A Feszti körkép egy élmény,hangefektusokkal aláfestve teljesen élethű Na meg a festmény se semmi.
Sajnos erről sem képet sem pedig videot nem lehet készíteni,állítólag árt a festménynek.Na de azért stikában csináltam egy kis vidit kb 1 perc de észrevették és szóltak is miatta.De legalább ennyi van róla.
Nem írtam, de én nem konkrétan erre az esetre értettem, hanem általában. Mindenki jobban jár - eladó, vevő - ha kimarad a kereskedő. Persze adódnak helyzetek, mikor bele kell venni őt is. Pl én is rajta keresztül adtam el, és vettem a DL-t. Árultam a GS-t fél évig, nem kellett senkinek. Muszáj voltam a kereskedőt belevenni, mert ő beszámította. Aztán az üzlet lebonyolítása után egy hét alatt hárman akarták megvenni!
Ezek a Hét vezérek - ből csak négy (a többi sajnos nem látszik) .Elárulom,mert elég gagyi találós kérdés volt.
Ópusztaszer Feszti körkép-Panoptikum stb.
Nagyon szép volt a körkép érdemes megnézni bárkinek aki még nem látta.
Akár egy túrát is lehetne rá szervezni .
Szia!
Igazad van általában de most más a helyzet.Pár hónapja beszéltem a gazdával ő 800 alatt nem adta volna akkor.Aztán beadta a kereskedésbe mert megvette a másik gépétegyébként-a kereskedő nagyon jó barátja-és már nem nagyon izgatja a dolog.De csak a kereskedésen keresztül eladó.
Hitelezni lehet maszekon vásárolt motort is. Egyre gondolni kell: a kereskedő kereskedik! (hú, de nagy tétel ) Ebből kifolyólag haszonnal dolgozik, nem is kicsivel. Amit ő elad Xezerért, azt a gazdától X-100ezerért lehet elvinni.
Igazából cuccaim vannak(ruha bukó,stb) mert kis túlzással több mint 10 éve motorozok bár többnyire szoci gépeim voltak.Úgyhogy ezekkel nem lenne gond.Olyan 250-300 ezr forintom van a többi sajnos hitel lenne.És mivel ezt a gépet egy kereskedés árulja a hitel nem okoz problémát.
A történet arról szól h mennyi pénzed van. Mert az h aláírod az adásvételit, még karcsú!
Átiratás, eredetvizsga. Aztán ruha, csizma, sisak stb, meg a motorra: doboz, bukócső, esetleg lánc, vagy gumi csere..., egy szervíz
mindjárt több tízezer pénzegység.
Saját tapasztalat: egy éve vettem hatszázért, lejárt műszakival, doboz, bukócső nélkül (kb60e)
A ruha finoman is 13 a nadrág, 15 a kabát, 20 a bukó (plusz a nyári, majd a téli kesztyű, vesevédő stb. szűk 100)
Tehá ami pénzed van azt mínuszold legalább ötvennel, hogy maradjon vmi pénzed is
Na látod, most megnyugtattál. De ha megveszem, akkor tuti hozzátok csapódok egy két túra erejéig...
Amúgy te, mint a motort ismerő ember, mit mondasz? Egyben van? Szép?
Tudom van száma a srácnak, fel is hívhatnám, de már régóta olvasgatlak titeket és megbízok benned...vagy nem kéne, mivel messziről jött ember bármit mondhat?
Az enyémet.
3,5 évvel régebbit (ez még japán), 3 dobozzal, egy év műszakival, túraplexivel, bukócsővel, SK szervizelve 600-ért? 2 ezer kilométeres gumikkal, egy év garis felújított központi rugóstaggal?
Ennél jobb ajánlat?
Sajnos erről sem képet sem pedig videot nem lehet készíteni,állítólag árt a festménynek.Na de azért stikában csináltam egy kis vidit kb 1 perc de észrevették és szóltak is miatta.De legalább ennyi van róla.
Ezek a Hét vezérek - ből csak négy (a többi sajnos nem látszik) .Elárulom,mert elég gagyi találós kérdés volt.
Ópusztaszer Feszti körkép-Panoptikum stb.
Nagyon szép volt a körkép érdemes megnézni bárkinek aki még nem látta.
Akár egy túrát is lehetne rá szervezni .
Igazad van általában de most más a helyzet.Pár hónapja beszéltem a gazdával ő 800 alatt nem adta volna akkor.Aztán beadta a kereskedésbe mert megvette a másik gépétegyébként-a kereskedő nagyon jó barátja-és már nem nagyon izgatja a dolog.De csak a kereskedésen keresztül eladó.
Nem talált,pedig lehet,hogy te is jártál ott .Sőt szerintem innen is biztosan voltak már ott többen is.
Ez így nagyon finoman van! Akcióban: kabát 20, nadrág 20, bukó 30. Ezek inkább valós árak.
Gondoltam,hogy beköszönök nektek.
És egy találós kérdés ahogy ti is szoktátok.
Na hol jártam az elmúlt hétvégén ?
Átiratás, eredetvizsga. Aztán ruha, csizma, sisak stb, meg a motorra: doboz, bukócső, esetleg lánc, vagy gumi csere..., egy szervíz
mindjárt több tízezer pénzegység.
Saját tapasztalat: egy éve vettem hatszázért, lejárt műszakival, doboz, bukócső nélkül (kb60e)
A ruha finoman is 13 a nadrág, 15 a kabát, 20 a bukó (plusz a nyári, majd a téli kesztyű, vesevédő stb. szűk 100)
Tehá ami pénzed van azt mínuszold legalább ötvennel, hogy maradjon vmi pénzed is
Ez volt a leghosszabb futamidő, így a legkevesebb.
Már annyi használtmotor van itt eladó, lehetne nyitni egy kereskedést.
Amúgy te, mint a motort ismerő ember, mit mondasz? Egyben van? Szép?
Tudom van száma a srácnak, fel is hívhatnám, de már régóta olvasgatlak titeket és megbízok benned...vagy nem kéne, mivel messziről jött ember bármit mondhat?
3,5 évvel régebbit (ez még japán), 3 dobozzal, egy év műszakival, túraplexivel, bukócsővel, SK szervizelve 600-ért? 2 ezer kilométeres gumikkal, egy év garis felújított központi rugóstaggal?
Ennél jobb ajánlat?
Vagy a langyi tesóm?
ESKÜSZÖM! a sikosító még mindig megvan!
Ha az a motor olcsó, akkor nézd meg ezt. (én hírdetem)
http://www.hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=2&h_id
=177440&h_partner=0
A keményebb csávók egyszerűen csak elkapták:-) és a magukévá tették a nőket
Az ördögi villás nyelv, sok felé elmászott:-)))