mint lapostetű szakértő:-)
MI a picsuért van az hogy ez a qurva felismeri a DVD-t.......8x.......azt az összeset csak 1x-esen írja?
Probáltam a néróval is és az asampooval is......
Szuper, köszi.
Már elmúlt 8 óra, OTP bezárt és nem hívtak. De nem adom fel. Holnap biztos hívnak.
Más...
Nem akarok visszaélni a jóindulatoddal, de te sok motorost, leendő motorost ismersz. Ha keresne valaki GS500-at, nekem éppen eladó, nagyon olcsón, csak vigyék. Nem mintha valami bajom lenne vele, mert nagyon jó kis moci, csak kettő motor már nem fér bele a házikassza kiadásaiba.
Köszi
Úgy ahogy mondod. Hihetetlen, hogy az ember mit meg nem tesz, hogy legyen motorja.
Én lemondok a rakott krumpliról, inkább eszek zsíroskenyeret hagymával, csak gurulhassak.
Előre is köszi.
De remélem ez az ár alkuképes, mert kicsivel kevesebb van rá.
Természetesen ha megvannak az adatok felveszem vele a kapcsolatot. Bár lóvé egyenlőre nincs, mert nem hívott az a fránya OTP, de még reménykedem.
szépen kezdődött a ma reggelem. kamionos nem adta meg a STOP-táblás elsőbbséget, ellenben satuzni nem nagyon tudtam, mert a mögöttem jövő transporteres meg tolt az úton. a *************-om ebbe a sok köcsögbe! még a kamionosnak (aki épp telcsikézett ) állt feljebb, h mit akarok... Ilyet még nem éreztem soha, hogy legszívesebben megvertem volna a vezetőt. grrrrr
Ebben igazad van, a GS-re sem volt, de arra legalább volt kezdő részlet, ami az előző motorom ára volt, erre meg nem lesz és banki hitelből megyek banki hitelbe. A GS-t el kell adnom hitelátvállalással, egy fillért nem kérek (csak hogy elmenjen) és megyek tovább személyi kölcsönért.
De a mociért mindent.
Tecáék előtt vele szilvesztereztünk!
Ittam a borát,aludtam a nyaralójában!