Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Úgy néz ki én is Gs tulaj leszek Ma sikeresen lefoglalóztam a mocit már csak a papírokra várok de nagyon!
Ő az!
Sziasztok!

Minden kábel fut valahová!
tudod..... egy kábel nem fut sehova...... a nők meg előlem
No, örülök, hogy végre sikerélményed van!
esSO papa:-)

Megvan:-)
Jól megszivtam mert elsőre összedugtam......azt nem tudtam szétszedni...és ahogy állatkodtam (egyre ) ugy kiszakadt a madzag........
Még szerencse hogy a csatlakozó bontható........igy megszereltem:-)
Minimum egy puszi.....
Szóval, kedves BLUE és JJ, köszi a pólókat!
Áh... nem csak egy kis jagert...
Fujj! Ti ittatok?
Elnézést Uram!

A szivacs állapot legközelebb!
Én is kidőltem hamar...
Bluenak is, meg JJ-nek is postázd a puszikat!
A szépség és a SZÖRNYETEG:-)
Köszi a pólókat!
Katona!

NEM FIGYELT?
AKMT TAG!

GS Tag csak akkor lehet ha elérte a SZIVACS állapotot:-)))))
Ez pedig nem volt meg tegnap:-) Vagy Én dőltem ki hamar?
Egy kört, valaki?
Üdv Mindenki!
Egyben hazaértünk!
Köszönjük szépen a szuper hétvégét a Lichtblau családnak, és köszönöm szépen, hogy immár hivatalosan is GS500 Fan tag vagyok!
Szuper volt!
Köszi mégegyszer!

Rita, Zsuzsi, Dzsoki, Szőke Kapitány
Megint nagyon jól éreztem magam!
Kár, hogy megittátok előlem a Jagert!

Köszönök mindent!

Erik, Anibaba! Nagyok voltatok!

Baboslecsó forever
Az kicsit messzebb van az általam járt köröknél:-)

Holna othon vagyok és mivel van pár csekk is, így a posta az első utam.........vagyis kedden-szerdán már nálad is lesz.
Köszönöm mindenkinek a drukkolást, SIKERÜLT Hétfőtől már forgalom és szombaton vizsgázom abból is ha minden jól megy Puszi nektek
szia köszi hogy értesítesz a dologról úgy is jó nekem ha hétfőn adod fel:D De amugy ha borsod megyében jársz motorral valamikor és van valami problémád nyugodtan hívhatsz is !szia
Hát, akkor az már nem jó, de esetleg máskor szívesen meghallgatnám, ha kölcsönadod!

Gondolok ám rátok itthonról, remélem minden okés. Még jó, h nem mentem le, mert koradélutánra belázasodtam, és nagyon sz*rul lettem. de mostmár kezdek talán jobban lenni.
És az adatlapról a képek állománya?

Megy innen is a drukkk!
Atesz!

Sajnos ma nem ment el a posta, mert reggel az OBIba kezdtem a munka után a "pihenőmet".....és mikor hazaértem szó szerint beestem az ágyba.....most pedig már megyek is vissza....

Szóval hétfőn adom postára az órát........
Hát, nyuszek, nem Nem megyek haza egy darabig most, a CDk meg otthon vannak. Mikor mentek konkrétan? Hétvégén tudnám felhozatni Tomihoz esetleg, de nemtom az még jó-e Neked?
hajhó GS crew ööö a bajai buliról már lemaradtam? mintha valami ööö mostanában lenne nem?