Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

( )

Akkó ménem vagy feliratkozva?
Mercedes-Benz 380SL Classic
nesztek hitetlenek!
Megyek az Őzikére! Holnap délben találkozunk Dawntezéknél!
Kis szerény
Az eredeti viccben az 500SL szerepel, csak Hápikánk átírta.
MB 380SL van egyáltalán
No de azért tetszik
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Meg van a 18000-es szervíz! Leszedték a szelepfedelet is, hátha látszik mi a baj. És no lám! A fülemmel. Lehet, hogy nekem egy villanymotor kéne. Nincs vele semmi baj, de a javító kit,az kimaradt belőle. Viszont ígéretett kaptam, hogy kapok a gyárból 1-et, és állja a SUZUKI a költségeket, hiába nem garis a moci. Bár ezt már jó régóta hallom, úgy néz ki, hogy raalizálódik a dolog.
És megdicsérték a csomagtartóm is.
Mi van, apafej? Nem vetted be a reggeli nyugtatódat?

Nem látom a neved az Őzikés jelentkezők között! Hama-hama íratkozz fel! És ezt a sok bölcsességet majd élőben meghallgatjuk.
Hát ez nagyon elképzelhető!
Szia.
Kedden téged láttalak káposztáson igaz?
Azt mondják, elmebajban szenvedek........ De én nem szenvedek, élvezem minden percét!
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve
növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.
Az új életfilozófiám!

"Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon..."
Az évszázad bölcsessége!

"Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!"
áááá nem.....dolgoznak a nyakkendősök:-)))
Mi van itt? Mindenki alszik, elutazott, meghalt?
Szeva Mike!

GYere má be a Bandit topicba:-)
Te mint szervízes sok kérdésre választ adhatnál!

Nekem egy fontos kérdés!
(Ha nem tudod utánajárnál?)

A K7-es vízes bandit milyen szelephézagú?
csavaros, vagy lapkás?

Drukkolok, hogy csavaros legyen, mert 16 szelep = 16 lapka? Az durva egy összeg
Halika!

Természetesen
Az óra azóta is itt porosodik a jelenlegi állapotban

A lehetőségeid:
1., elutalod nekem a pénzt - így nem lesz postaköltséged........ami kb plusz 1500ft lenne
2., utánvételesen küldöm neked......így lesz az az 1500ft plusz költséged

Szóval döntsd el....és mailben (akmt kukac freemail pont hu) add meg a címed
hello én vagyok az a srác nem tudom emlékszel e még rám nekem kellene a gs 500 hoz a km óra sajnos nem voltam az el mult időben itthon mert nyaraltam és a számod sem tudtam elmenteni mert elromlott a telóm!de am nagyon érdekelne az óra! postai uton esetleg le tudnánk bonyolítani az üzletet mert én borsod megyében lakom és elég messze van ahol te laksz! légyszi írj hogy megoldható e ? előre is nagyon szépen köszönöm szia Attila
Érdekes megközelítése ez a történelemnek, de nekem tetszik!
Ááá! a Sziget a középpen a főnök most lötte be magát, töle jobbra azt elötte tette ,már nagyon kokadozik.
Verecke?
dawntez,
Megnézem otthon a maradék platnikat, mert nem emlékszem, hogy az oldaldobozokhoz adtak-e vagy sem pluszban. De asszem adtak hozzá olyan kis bütyköket is tarcsiba, ami alul rögzíti két helyen. Holnap este feltúrom a garázst, ha találok valamit, akkor viszem az Őzbikára.
A képen egy Givi/Kappa rendszerű doboz van, amit az oldaltartóra gyártottak.
Sajnos így igaz,de a legujabb amit hallottam az ottaniaktól,hogy mivel nincs a felujításra pénz ezért valószínűleg Budapestre (ez csak terv) akarják vinni az egészet.