Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ahogy ígértem jönnek az első kérdések!

Bár a moci még nincs nálam már készülgetek a 12 ezres szervízre amit itthon fogok elvégezni.Valamikor régebben olvastam hogy valamelyikötők REPSOL 15W50-es olajat használ.Sajnos nem emlékszem milyen tapasztalatokról számolt be De elég akciós áron találtam ilyen olajat és hálás lennék ha valaki megerősítene abban hogy nem választok rosszul vele.
Egyébként a 12 ezres szervíz anyagáron számításaim szerint 15 ezer forintból kijön nálam(4 liter olaj,2 gyertya,olajszürő,levegőszürő+1 láncspray)
Ez szerintem nem rossz
Ez igaz. Én példáúl seggre estem a GS-től az MZ után. Kb az első 1500 km-ig. Most úgy vagyok vele, hogy a "kis" Bandita ... Hmmmmmmmm De jó lenne...
Tudod minden relativ! Én az én1000-ről ültem rá az SV-re- hát nagyon erőlködött és nem ment, nyomaték meg pláne sehol
Lehet hogy egy soros 2 hengeres 70 pacis jó moci lenne, van olyan most egyáltalan? (tura vagy sportos)
Bár ha már hozzányúlnának a blokkhoz, és kihoznának belőle 65-75 pacit az pesze megint mérlegelhető megoldás lenne...

Mentem a barátom "kis" SV-jével. 70 egynehány paci... Nem éreztem erőhiányt akármennyivel mentem, Pedig az még nem egy brutál vas a lóerőket tekintve. Mondjuk a nyomatékgörbéje megint más téma...

Egy szó mint száz, jópofa lenne ha hozzányúlnának a 20 éves blokkhoz. És szerintem hamarosan szükség is lesz rá, hiszen így kiesnek egy hatalmas piaci szegmensről. És itt nem csak magyaroszágra gondolok.
Viszont ezzel egyenesen arányosan nőne a pénztárca barátságtalansága.

1,5 millát már nem adnék érte...
Ez nem a Szigligeti vár a Balaton parton?
Amúgy csak egy injectort kellene rá tenni és 1ből környezetbartáságosabb lenne.
Nem.

Du.-este felé jövök. Addig várom a tippeket, aztán megmondom.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

"környezetbarátságtalansága"

ez jó...
Sirok ?
Sziasztok!

Hol jártam tegnap?
Nem a legjobb a kép, de ha nem tudjátok majd elárulom melyik ez a vár.
K7-es volt az utolsó, amit behoztak Mo-ra tehát 2007-es, de sokat csak 2008-ba helyeztek forgalomba.
Allitolag gyártják még, csak hozzánk már nem hozhatják be, környezetbarátságtalansága miatt
Hápi,
aztat nem a Nyuszi küldi, meg nem a gépe, hanem a netről egy szerver, ami begyűjtötte a címét meg a címlistáját. A megoldás nála is az lenne, ami nálad volt...
Jóestét!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a legújabb GS 500 s modellt mikor adták ki? Mármint h '6 - '7 - '8?
Jó kis gép, én is ilyet szeretnék majd, ha meglesz a pénz rá , meg a jogosítványom na meg ha fejben felnőttem hozzá! Láttátok a tüzijátékot?!
Hetente 2-3 szor én is kiszállitok, leginkább vasakat, akkor én is futár vagyok? vagy egyszerü teherrobogós
Gratulàlok! Elindultàl lefelè a lejtőn. Hol fogsz dolgozni? Csak mert lehet, hogy vàltanèk èn is. Szeptembertől a Szandrànak keresztelt pàrom megint sulizik ès gondolkodok valami normàlis munkaidejű helyen. Mùltkor a Dòzsàn taliztunk. Ha szoktàl mèg erre jàrni, beugorhatnàl, ha làtod a motort a pizzèria előtt itt vagyok èn is... (Dòzsa Gy ùt 9. Mix-R)
Te Tibi!
Hétfőtől én is futi vagyok! :)
Nekem CZ krosszlánc ( X gyűrűs )van fent eddig 13.000 mentem vele és még nem húztam utána!
Eddig jól szolgál!
remélem nem fogom össze törni:D köszi mégegyszer szia
Sziasztok! Lenne egy kèrdèsem... Pàr hete volt szò lànccett cserèről... Most ìgy àtlèpve a 20000 km-t lassan megejtem èn is. Pènteken èrkezik a motyò. 23900- ba fog fàjni. A Zichy- ben rendeltem meg. Majd szòlok hogy muzsikàl a cz lànc. Az előző motoromon avvolt ès nekem bejött. Amit viszont nem vàgok: valami Sorok Sàri cèg akik meg lettek itt emlìtve. Bocs, de telefonon elèg gàz megkeresni. Megtennè valaki, hogy megadja a kontaktot? Előre is köszi! T.
remek:-)

Használd egészséggel - és ezt már ne törd össze:-)
Üdv!
Ilyen rendszerű Givi, Kappa, MotoDetail platnija van vkinek Pesten? Amit néhány napon belül lepróbálhatnék?
Odamegyek a címre, felpróbálom a dobozomat, és kész. Max 10 perc.
Köszi
NYUSZIKAA!

Megint küldözget az MSN-ed valami huncut kis linkeket!
Sziasztok tudok egy új (2hónapos gsx650f-at legújabb kasznis,járatós)
1500000ft ért!
Szerintem ez nagyon alkalmivétel még új szaga van
Magyar, szervízkönyv,garancia,kulcsok, új állapot!
Ha valakit komolyan érdekel hívjon a 06-20-391-9664-es számon

Új motorként hitelezhető!