Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

Megvolt a 6000-es szervizem
8500 Ft mindennel együtt
szia meg érkezett az óra nagyon szépen köszönöm:D:D:D örök hálám:D:D:D Már bele is tettem és ki is próbáltam tökéletesen kűködik:D:D:D Ha esetleg eger vagy miskolc környékén jársz személyesen is megköszönném:D:D:D 1 pár sör mellett :D am itt 29-30-31 országos motoros találkozó lessz kazincbarcikán a strand területén ha gondolod gyertek el én minden évben megyek és baromi jó szokott lenni most is ott leszek:D persze ha gondoljátok még egyszer köszönöm szépen szebb időt és jó motorozást kivánok neked szia:D
Sziasztok!

Na most jöttem meg a kereskedésből!
Úgy néz ki szombatra meg lesz a moci!A tulaj csütörtökön még leműszakiztatja és az eredetiség vizsgát is megcsináltatja.Úgyhogy szombattól remélem én is Gs tulaj lehetek Bár már lassan két éve követem a fórumot(azóta akarok Gs-t) de biztos lesz majd egy csomó kérdésem
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Az örök téma:-))))

Nekem a GS soha nem ette az olajat CSAK! nyáron és csak autópályás szakaszon - amit Teddy is ír.....6-7-8000-res fordulaton...
Akkor olyan 100km/1dl! volt....

Hogy érteni lehessen.....
Adony - Koper......ebben volt 350km autópálya és biza 3dl lett a kempingbe utántöltve....

Szóval ezért volt nálam mindig egy flakon tartalék NAGY túrákon
Hali!

Ha 10W-40-es olaj van benne, és nagy melegben megtekered a fülét rendesen (Tartós 7000 körüli, vagy fölötti fordulaton), akkor bizony azt elcsipegeti a paci rendesen.
Olyan nincs, hogy normális olajfogyasztás... persze a gyárak adnak meg ilyen adatot. Egyet tudok, hogy az OPEL ASTRA-nál a normális olajfogyasztás a könyve szerint elérheti 1000 km-en az 1 litert! Szerinted?

Szóval a kánikulában a 20W-50-es olaj a nyerő, ami ásványi, vagy félszintetikus legyen! Ezt szereti a GS. Én azért lendületesen járok vele és semmi fogyásom nincs.
SZÉPJÓESTÉTMINDENKINEK!

Nekem csak a benyát zabálja. 3,6-5 l-ig 100-on. Az olaj nem akart kifogyni belőle 6000 km-en. Átlagos használat mellett. 5-6 ezernél már elváltok. kivéve ha 6-ikban vagyok . Ott szoktam tartani. így kényelmes 100-120-as tempóval. Csak néha szoktam megrángatni, de akkor rendesen úgy 9-10000-ig. (inkább 9) Mondjuk az esetek 3-5%-ban. Tehát mondhatni, hogy kímélem. )
Sziasztok

A GS 500nál nem tud valaki egy átlagos olajfogyasztást 1000 kmen. Szervizekben szokták tudni, hátha valaki itt is tudja.
Vagy kérdezhetem úgy is, hogy ha 3900 km alatt megevett egy kb 0,8-0,9 l olajat, az rosszat sejtett, vagy nem?

Köszi előre is :)
Hápi!

amugy az AKMT berkein belül anno volt ilyen......
Emi szervezkedet régen.....

Kocsikkal elmentek erre-arra 2-3 napra.......
Lehetőleg még karácsony előtt - mert akkor még elfogathatóak az árak......

A kérdés, hogy kik vállalnák be a taxis szerepet, hiszen ugye kell kocsi, és vezető......
A benzinkötésget meg összedobálják az autóban lévők......

Nekem ez ugye nagy kérdés, hiszen nincs kocsim:-) Ha lenne akkor már most mondanám, hogy 3 hely szabad.

szóval ha éreznek a többiek is ingert egy hétvégére a Tátrában, akkor Én már most azt mondom hogy csak Szabi kell.......vagy pihenőnap.......a többi az semmi.....

(gyors költségvetés)
benya 4 főre =7500ft
szállás kb 400korcsi/ ÉJ = 3000ft
kaja-pia.....

tehát egy 2 napos Tátrázás olyan 12.000ft ba lenne......ennyim specc most akadna
És ebbe lehet sielés, szánkózás, vagy csak egy sima jó hógolyózás:-)

Én specc nov 14-16, dec 19-21 vagyok pihenős.....
1., Én nem sielek, snowboardozok - de egy kirándulásban benne lennék!
2., tavaly ikor feldobtad melóztam, vagy pénzhiányos állapot volt

Szóval Én benne vagyok ha jó az időpont.............és megoldható a közlekedésem............hiszen mig feljutok télen a nagyfaluba, és onnan haza az nem 2 perc.
"A legtöbb 500-as hova tünt? Mert talán ha 1-1 gurigán voltak....."

Ja erre referáltam!
95% hogy annyi van benne ismerem a tulajt.Nem egy túrázós típus vasárnap délutánnonként gurult egy kicsit(max 100km) de csak szép időben.Aztán meg ideje sincs sok motorozni.
Ezt neveltetésemből kifolyólag ( nem is volt neveltetésem ) nem veszem magamra! ( szemét )
MÁS!
Bogaraim!
Lehet, hogy egy kicsit korai a dolog, DE: Nézegettem egy kicsit az adatlapokat meg az IWIW-et és azt vettem észre, hogy vagyunk itt egy jó páran akik a hó szenvedélyének is hódolnak!
AMIKOR ÉN TÉLEN FÖLDOBTAM, HOGY GYERÜNK SNOWBOARDOZNI, SÍELNI, MIÉRT NEM JELENTKEZETT SENKI?

IRGUM-BURGUM!

A Batthoányitól 4000.- ért visz -hoz a busz donovalyba! ( Lehet egy kicsit forraltborozni a Yetti büfében , már aki akar, mert én nem szoktam )
kikről beszélsz?

ja.-)
igaz

Vannak 500-asok...és amint látszik szépen gyülnek is! csak így tovább!
De jutt eszembe!
A legtöbb 500-as hova tünt? Mert talán ha 1-1 gurigán voltak.....
Ha lejárt a mnasina akkor az biza 2004.08.06-os dátummal szerepel valahol....hiszen 4 évre adják új mocinál

4 év alatt 12000?

tudtommal az első (szept 5-6-7)
ha nem - akkor Én nem leszek ott, mert dolgozok.......5-6-7-viszont szabad!
Egyébbként gratula!
Kép alapján eléggé egyben van!
Legyen vele sok szép ( szivacsos ) AKMT túrád !
Lejárt a műszaki?

Mikori a masina?
Nekem 12.000 fél évessen volt benne!
nem....nem.....
nem fut sehova mert fogom a végét:-))))
Köszönöm a dícséretet!
Elvileg első tulajtól veszem és 12ezer km van benne.Viszont a 12ezres szervíz már rám várDe legalább tudom majd mi lesz benne.Ami kicsit árnyalja a képet hogy a műszaki 0806-án lejárt!De ahogy kinéz nem lehet probléma!
szííyasztok 500 as ok
Hi!
Egy picit még várj! Egyelőre úgy néz ki, hogy szeptember 2. hétvégéje.
Szépen néz ki, úgy látom, volt gazdája.