Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlöm a polgármestert! Qrva jó csóka!
Tecáék előtt vele szilvesztereztünk!
Ittam a borát,aludtam a nyaralójában!
oksi

bár az ismerőseim, most épp itt vannak, akik folyamatosan cserélik le a Gs-eket
Tibkin!

mint lapostetű szakértő:-)
MI a picsuért van az hogy ez a qurva felismeri a DVD-t.......8x.......azt az összeset csak 1x-esen írja?
Probáltam a néróval is és az asampooval is......
Szuper, köszi.
Már elmúlt 8 óra, OTP bezárt és nem hívtak. De nem adom fel. Holnap biztos hívnak.
Más...
Nem akarok visszaélni a jóindulatoddal, de te sok motorost, leendő motorost ismersz. Ha keresne valaki GS500-at, nekem éppen eladó, nagyon olcsón, csak vigyék. Nem mintha valami bajom lenne vele, mert nagyon jó kis moci, csak kettő motor már nem fér bele a házikassza kiadásaiba.
Köszi
Na beszélte vele..... holnap elküldi az anyagot....ha megjön feldobom ide neked
2005 ös GS500 780ezerért eladó..
Lassan meg is hirdetem, lesznek képek is...

Vegyétek vigyétek :)
Annyi bizony, de akkor szerintem 2003-as környéki lehet, mert 800e alatt 2000-2002-esek vannak, amiket én is kinéztem. Na de majd meglátjuk.
Úgy ahogy mondod. Hihetetlen, hogy az ember mit meg nem tesz, hogy legyen motorja.
Én lemondok a rakott krumpliról, inkább eszek zsíroskenyeret hagymával, csak gurulhassak.
Hát ahogy néztem.....olyan 8-9 közt mozognak ezek a pacik...
Előre is köszi.
De remélem ez az ár alkuképes, mert kicsivel kevesebb van rá.
Természetesen ha megvannak az adatok felveszem vele a kapcsolatot. Bár lóvé egyenlőre nincs, mert nem hívott az a fránya OTP, de még reménykedem.
A kollegámé....
Arany-barna.....
alig használt - mert a csávó kőkemény NAPELEMES:-))))

majd szólók neki hogy adjon infókat
Szerencsére nem. De eléggé levert a víz.
De nem történt semmi bajod?
mikor próbálod ki az "anyagot" amit szállítmányoztam neked? kíváncsi vagyok az eredményre!
Elköltözött az egér? csak nem nyertél a lottón?

Zsuzskáról mi hír van?
vazz, csak az EGYIK részét?

szépen kezdődött a ma reggelem. kamionos nem adta meg a STOP-táblás elsőbbséget, ellenben satuzni nem nagyon tudtam, mert a mögöttem jövő transporteres meg tolt az úton. a *************-om ebbe a sok köcsögbe! még a kamionosnak (aki épp telcsikézett ) állt feljebb, h mit akarok... Ilyet még nem éreztem soha, hogy legszívesebben megvertem volna a vezetőt. grrrrr

Szóval szebb reggelt, és szép napot mindenkinek!
De xar neked!
Miért nem maradsz péntekig, és csak átgurulsz az Őzikére?!
Szerda estig kiszáltam, Bogácson nyaralok.
Ezért mondtam, hogy a te buxád...
Motorozni kell akkor is, ha szegényebbek vagyunk a templom egerénél. Tőlem már elköltözött az egér...
Ebben igazad van, a GS-re sem volt, de arra legalább volt kezdő részlet, ami az előző motorom ára volt, erre meg nem lesz és banki hitelből megyek banki hitelbe. A GS-t el kell adnom hitelátvállalással, egy fillért nem kérek (csak hogy elmenjen) és megyek tovább személyi kölcsönért.
De a mociért mindent.
A GS-re sem volt... ahogy sokaknak nincs... kérdezz rá. Én azt mondom az eszemmel...
Persze, a buxa a tiéd.
Jobban szertnék egy 750-est, de ha nincs más...
Tudsz valami többet is róla? Műszaki, évjárat és hol van? Esetleg hírdetése fenn van valahol?
Köszi.
Hát...az nagyon jó lenne, de sajna nincs annyi pénzem...
OK, köszi! Neked is Zoner, majd szólok, hogy a teljes üzemanyagrendszert pucolják ki, és akkor kap egy szűrőt is.
Mentem... nem, el, hanem le.