Meg van a 18000-es szervíz! Leszedték a szelepfedelet is, hátha látszik mi a baj. És no lám! A fülemmel. Lehet, hogy nekem egy villanymotor kéne. Nincs vele semmi baj, de a javító kit,az kimaradt belőle. Viszont ígéretett kaptam, hogy kapok a gyárból 1-et, és állja a SUZUKI a költségeket, hiába nem garis a moci. Bár ezt már jó régóta hallom, úgy néz ki, hogy raalizálódik a dolog.
És megdicsérték a csomagtartóm is.
Természetesen
Az óra azóta is itt porosodik a jelenlegi állapotban
A lehetőségeid:
1., elutalod nekem a pénzt - így nem lesz postaköltséged........ami kb plusz 1500ft lenne
2., utánvételesen küldöm neked......így lesz az az 1500ft plusz költséged
Szóval döntsd el....és mailben (akmt kukac freemail pont hu) add meg a címed
hello én vagyok az a srác nem tudom emlékszel e még rám nekem kellene a gs 500 hoz a km óra sajnos nem voltam az el mult időben itthon mert nyaraltam és a számod sem tudtam elmenteni mert elromlott a telóm!de am nagyon érdekelne az óra! postai uton esetleg le tudnánk bonyolítani az üzletet mert én borsod megyében lakom és elég messze van ahol te laksz! légyszi írj hogy megoldható e ? előre is nagyon szépen köszönöm szia Attila
dawntez,
Megnézem otthon a maradék platnikat, mert nem emlékszem, hogy az oldaldobozokhoz adtak-e vagy sem pluszban. De asszem adtak hozzá olyan kis bütyköket is tarcsiba, ami alul rögzíti két helyen. Holnap este feltúrom a garázst, ha találok valamit, akkor viszem az Őzbikára.
A képen egy Givi/Kappa rendszerű doboz van, amit az oldaltartóra gyártottak.
Sajnos így igaz,de a legujabb amit hallottam az ottaniaktól,hogy mivel nincs a felujításra pénz ezért valószínűleg Budapestre (ez csak terv) akarják vinni az egészet.
Akkó ménem vagy feliratkozva?