Na édeseim....
A főni elmegy szarrá ázzni:-) Mivel a Júlia-alpokba ma estig esőt mondanak - és épp napközben megyek:-) (este már mindegy eleve:-)))
Nem titoktúra - csak "Ősmardványos" mivel 3 motoros legrégebbi AKMT-s gurul ma.....
Tervek szerint holnap este/éjjel érkezünk....
Addig is: további szép álmokat......Én startoltam......... (igen most ,4:11-kor)
A 2 literen meg dobtam egy jò nagy hàtast. Nekem az előző vasam egy TW125 volt. Ugyanez a blokk van benne karbival. Nem èrtem a Suzukit... Ha ez lenne az àra annak, hogy egy csomò orszàgba adhassanak el tovàbbra is GS-t ràadàsul sokkal jobb fogyasztàs mellett mèg kapòsabb is lenne. (sztem ez megfordulhatott volna a fejükben)
Hello! Nem hangzik rosszul. Főleg annak fènyèben, hogy nem szeretnèm a GS-t mèg egy tèli gàlyàzàsnak kitenni. Tùlsàgosan megszerettem ahhoz... :) Azt megkèrdezhetem, hogy mit lehet itt keresni? Holnap mèg melòzok. Ha erre jàrsz nèzz be!
Na megvettem az akksit!9500 pénz volt. (Banner 12 volt 11 Amper)Mondjuk most nem hiányzott ez a költség.De ezt dobta a gép Ja és elmentem egy tesztkörre az első 100 méteren megcsípett egy lódarázs a lábamon Ráadásul enyhén allergiás vagyok.De nem vette el a kedvem letekertem egy 100-ast Bár a végén a lábam már a kétszeresére dagadt
Azé nem jött be, mert rosszul írtam " www.gtrfutar.hu " ez a tuti!
És nem tudom, hogy miért 2 liter, megkérdeztem a régieket és azt miondták, hogy 2,5 fölé még nem sikerült föltornászni senkinek!
125ccm és injektor, gondolom ez a titok! nem tudom, viszont fele akkora helyen megfordulok vele, mint a GS-el!
Hápi!
Miket szállitsz? a weblap nem jön be
Ennyit költenek a motorosra és akkor még meg is fizetrik?
Nekem az osztrák tulaj még egy cégautot se vesz (persze kapok rendessen km-pénzt)
Milyen széles a mocid kormánya? Összehasonlitom a robogommal Ennyit egy kicsit tuningolt 2t robogó is megy, igaz az enyém 4,5l simán megissza +adalékolaj.
Hogy milyen a meló?
Én élvezem, egy YBR 125 -ös Yamahával járom a várost, semmi kapkodás, semmi idegeskedés.
Tegnap elött voltam felruházkodni a számla végösszege 198.500.- Nem szar a ruha. Spidi kabát ( 3 kivehető béléssel), Spidi csízma, Acerbis nadrág, Airoh bukó, Spidi kesztyü.
Van egy PDA arra kapom a címeket, honnan-hova, mit.
A motor nagyon veszett, 80km/h utazót bír, viszont nagyon keskeny, ahova a GS-el be sem férek evvel vígan "vágtatok". Ja és 2 litert ( kettő ) eszik. :)
Sziasztok! Nyugodtan le lehet papìrkutyàzni, de èn spec nem hajtottam mèg ki a vègèt. 160 volt a legtöbb, amit òra szerint gurultam vele. Azt èreztem, hogy van mèg benne...
Azt mondja a forgalmi, hogy 25kàwè, de nem folytott. En azèrt vettem öccà's motort mert ez ùgy tud annyit ami nekem kell, hogy nem hajtom szèt közben. A belustulàs meg műkszik nàla. Itt pöcsölök vele egèsz nap a belvàrosban. Ha nèha nagy ritkàn kitolom az orcàm a vàrosbòl, utàna èrezni a külömbsèget visszafelè... Dawntez! Szèp az ùj sapkàd! :D
Hàpi! Milyen a melò?
Ûdv!
Dorina! Igaz, mèg nem talàlkoztunk, de sok boldog nèvnapot!
Ha tényleg bexart, akkor mindegy, hogy gyári-e, avagy nem! Nem? Van, amelyik 2 évig bírja, van, amelyik 6-7-et is kibír. Sokszor az is tök 8, hogy kezelik-e rendesen. Az újnál vigyázz a méretekre, nehogy ne férjen be a helyére!
A főni elmegy szarrá ázzni:-) Mivel a Júlia-alpokba ma estig esőt mondanak - és épp napközben megyek:-) (este már mindegy eleve:-)))
Nem titoktúra - csak "Ősmardványos" mivel 3 motoros legrégebbi AKMT-s gurul ma.....
Tervek szerint holnap este/éjjel érkezünk....
Addig is: további szép álmokat......Én startoltam......... (igen most ,4:11-kor)