Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na édeseim....
A főni elmegy szarrá ázzni:-) Mivel a Júlia-alpokba ma estig esőt mondanak - és épp napközben megyek:-) (este már mindegy eleve:-)))
Nem titoktúra - csak "Ősmardványos" mivel 3 motoros legrégebbi AKMT-s gurul ma.....
Tervek szerint holnap este/éjjel érkezünk....

Addig is: további szép álmokat......Én startoltam......... (igen most ,4:11-kor)
Hápi!

akkor ezek szerint van egy eladó csimmmád? Vagy az már sz@rrá van... ?
A lènyeget kihagytam. Ha nem hajtottam a TW-t 3-at evett.
A 2 literen meg dobtam egy jò nagy hàtast. Nekem az előző vasam egy TW125 volt. Ugyanez a blokk van benne karbival. Nem èrtem a Suzukit... Ha ez lenne az àra annak, hogy egy csomò orszàgba adhassanak el tovàbbra is GS-t ràadàsul sokkal jobb fogyasztàs mellett mèg kapòsabb is lenne. (sztem ez megfordulhatott volna a fejükben)
Hello! Nem hangzik rosszul. Főleg annak fènyèben, hogy nem szeretnèm a GS-t mèg egy tèli gàlyàzàsnak kitenni. Tùlsàgosan megszerettem ahhoz... :) Azt megkèrdezhetem, hogy mit lehet itt keresni? Holnap mèg melòzok. Ha erre jàrsz nèzz be!
Én meg nem is mentem, mert nem volt semmji ilyesmi!
Most jöttem el tőletek!
Nem volt semmi ilyesmi!
Sziasztok!

Tibifutár! Köszönöm szépen

Mi volt itt nálunk? Találjátok ki
Jó estét mindenkinek!

Na megvettem az akksit!9500 pénz volt. (Banner 12 volt 11 Amper)Mondjuk most nem hiányzott ez a költség.De ezt dobta a gép Ja és elmentem egy tesztkörre az első 100 méteren megcsípett egy lódarázs a lábamon Ráadásul enyhén allergiás vagyok.De nem vette el a kedvem letekertem egy 100-ast Bár a végén a lábam már a kétszeresére dagadt
Hát nem semmi, eléggé korlátozott a csomagok mérete és sulya
Én 1m hosszu cucokkat szoktam szállitani , a max50kg volt
Azé nem jött be, mert rosszul írtam " www.gtrfutar.hu " ez a tuti!

És nem tudom, hogy miért 2 liter, megkérdeztem a régieket és azt miondták, hogy 2,5 fölé még nem sikerült föltornászni senkinek!
125ccm és injektor, gondolom ez a titok! nem tudom, viszont fele akkora helyen megfordulok vele, mint a GS-el!
Biztos egy nagy mágnes van az elején
Hápi!
Miket szállitsz? a weblap nem jön be
Ennyit költenek a motorosra és akkor még meg is fizetrik?
Nekem az osztrák tulaj még egy cégautot se vesz (persze kapok rendessen km-pénzt)
Milyen széles a mocid kormánya? Összehasonlitom a robogommal Ennyit egy kicsit tuningolt 2t robogó is megy, igaz az enyém 4,5l simán megissza +adalékolaj.
2l? Hát az meg, hogy? Nem lehet! Be is szoktad indítani?
Titifuti!

Hogy milyen a meló?
Én élvezem, egy YBR 125 -ös Yamahával járom a várost, semmi kapkodás, semmi idegeskedés.
Tegnap elött voltam felruházkodni a számla végösszege 198.500.- Nem szar a ruha. Spidi kabát ( 3 kivehető béléssel), Spidi csízma, Acerbis nadrág, Airoh bukó, Spidi kesztyü.
Van egy PDA arra kapom a címeket, honnan-hova, mit.
A motor nagyon veszett, 80km/h utazót bír, viszont nagyon keskeny, ahova a GS-el be sem férek evvel vígan "vágtatok". Ja és 2 litert ( kettő ) eszik. :)

Azt hiszem kell ember, nézd meg a www.gtr.hu -t

Hápi
Persze,hogy gyári! Még az is rajta van, hogy GS
Sziasztok! Nyugodtan le lehet papìrkutyàzni, de èn spec nem hajtottam mèg ki a vègèt. 160 volt a legtöbb, amit òra szerint gurultam vele. Azt èreztem, hogy van mèg benne...
Azt mondja a forgalmi, hogy 25kàwè, de nem folytott. En azèrt vettem öccà's motort mert ez ùgy tud annyit ami nekem kell, hogy nem hajtom szèt közben. A belustulàs meg műkszik nàla. Itt pöcsölök vele egèsz nap a belvàrosban. Ha nèha nagy ritkàn kitolom az orcàm a vàrosbòl, utàna èrezni a külömbsèget visszafelè... Dawntez! Szèp az ùj sapkàd! :D
Hàpi! Milyen a melò?
Ûdv!
Dorina! Igaz, mèg nem talàlkoztunk, de sok boldog nèvnapot!
Persze lényegtelen Csak kíváncsi voltam
Születési hiba!
Holnap veszek másikat viszem a régit mintának!
Úgyhogy a mérettel nem lehet gond!
Hoppá! esSO voltam!
Ha tényleg bexart, akkor mindegy, hogy gyári-e, avagy nem! Nem? Van, amelyik 2 évig bírja, van, amelyik 6-7-et is kibír. Sokszor az is tök 8, hogy kezelik-e rendesen. Az újnál vigyázz a méretekre, nehogy ne férjen be a helyére!
Az enyém gyári is ugyanilyen!
Most lesz 5 éves! Kifogástalan!
Van rajta szám is:311 272

Csak tipp:ez talán azt jelenti hogy 2003 novemberében gyártották?

Igazából Blue meglátására lennék kiváncsi az én gépem 2 hónappal idősebb mint a az övé volt.
Szerintem meg a suzuki yuasa aksikat tesz be a gépekbe. De nem biztos.
szerintem gyári.
Miujs? Itt mindenki dolgozik?
Üdv!
Úgy néz ki beszart az akksim(az eladó szerint gyári)!Nem mintha nem hinnék neki de valaki erősítsen meg hogy ilyen volt