van is elfekvőben 1-2 db
Köszi a segítséget! Viszont nekem nincs mintám, hiszen az szétmállott. Vigyem magát az öntvényt és azt "körberajzolják"?
Hali.

Tömítés ügyben tudom javasolni a Kunkel Kft. -t http://tomites.freeweb.hu/inde.... Volt már szerencsém náluk csináltatni tömítést és csak jót mondhatok. Olyat csinálnak, hogy sokszor a gyári is megirigyelheti. Az ár pedig szuper. Pl. egy 400 GSX Suzuki hengerfej tömítést csináltak nekem 3000 Ft. -ért. A legolcsóbb helyen kb. 12000 -et mondtak rá. Mellékesen elárulták, hogy sok Suzuki szervíz is tőlük viszi a tömítést. (Neked meg jó kis feláron továbbadja.) Ha viszed a mintát nincs olyan amit ne csinálnának meg. De én javaslom 0,5 mm -es Klingerit lap beszerzését is (Ez is van náluk és olcsó.) és utána bármilyen egyszerűbb tömítést tudsz magadnak csinálni. De véső esetben a papír (pl. műszaki rajzlap) is megteszi, csak kend be mindkét oldalát véknyan hőálló gépzsírral, így elég lágy lesz és hőálló a papír.

Ja, amúgy a fentebb említett cég különböző szűrőkben is ott vannak a toppon. A egyik haver nemrég vett az NTV650 -hez levegőszűrőt (elég speckó szűrő) jóval az elérhető áron alul. A GS500 levegő szűrőt is valószínűleg olcsóbban adják mint bárhol. (habár ezt csak feltételezem.)
Szia Blue !

Örülj neki,hogy csak ennyi az enyém 8550/félév (56KW) nem is mondok inkább semmit de azért be kaphatják.
Visszaveszem a Gs-t bár az sem volt fojtott.
Hány KW-os a fojtatlan változat ? 35
Sziasztok!

Én is mentem a hétvégén....mondjuk nem sokat. Szombaton mentem lovagolni, gondoltam akkor az igaziakhoz stílusosan a sztílhorz-zal megyek, bár esett egy kicsit. De hát nem akarok napelemes lenni, vizesen is menni kell. Idény elejére tapasztalatnak nem volt rossz:
1 Valóban nem szigetelet az ülés alatt....
2 Máskor nem fogom elfelejteni vízlepergető cuccal lefújni a plexit esőmenet előtt.

Mindegy, a lovakkal tök jót mászkáltunk leszámítva az utolsó negyed órát amikor sz*rrá áztunk.
ezután elkövettem még egy hibát. Gondoltam megvárom míg eláll, utánna megyek csak haza (csuromvizesen nem volt sok kedvem elindulni). Ennek az eredménye az lett, hogy megvártam, míg besötétedik, utánna viszont mindenképpen el kellett inulnom. Remek volt....
Szóval csak 30 km-et mentem, de sokkal hosszabbnak tűnt....

Viszont Csütörtökön megyek Győrből a Balatonkenesére, és ugye az út a cseszneki szerpentínen keresztül vezet
(Azért előtte igyekszem beszerezni egy esőruhát...)
Nekem tavalyi rekordom: Bp-Paks táblától tábláig 1 óra 10 perc... A rendőr csak nézett utánam, inteni se volt ideje!
Nem csak 50-es robcsi van a világon. Bár a nyáron mentem 185km-t egyben cca 5 óra volt, bejáratos robogóval.Azért jó volt: egészen mást láttam mint nagymotorral vagy autoval (igaz nem pályán mentem )
Nekem nincs is autóm:-)))) Sőt még "B"-s jogsim se........

Robogóval?
Persze......
A múltkor olvastam egy Simó túráról......Szlovákia.....
A különbség semmi! Csak ami nekem 1 nap, az nekik 3 volt......
Na azért nem:-))))))
Hogy miért van annyi km- EMI gépében: 1. szeret motorozni, 2.jobban szeret motorozni (hátrányok ellenére, mint autozni (gondolom van neki), 3 .nem sajnál annyit költeni a benzinre 4. Nem tagadja le mennyi van a gépében. 5. minden motorral lehet sokat menni még robogoval is. 6. ha nem stimmelnek akkor mond meg te miért? 7. ha te se tudod akkor majd EMI megmondja
a pályán? na persze, úgy könnyű...
és sikerült beszerezni amit szerettél volna?

ilyenre gondoltál?
végre jóidő,barátok,motor,száguldás....ma 150km...
próbálozz a nagyobb motoros boltokban, vagy mühyeleknél....
Ha csak papirt kapsz ((kb A4-es) akkor körberajzolod és kivágod.......

Ha meg csúszik project?

LOUIS boltok (Héjja, Bikerword)
A karbihoz: 10042435
A blokk tetejéhez: 10042825
A deknihez: 10043219

Ha meg egybe kell?: 10004108

Illetve tudom még ajánlani a suzuki hollóst ahol 2-3 nap alatt mindent beszereznek.......
Na tessék még ülni se jó rajta! Én eddig csak a motorozhatóságra (kanyarvétel, gyorsulás, sebességre )gondoltam. Szoval csak az optikában verik a GS-t .
Dunaújvárosig haladosan lehetett menni-))))))
Ma csak egy 100-120km-ert mentem, de készül a kameraállvány:-))) (az anyagért meg ugye járnom kellett egyett)
Piet!

Ezt nem Hinném.....Kérdezt Emit......
Miért van az ő mocijában 3 év alatt 75000km?

A cruiserek, choppik ülése gyárilag SZAR!
Bex új motorja olyan mintha fapad lenne.........
Szóval kell csinátatni rá egy új ülést és a világból kimész vele....
Gyerekek! Kellene nekem segítség. Hol lehetne a lehető leghamarabb beszerezni a GS aljához tömítést (ahol a leeresztő csavar van, azt a fedelet). Ugyanis megcsináltuk a menetet, de a tömítés már 10 éves korának megfelelően szétmállott, és voltam olyan eke, hogy elfelejtettem előre gondolkodni az ügyben. Mi a leggyorsabb megoldás? Remélem nem a kartonpapír!
én ma egész pontosan 136 km-t tekertem, hamarosan fordul a számláló (2000km)... ja, a motor 2 és fél éves. jó, mi? decemberben vettem, akkor 1456km benne!
Ami viszont új, hogy kiderült a gépem fojtott. Na most én úgy tudtam, hogy csak papíron az, valójában nem. az előző tulaj rosszul mondta.
na mindegy, igazából csak a végsebességnél játszik a dolog, az meg nem zavar, met ez a moci úgy sem száguldozásra született. gyorsulni meg gyorsul 120-ig rendesen.

Ti voltatok ma gurulni?

Sajnos ez a közelben volt
Teljes szélességében lezárták kedden délután a 6-os számú főutat Paks és Dunaszentgyörgy között egy baleset miatt. Egy motoros ütközött személykocsival, a motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba, közölte Mártonné Kasler Sarolta sajtóreferens. A zár várhatóan este hat óráig tart.
Szia, szerintem olvass vissza, mert 1-2 hete ismét feljött a téma. Meg előtte is volt róla szó. Hajrá!
Sziasztok!

Új vagyok, és bár a GS500-am csak ápr végén jön meg, lenne egy hatalmas kérdésem irányotokba! Szeretnék tenni hátulra egy dobozt, és kicsit sokallom a doboztartó vasért a 37 rugot, amit egyszerüségénél fogva a méretek ismeretében szerintem én is el tudnék késziteni.... nem tudtok esetleg valami fellelhető rajzot vagy más egyéb segitséget adni nekem?

thx
Nyuszikusz! Lehet hogy az egy mutatós motor, de hidd el a te GS-eddel jobban , élvezetesebben lehet motorozni
Hmmm... Hátra kerültem! De hogy a Honda VT 750 -nek milyen pocsék a hátsó ülése! Biztos nem ülnék ott 5 km-nél többet! Rosszabb mint egy speedgépen ülni!