Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no, mi az a jobb dolog? Nem az a legjobb, ha a kedveseddel elmész vmi gyönyörű helyre és totál jól érzitek magatok, kikapcsolódtok?
Sajnos nem tudok lemenni az Őzbikára, pont amiatt, hogy még egy csomó dolgot el kell intéznem... pedig de szívesen mennék... de gondolom így is jó lesz azért... csak le ne guruljatok a lejtőn... megy szivacsmedve&szivacskacsa, jóóóó ki múúúúlacsssság lesz ott

azt szerettem volna kérdezni tőled, hogy kölcsönkérhető-e a LP-cd-d, hogy megutaztathassuk horváthonba? úúúúúgy szeretném...
Megy a nyuszek nyaralni? De jó Nektek! Bár lehet, hogy nekem most jobb dolgom lesz/van a nyaralás helyett...
Jól tudom, hogy nem jössz ma? Gonosz
Hát hogy hogy megy majd holnap megmondom vizsga után köszönöm a szorítást
Már mennék én is nyaralni de az még egy hét
pedig vagyok, csak sok a meló!
Jaja, megyünk prémet grillezni, remélem jó lesz.

hogy megy a mocizás? megy a DRUKK honapra!
Szia Nyuszi!

Rég láttalak, amióta haza jöttél Legyengyelből szinte alig. Mi újs? Mentek a tengerpartra?

puszi
ja, amúgy szép napot kedves cejetembanda!
2 kérdésem lenne: csak előre jelentkezett tagok mehetnek-e, illetve mennyibe kerül ez az időtartam?
Szia Drusza!

Köszi az infót, lehet, hogy okés, mert még itthon leszünk akkor.
Akkor jó.
Ejha Ércsük
már majdnem valami nem túl udvariasat írtam, de aztán mégsem.
szokásom megnézni a tagok adatlapját.
"A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber."
Hiába na!
A motoros csajok a kedvenceim!
DE FŐLEG A MIEINK!
Dawntez,
találtam két kis bütyköt, amit az alsó bekötésre való két oldalra, holnap viszem
Ó köszönöm szépen az infot.....
Ha jól értesültem, akkor Horvátországot célozzák meg a hét elején...
Ugye hogy ugye...........
Nagyon komolyan adjátok elő
Nyuszi neked nincs kedved jönni? Nagyon jó kis móka,........elnézést hogy a többi csajt nem szólítom meg csak egyedül Nyuszit ismerem!
Tessék lehet nézelődni! Szívek képtár
A csajokról miért nincsenek fönt képek?
Sziasztok!
Felhívás Csajoknak! A Motoros-Szívek csajos pályázást szervezett Augusztus 20-ára a BR segítségével!

Klubtalálkozó kint a H. ringen 17 h kezdettel, ahová minden új és régi tagot várunk szeretettel!

Pályára lépés csajoknak 19:20 tól 2X 20 perc!

Jelentkezni a Szívek fórumán a pályázás topikban lehet:
Szivek fórum
Mán fölvagyok!