Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Èrtem èn, amit mondasz ès elismerem a benne lakozò igazsàgot, de egyszerűen azèrt csinàlom ezt a a melòt, mert ezt szeretem csinàlni. Sosem voltam az a karrierèpìtős fajta. Lehet hogy egyszer majd az leszek, de az nem most van. Elèg koràn elkezdtem dolgozni ès csinàltam màr elèg sok mindent. Olyat is ami nem tetszett ès olyat is, ami igen. Èn most ìgy èrzem jòl magam ès nekem ez szàmìt. Nem ez az egyetlen dolog, amit egyesek szerint nem èpp a legmegfelelőbben vàlasztottam meg, de boldogan telnek a napjaim. Mindamellett a velem egyidős ismerőseimhez kèpest nem àllok rosszul, sőt... Eccónakisszà' a vège: A baràtaim nagy rèsze meg van győződve arròl, hogy felelőtlen vagy èpp hülye vagyok, de az eddigi 30 èvem alatt megtapasztaltam azt a bizonyos "hülyèknek van szerencsèjük"cìmű törtènetben rejlő igazsàgot.
Köszönöm az aggòdò szavakat!
Talàn Hàpi mèg menthető...
Üdv!
T.
Ja, ez én voltam, álnéven!
Mondjuk, arra gondoltál?! EZ VAN!
Na,hali!
SZÉPJÓESTÉTMINDENKINEK!

MZ! Alkatrészellátás?! A törökök felvásárolták az egész gépsort és kitelepítették! A mai napig kapsz hozzá bármit potom áron, vadi újat! Nagykörösi út, HUBER&Tsa Bt.! Bemész és bármit leveszel a polcrol, ami kell hozzá. Minden van és GYÁRI!

De nekem is ez volt a válóok. Sajnos ha nem lett volna meg az a 75 birodalmi kredit akkor nem tudtam volna hazavini kékvillámot.
Hápi+ Tibifutár!
Nem azért, értem hogy imádtok motorozni, de nem gondolom hogy ez olyan nagy karrier lenne. Végülis se már olyan fiatalok nem vagytok, hogy még minden elöttetek nyitott lenne, se olyan öregek hogy már nem érdekel a jövő, mert már mindenre megkerestétek a pénzt amit akartatok-na jó nagyából legalább
Már bocs hogy ilyen "Old" véleményt kinyilvánitok
"Gratulàlok! Elindultàl lefelè a lejtőn."
-Te én ennél lejebb már nem nagyon sűlyedhetek! :)
"Hol fogsz dolgozni?"
- GTR ( Gartrans, ezek a sárga-kék dobozos autók )
Motort,( YBR125 villám) ruhát ( nagyon f.sza SPIDI), bukót, PDA-t adnak, rendessen be vagyok jelentve, napi 9és1/2óra.
" Mùltkor a Dòzsàn taliztunk. Ha szoktàl mèg erre jàrni, beugorhatnàl, ha làtod a motort a pizzèria előtt itt vagyok èn is... (Dòzsa Gy ùt 9. Mix-R)"
-Szoktam, ha látlak megyek! :))))))
Ok! Akkor Regőci vár. Köszönöm a hozzászólásokat, biztos ment volna ha élesebb a kép.
Na, Drágáim!
Megérkeztem az Öreg Néne Őzbikája túráról,a km-em 788!
Megkezdem a visszaolvasást!
Ja Trabin is volt imádtam de normális cuccot ahhoz se nagyon lehetett kapni vagy csak sok utánjárással Viszont a fogyasztása se volt több mint az ETZ-nek
Sajna eladtam de nem nagyon bánom.Most még Volt négy is eddig de ideje volt továbblépni.Kicsit kiábrándultam belőle pedig nagyon jó állapotban volt.Igazából az alkatrészellátással és a fogyasztással voltak problémáim.Az enyém 6 liter körül evett haverom 1000-es CBR-je se sokkal többet.Meg aztán az ára meg egy kicsi volt az induló a GS-hez
A kulcsszó a KENNI! Ugyanis az zsírkenésű lánc. A Spré annak nem sokat ér. Jófajta gépzsír, jó vastagon. Elfér az a burkolatban...

Begami!

Remélem nem adtad el az MZ-t! Én már nagyon megbántam. Nem sokat kaptam érte 80-ért vettem, 75-ért adtam, 3 évet használtam. De nekem nagyon hiányzik. Utólag úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért inkább meg kellett volna tartani. Volt rajta csomagtartó, 3 táskát kényelmesen lehetett rögzíteni, fehér óralapok ezüstmetál fény, 100-as utazó, 5 literrel agyonpakolva.Olyan az mint a kétütemű trabi. Nem sokat tud, de olyan élményt semmi más nem képes adni mint az. Én vissza sírom. Jó lenne hobby motornak.

Persze már mindezt tudja a GS is, sőt sokkal jobban, de az az élmény... Pöff Pöff Pöff
Az én véleményem szerint azért mert csúnya!Meg aztán ha az ember valamit nem lát akkor arrol hajlamos elfeledkezni meg karbantartani is.Azért egy 100 lovas gépnél nem mindegy milyen állapotban van a lánc!
Mondjuk alatta se!
Ha olyan előnyös a burkolt lánc- nem vonom kétségbe- akkor miért nem burkolják a mai motorokon?
Csak azt ne mond a láncspray-lobby miatt
Nem szoktam fújni illetve hazudok mert lánckenő zsírspray-vel szoktam Meg néha kifőztem zsírba meg valami titkos keverékben apám javaslatára
De az burkolt láncnak csak az előnyeit tapasztaltam
Talán még kevesebből is meguszod, ill marad belőle: olaj ugy emlékszem 3 l is elég, gyertyát se bizti hogy kell cserélni,-kivéve ha nem is 12 e km van benne, vagy valami turpisság rejlik vele kapcsolatban- a levegőszűrő is majd megmutatja magát , a lancspray meg folyamatosan kell. Apropó az MZ -hez miért nem kellet fujni? Mert nem láttad milyen állapotban van szegényke a burkolattól, gondolom azért néha azt is kellett volna kenni, nem?
hápigs!

Én is az olajshoptól veszem(venném) az egész cuccot!Akkor nyugod szívvel meg is rendelem az egészet!

Kösz az infót!
1-1 szál virág csodákra képes!

(nekem a 20w50 is bevált. castrol, nem ásványi, és vmi 1500 pénz volt literje) legutóbb én is 1300ért vettem olajszűrőt a keloban, és 4000 körül volt a levegőszűrő, ami még mindig nem került beépítésre... )
Ha az okmányirodás hölgyek is úgy szeretnék szombaton meglesz
Ha nem akkor a jövő hét közepe-vége felé csak
A csavarokra vigyázzokmint a szemem fényére
Szerelmes üziket várok már, de nagyon!
A festés nem olyan egyszerű, mint gondoltam, de úgy néz ki jövő héten lefújom az 1ik bukómat.
Ha kész beszámolok!
Én Repsol 15W-50 et használok! Hibátlan vele a gép! Az olajshop.hu-n most 5000.- a 4L, az olajszűrö is valami 1300 körül volt.
okés, értem én, csak kötözködtem kcsit, mivel az nem tartozik a konkrét szervízköltséghez...

mikor lesz meg a gép? (majd óvatosan kell bánni az olajszűrőnél a csavarokkal, nehogy úgy járj, mint Tibifutárunk, hogy beletörte a menetbe. )
Szia!

Köszönöm a dícséretett a pací nevében is !

A láncspray azért kell mert az elöző motoromhoz(ETZ 250) nem kellett ilyesmi Ugyhogy nincs is itthon!Gondoltam egy füst alatt beszerzem ezt is
kacsesz: majd csionálok új msn-címet, aztán nem fogsz kapni ilyen cejelmesnek nem mondható üziket....
mikor fested át a mocid, a bukód? kíváncsi vagyok a eredményre!
a 12,000-resre minek láncspré? (bocsi, de adta magát... ) remélem hama-hama' gratulálhatok a pacihoz! egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon csinos kis gép, pöpecnek tűnik. (mint anno az enyimééé )

szép napot szeretembanda!