Sziasztok!
Már elég régóta követem a fórumot de eddig nem nagyon szoltam hozzá több okból is.De most úgy néz ki lehetőségem lesz egy Gs 500-as vásárlására.Már majdnem minden infót begyüjtöttem a típusról de gondoltam belinkelem a hírdetést hogy mit szóltok hozzá!Igazából megnéztem élőben szerintem hibátlan de-lehet hogy furcsán hangzik-kicsit keveslem az árát Na de várom a véleményeket(bár csak két kép van)
Ja, és ha tovább bújod mókus oldalait, találsz leírást a brigéciolról is: 90 valahány %-a petró, a többi oldószer. Tehát majdnem mindegy, hogy petró vagy brigi.
Én használtam ilyet! Igaz, hogy nem gazdaságosból, és főleg nem ennyiért, de jó anyag. Már többször meséltem, hogy volt valaha olyan láncolajam, ami kifújva habzik. Na, ez az! Felhabzik, majd kis idő múlva sima olaj lesz belőle. Nem a legprofibb cucc, de ken, és ez a lényeg. Mondjuk kicsit dobálja a lánc lefelé, de melyiket nem? Sztem ennyit megér.
Ja:!
És aki azt mondja hogy a Petróleum (csak) lánctisztításra való! AZ tudatlan! Gyönyörűen leveszi a láncvédőről, a felniről, a kutyacsontról (a macskanyelvről), és a teleolajozott h rugóstag környékéről az olajsarat. Én 550Ft-ért vettem fél litert (és fele sem fogyott el). A brigéciol sem olcsóbb! és ez talán nem annyira agresszív.
Köszi Blue a Tippet!
Mégegy: A gazdaságosál árulnak a képen lévőt 1500 alatt. Tapasztalat vkitől?
paripampimpiri! Google nagybácsi segített! A vaterán találtam egyet ócóért, vhol Somogyban! A jövő héten szívesen leugranék érte, de ezen a q....a vaterán nehézkes a telszám csere.
Aztán ha összejön Bajára leviszem az EGÉSZ banda csomagját, vagy NAGYON SOK sört!
Ma (miután a robogó nem indult be! BRRRRR) kipróbáltam (3km-en) az új telót. Hát jó
Más megint ez a NEGATÍV! kisugárzás! Pfúj!
1., A doboz nem volt drága!
2., Nincs benne zár!
3., Nincs hozzá platni!
4., Karcos, matt!
4,5., Teljesen rendben, legalább 15-20-e pénz az ára (szerintem) Namost nekem benne lesz max 7-10e-ben. Jó kicsit kell vele melózni, de a végén lehet hogy ezzel is legalább úgy befürödhetek mint a telóval
Ez a beszéd, főni! Kár lett volna lehagyni ezeket a képeket! (bár szelektálhattad volna a 90 %-át: 50-en Teddy alulról-oldalról-felülről-fözépről-stb, 40-en Ratrak, a maradékon a többiek )
Szempontok:
1-es album: Teddy
2-es album: Ratrak
3-as album: egyéb
Üdv!
A képek alapján, és lámaságomat figyelembe véve:
Ezt nevezik GIVI E45-nek (miért van rajta Monokey felirat)?
Tud-e vki hozzá való platnit?
Ismerős oszibá aki barkácsolna hozzá vmit?
Köszi
Felszereltség: Keveset futott, rendszeresen karbantartott.
Leírás: Nagyon keveset futott, jó állapotú és megbízható vas sürgősen családi okok miatt eladó. Hitel megoldható. Az ár: 800.000 Ft. vagy (600.000Ft + hitelátvállalás)
Már elég régóta követem a fórumot de eddig nem nagyon szoltam hozzá több okból is.De most úgy néz ki lehetőségem lesz egy Gs 500-as vásárlására.Már majdnem minden infót begyüjtöttem a típusról de gondoltam belinkelem a hírdetést hogy mit szóltok hozzá!Igazából megnéztem élőben szerintem hibátlan de-lehet hogy furcsán hangzik-kicsit keveslem az árát Na de várom a véleményeket(bár csak két kép van)
http://www.hasznaltauto.hu/2292197_suzuki_gs_2004
Megtaláltam a hírdetését is, de végülis ugyanazt írtad le te is.
Címe:
A KIS TÉÉÉÉÉ:
És aki azt mondja hogy a Petróleum (csak) lánctisztításra való! AZ tudatlan! Gyönyörűen leveszi a láncvédőről, a felniről, a kutyacsontról (a macskanyelvről), és a teleolajozott h rugóstag környékéről az olajsarat. Én 550Ft-ért vettem fél litert (és fele sem fogyott el). A brigéciol sem olcsóbb! és ez talán nem annyira agresszív.
Köszi Blue a Tippet!
Mégegy: A gazdaságosál árulnak a képen lévőt 1500 alatt. Tapasztalat vkitől?
Ez a platni neked nem jó!
Aztán ha összejön Bajára leviszem az EGÉSZ banda csomagját, vagy NAGYON SOK sört!
Ma (miután a robogó nem indult be! BRRRRR) kipróbáltam (3km-en) az új telót. Hát jó
Ő mókusbajusz, a DL-es Blue Devil!
1., A doboz nem volt drága!
2., Nincs benne zár!
3., Nincs hozzá platni!
4., Karcos, matt!
4,5., Teljesen rendben, legalább 15-20-e pénz az ára (szerintem) Namost nekem benne lesz max 7-10e-ben. Jó kicsit kell vele melózni, de a végén lehet hogy ezzel is legalább úgy befürödhetek mint a telóval
Ha minden igaz tavasszal meglátod, mint ÚJAT!
Szempontok:
1-es album: Teddy
2-es album: Ratrak
3-as album: egyéb
Hol találtad ezt a dobozt? A szeméttelepen? Ne adj Isten, kapsz pénzt érte, hogy átvedd?
Ismeri vki ennek a platniját? Így néz ki?
A képek alapján, és lámaságomat figyelembe véve:
Ezt nevezik GIVI E45-nek (miért van rajta Monokey felirat)?
Tud-e vki hozzá való platnit?
Ismerős oszibá aki barkácsolna hozzá vmit?
Köszi
800 pénzért hirdeti
Ár: 800.000 Ft
Évjárat: 1999
Műszaki vizsga érv.: 2009 / 6
Futott km: 24000 km
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 600 cm³
Teljesítmény: 55 kW
75 LE
Kivitel: gyorsasági
Szállítható szem. száma: 2 fő
Szín: sárga
Önsúly: 228 kg
Összsúly: 440 kg
Nagyít / További képek
Cím: Megbeszélt helyen.
Telefonszám: (+36) 20/9946638
Beszélt nyelvek:
Magyar
Telefonszám 2: (+36) 70/3732470
Beszélt nyelvek:
Magyar
E-mail: megmutat
Megye: Pest
Hird. kód: 1892062
Finanszírozási ajánlat kérése erről a járműről
Biztosítási ajánlat kérése erre a járműre
Felszereltség: Keveset futott, rendszeresen karbantartott.
Leírás: Nagyon keveset futott, jó állapotú és megbízható vas sürgősen családi okok miatt eladó. Hitel megoldható. Az ár: 800.000 Ft. vagy (600.000Ft + hitelátvállalás)