Megvan:-)
Jól megszivtam mert elsőre összedugtam......azt nem tudtam szétszedni...és ahogy állatkodtam (egyre ) ugy kiszakadt a madzag........
Még szerencse hogy a csatlakozó bontható........igy megszereltem:-)
Üdv Mindenki!
Egyben hazaértünk!
Köszönjük szépen a szuper hétvégét a Lichtblau családnak, és köszönöm szépen, hogy immár hivatalosan is GS500 Fan tag vagyok!
Szuper volt!
Köszi mégegyszer!
szia köszi hogy értesítesz a dologról úgy is jó nekem ha hétfőn adod fel:D De amugy ha borsod megyében jársz motorral valamikor és van valami problémád nyugodtan hívhatsz is !szia
Hát, akkor az már nem jó, de esetleg máskor szívesen meghallgatnám, ha kölcsönadod!
Gondolok ám rátok itthonról, remélem minden okés. Még jó, h nem mentem le, mert koradélutánra belázasodtam, és nagyon sz*rul lettem. de mostmár kezdek talán jobban lenni.
Sajnos ma nem ment el a posta, mert reggel az OBIba kezdtem a munka után a "pihenőmet".....és mikor hazaértem szó szerint beestem az ágyba.....most pedig már megyek is vissza....
Hát, nyuszek, nem Nem megyek haza egy darabig most, a CDk meg otthon vannak. Mikor mentek konkrétan? Hétvégén tudnám felhozatni Tomihoz esetleg, de nemtom az még jó-e Neked?
Úgy néz ki én is Gs tulaj leszek Ma sikeresen lefoglalóztam a mocit már csak a papírokra várok de nagyon!
Ő az!