Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyusz képei is a vérvarangyon:-)))

3 albumba:-))))

http://vervarangy.extra.hu
jelezték a srácok alább... 2-3 oldalt olvass vissza.
Max egy millert szánok rá! Nakedet szeretnék! Az f es nem nagyon tetszik föleg azért nem mert eltakarja a lényeget! eSTLEG HA TUDTOK HÍRDETÉST VAGY VMIT JELEZÉTEK ! kÖSZI.
Nyusszzz
a Bécsi útról megyek mindjárt (15 perc) hazafelé, nem esel útba véletlenül?
Amugy a Tomika féle tárhelyen fant vannak
Nyáháháh.... rezegtetsd meg a pilláidat, és aonnal megkapod a képeket!
Ne mondd már, hogy nem ér le a lábad a gs-ről? Én is százhatvanegypár cm vagyok, de nem olyan magas a gép, hogy pipiskednem kelljen emiatt, vagy ne érezzem magam biztonságban. Egy időben gondolkoztam, hogy kéne ültetni, de minek, ha leér a lábam?
Nem, köszi, Tnek megvannak, átszedtük nyuszektól emlékszem. Csak mire én azt viszontlátom, az kb fél év, de majd ütöm, hogy még ma átvehessem őket.
Hát ha jó minőségbe kell akkor kérd el.....vagy elviszem neked hétvégén.....

Lebuttítva már csinálom pár napja, csak a feltöltés nem gyors...és nem fér bele 1 albumba
Erre gondoltam én is Akkor nem várok tovább, és elkérem őket a Zuramtól, elvileg neki megvannak
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Te Joe, ismered a szex-rodeót ?
- Még soha nem hallottam róla. Mesélj...
- Szóval: hátulról megleped az asszonyt, s amikor már kellőképpen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod:
"Tudod, drágám, ez az a figura, amit a barátnőm is a legjobban szeret !"
- Na és ?
- Na és ezután minimum nyolc másodpercig rajta kell maradni !
De csak neked felnyomom........
KB 1 hét múlva fent is lesz:-)))
Azért mert EZRENYI....és a programom nem kezel ennyit.......................
Na meg a feltöltés se 3 perc.....
Te Blúú!
A vérvarangyon ménincs fenn Nyusz ezernyi képe? Vagy én vagyok ekkora láma, hogy nem találom?
A GSbe az a jó, hogy ha akarod se tudod széthajtani....

Jó-jó...van egy -két nyikhaj, aki az F-esre azt hiszi hogy GIGXER:-) és 9000-10000-ren használja.....

Tényleg!
És mi kől?
F-es vagy naked?

Ha újabbat veszel azzal nem hiszem hogy gondod lenne.
Mennyit szánsz rá? Ez a legfontosabb első körben .
Olyan mocit szeretnék ami megbizhato és kezelhető! Nincs széthajtva! Ha létezik akk nem egy évre szeretnék motort vásárolni! Ha tudtok vmit jelezétek! Köszi!
Mennyire jót/újat? Itt az utóbbi 1-2-3 oldalon 2 is van eladó, keresd vissza őket.
Köszönöm a segitségedet! 2-3 centire biztos h szükségem kesz,h leülteem! Esetleg jó állapotu gs 500 at nem tudtok ajánlani?
persze......azért kérdezem.

már állítottam a pufferen is
Szia!

Az utolsó mondatod nagyon szép!

Ha nem vagy óriás, akkor főleg neked találták ki a GS-t. Én is azért cseréltem, mert a 185-ös magasságomhoz kicsi volt a mérete. Mielőtt megültetnéd a mocit, azért próbáld ki, ha van lehetőséged rá. Nem is biztos, hogy szükséges lesz az ültetésre. Egyébként ez egy "kutyacsont" néven ismert alkatrész a futóműnél (bár inkább hasonlít a "macskanyelv" című csokira). Hosszabb kutyacsont, alacsonyabb magasság. 1 centi hosszítás kb 4 centit húz le a motorból, ami már jelentős csökkenés. Biztos, hogy 10 centire nincs szükséged, mert akkor le kell majd hajolnod, ha rá akarsz ülni.
Hello köszönöm szépen a segitségedet egyre inkább ezt amotort fogom válsztani! De érdekelne az a szerkezet amivel az ülés magaság még 10 centivel csökenthető!Mivel sajnos kicsit alacsony növésü vok! 164cm:S De élek halok a mocikért!
Sziasztok!

Blue: próbáltad másféle lemezzel is (más gyártó, -R vagy +R)? Mert elvileg mindkét szoftver "ránéz" a DVD-lemezre és az alapján állítja be a sebességet. Amúgy az így, 1* sebességgel megírt lemezek jók, visszaolvashatók?

Tegnap este megint újraéltem a lengyel utat videóval... mikor lesz már péntek, hiányzik a banda, a sok nevetés és persze a vérvarangyirtás!
Hali!
Én mindenképpen ajánlom kezdő mocinak. Sőt, ha nem vagy "állat", akkor véglegesnek is. Bár, fiatal vagy, biztosan cserélni fogod hamarosan... ha a GS 500 mellett döntesz, nem fogod megbánni. Olcsó fenttartani, és sok élményt ad. Én nagyon szeretem...

Bővebben itt találsz róla infókat:
AKMT honlap-olvasd végig, nézd meg a videokat, sok kérdésre választ kapsz (szánj rá időt... a bal oldali menüben sok okosság rejtőzik) :)

Van is itt két eladó GS. Az egyik majdnem új, és még alig fél éves... :) Olvass vissza tegnapelőttig.
Szevasztok! Kezdö motoros vagyok és kinéztem magamnak tanulni egy gs 500 at! Szeretném a véleményeteket kérni a motorol! És hogy kezdö motornak jó lesz-e!? Köszi a segitséget!