Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz! De mibe kerül egy fél liter? Én 550-ért vettem a petrót, egy nem túl olcsó, de közeli helyen
Az ok....csak ezzel a moccal van annyi előnyöd, hogy ismerem a tulajt......vagyis ismert mocit kapsz, nem egy zsákbamacskát
Sziasztok!
Már elég régóta követem a fórumot de eddig nem nagyon szoltam hozzá több okból is.De most úgy néz ki lehetőségem lesz egy Gs 500-as vásárlására.Már majdnem minden infót begyüjtöttem a típusról de gondoltam belinkelem a hírdetést hogy mit szóltok hozzá!Igazából megnéztem élőben szerintem hibátlan de-lehet hogy furcsán hangzik-kicsit keveslem az árát Na de várom a véleményeket(bár csak két kép van)

http://www.hasznaltauto.hu/2292197_suzuki_gs_2004
Ja, és ha tovább bújod mókus oldalait, találsz leírást a brigéciolról is: 90 valahány %-a petró, a többi oldószer. Tehát majdnem mindegy, hogy petró vagy brigi.
Baján is van üzlet, minek cipekedni?
Én használtam ilyet! Igaz, hogy nem gazdaságosból, és főleg nem ennyiért, de jó anyag. Már többször meséltem, hogy volt valaha olyan láncolajam, ami kifújva habzik. Na, ez az! Felhabzik, majd kis idő múlva sima olaj lesz belőle. Nem a legprofibb cucc, de ken, és ez a lényeg. Mondjuk kicsit dobálja a lánc lefelé, de melyiket nem? Sztem ennyit megér.
Köszi szépen.
Megtaláltam a hírdetését is, de végülis ugyanazt írtad le te is.
Hehe! A képen lévő motoron nincs felnicsík(kocka ), ergo ez a kis mókusbajusz!
Látom, de a kép volt a lányeg!
Címe:
A KIS TÉÉÉÉÉ:
Ja:!
És aki azt mondja hogy a Petróleum (csak) lánctisztításra való! AZ tudatlan! Gyönyörűen leveszi a láncvédőről, a felniről, a kutyacsontról (a macskanyelvről), és a teleolajozott h rugóstag környékéről az olajsarat. Én 550Ft-ért vettem fél litert (és fele sem fogyott el). A brigéciol sem olcsóbb! és ez talán nem annyira agresszív.
Köszi Blue a Tippet!

Mégegy: A gazdaságosál árulnak a képen lévőt 1500 alatt. Tapasztalat vkitől?
He-he!
Ez a platni neked nem jó!
paripampimpiri! Google nagybácsi segített! A vaterán találtam egyet ócóért, vhol Somogyban! A jövő héten szívesen leugranék érte, de ezen a q....a vaterán nehézkes a telszám csere.
Aztán ha összejön Bajára leviszem az EGÉSZ banda csomagját, vagy NAGYON SOK sört!

Ma (miután a robogó nem indult be! BRRRRR) kipróbáltam (3km-en) az új telót. Hát jó
Látod, ezt szeretem, mikor DL-es fórumokat bújsz!
Ő mókusbajusz, a DL-es Blue Devil!
vagy innen harmincért platni nélkül?
Ha minden igaz ennek a régebbi kiadású változatáról van szó
Ámen!
Más megint ez a NEGATÍV! kisugárzás! Pfúj!
1., A doboz nem volt drága!
2., Nincs benne zár!
3., Nincs hozzá platni!
4., Karcos, matt!

4,5., Teljesen rendben, legalább 15-20-e pénz az ára (szerintem) Namost nekem benne lesz max 7-10e-ben. Jó kicsit kell vele melózni, de a végén lehet hogy ezzel is legalább úgy befürödhetek mint a telóval

Ha minden igaz tavasszal meglátod, mint ÚJAT!
Ez a beszéd, főni! Kár lett volna lehagyni ezeket a képeket! (bár szelektálhattad volna a 90 %-át: 50-en Teddy alulról-oldalról-felülről-fözépről-stb, 40-en Ratrak, a maradékon a többiek )
Szempontok:
1-es album: Teddy
2-es album: Ratrak
3-as album: egyéb
Te dawn!
Hol találtad ezt a dobozt? A szeméttelepen? Ne adj Isten, kapsz pénzt érte, hogy átvedd?
Lehet h ezt keresem?
Ismeri vki ennek a platniját? Így néz ki?
Üdv!
A képek alapján, és lámaságomat figyelembe véve:
Ezt nevezik GIVI E45-nek (miért van rajta Monokey felirat)?
Tud-e vki hozzá való platnit?
Ismerős oszibá aki barkácsolna hozzá vmit?
Köszi
Illetve Intruderre, vagy Shadow-ra cserélné......
Na az infók:

800 pénzért hirdeti

Ár: 800.000 Ft

Évjárat: 1999

Műszaki vizsga érv.: 2009 / 6

Futott km: 24000 km

Állapot: Normál

Üzemanyag: Benzin

Hengerűrtartalom: 600 cm³

Teljesítmény: 55 kW
75 LE

Kivitel: gyorsasági

Szállítható szem. száma: 2 fő

Szín: sárga

Önsúly: 228 kg

Összsúly: 440 kg

Nagyít / További képek

Cím: Megbeszélt helyen.

Telefonszám: (+36) 20/9946638

Beszélt nyelvek:
Magyar

Telefonszám 2: (+36) 70/3732470

Beszélt nyelvek:
Magyar

E-mail: megmutat

Megye: Pest

Hird. kód: 1892062

Finanszírozási ajánlat kérése erről a járműről

Biztosítási ajánlat kérése erre a járműre

Felszereltség: Keveset futott, rendszeresen karbantartott.

Leírás: Nagyon keveset futott, jó állapotú és megbízható vas sürgősen családi okok miatt eladó. Hitel megoldható. Az ár: 800.000 Ft. vagy (600.000Ft + hitelátvállalás)
Hello ! Érdeklödnék a mocid után! Hány évig fizeted 850 et?