Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan még! a kutyát nem érdekli! Főleg ilyen fos időben mint tegnap!
Jééé egy lila GS!
Ja ha valakit érdekell a konzol megoldás megmutatom! nekem volt hogy meg volt pakolva legalább 20-30 kilóval és nem volt semmi baja! nagyon faja kis szerkezet! Mintavételezésre kölcsön adom!
Fülesbe illő kérdés? keresd meg a külömbségeket: nincs szij az ülésen, szögletes a visszapillantója. Doboztartót viszont mindkettő ír/rajta van! A hirdetés még fenn van, persze fennfelejtődhetett.
Blue korom ellenére néha elég "vadul" megyek és én se szoktam a bajokra gondolni.
Egyébként olvastam egy orvos véleményét, hogy a legveszélyesebbek a lágy (bör és izom) sérülések mert azok ugyebár nehezen pótolhatók és a betonon gyorsan fogynak. Mert ugye ebcsont befor!
Ez nem a Mikusz MILKÁJA?
A képen látható cucc éppen párhuzamos a hátsó nyúlvánnyal. Valőszínű, hogy az van átfúrva, és oda van csavarozva. Ez masszívnak tűnik elsőre, bár én inkább hegesztenék a majrévastartónál, mintsem a nyúlványt gyengítsem furatokkal.

A probléma az, és még egyszer kiemelem, az. hogy a majrévastartó nem teherhordásra van kitalálva. Ezért kell megerősíteni... a teher alatt összehajlik a kettő, vagy rosszabb esetben törik.
Szerintem hegesztess, és jó lesz az előbbi tartód a doboznak.
bocsika,de valamiért nem külde el a képeim !
csak egy képet küld el?
ez még lemaradt !
Valami féle védelmet próbáltak kötelezővé tenni. Pl. a tanfolyamon kötelező a hosszú szárú lábbeli, a hosszúnadrág, a kabát és kesztyű.
Ha kötelezővé tesznek bármit is, akkor nagy kérdés, hogy milyen cuccok lesznek elfogadottak. Ha olyan, ami biztonságos, akkor az ellen hőbölgés lenne az biztos, mert drága.

Én azt mondom, hogy jó ez így, hogy mindenki az egyéni meggyőződése alapján választ. Szerintem ép eszű emeber felvesz valami védőcuccot... legalábbis remélem.
A tratót a http://www.revsperformance.com... honlapon találtam. Úgy látom és gondolom,hogy az ülés alatt valahol még rögzítve van.A Kapaszkodónál levő résznél 2 csavarral és valahol a tank felé még 2 csavaral.Ez nem lenne elég? Így is teker rajt a szél? Az egyértelmű,hogy a 2 siskot csak akkor raknám bele,ha áll a motor,különben vagy üres lenne ,vagy pl.kesztyű,esőruha ,esetleg apróság lenne benn.Találtam mégegy megoldást! Ezt aztán tényleg nem mlehet hegeszteni a majrévasnál ! A haveromnak 600 banditája van.Neki is hasonló a felfogatása és működik. Erről mi a vélemény? Ez hol van csatlakoztatva?
Piet!

Aki felül a motorra az tudja mivel jár ez.........és elfogadja...........
Én nem tudok olyan emberről aki motorzik, de közben össze...rja magát ha megelőzi egy kamion.....
Ha elfogadod akkor menj, ha félsz akkor inkább ne..........

A védelem?
A legfőbb esteben ugye azért nyúvadsz ki mert CSATTANSZ........
Én a 6-os elszlttam de csúsztam, pörögtem...........nem is volt nagy bajom.........
Mikor az utcánban taknyolatm akkor iugye csattantam az aszfaltra........és ugye nagy ember nagyot tud esni:-)

Szóal lehet rajtad Rossi ledurvább ruhája is ha elütnek, vagy nekiszállsz egy fának, szalagkorlátnak....akármibek, hiszen kabásból leszakad minden bentről.......

Tehát a védelem JÓ! Én kötelezővé is tenném, de ez sem ment meg ..............de egy esélyt add!

Tavaly náyron megborult egy speeder a 6-oson.......vissza kellett mennem Ercsibe és az M6-on haza......
A benyakúton találkoztam a mentősökkel és rá is kérdeztem....
A csajt a gerincvédője mentette meg........igaz abból se maradt sok..........a mentős is próbálta magyarázni hogy mennyire jó..... erre levettem a kabátomat:-) és helyeslően bólintott.....
Évadnyitás:

Tipródtam az elmúlt napokban, mert becsúszott egy franciaországi út a céggel a jövő héten.
Ennyivel csúszik a jogosítvány kérdés. Ha nem férnék bele az időbe a tanfolyammal, akkor osonok.
Tegnapelőtt még úgy volt, hogy nem is megyek... de nagyon szeretnék, így bevállaom.
Ha jó az idő, akkor két hét elég lesz a jogsira...

két hét múlva látom, hogy hogyan megy ez az átképzés dolog, akkor döntök véglegesen.
Ne is gondolkozzunk ilyeneken, mert akkor mindenki benthagyja a vasat a barlangjában...
Hát igen mindegyik ér "valamit", de máshonnan is sérülhetünk .a nyakunk stb Ami balesetet néz az ember, nem tudom mit segitett volna ez meg az a protektor.
Ismertem egy srácot aki a tengerbe beugrott és nyaksérülése lett, nyaktol lefelé lebénult. Szerencséjére néhány hónap mulva (tüdögyulladásban) meghalt. Elképzelem hogy én is ugy fekszem és nem tudom megvakarni az oromat - na tovább nem is gondoltam a helyzetet.
Ja azt ugye számoljátok hogy már csak 25 nap és ÉVADNYITÁS!

2007. március 24.

A saját fórumban leet feliratkozni......
Ennek értelme?
Hogy tudjuk hogy jön, igy nem indulunk el nélküle.....
Persze az időt azért betartjuk....tehát nem várok senkire fél órát...........
De az indulás általában mindig csúszik 1-2-3 prcet......

Aki jönne, de messziről...........
Annak azt tudom tanácsolni amit Teddy is tesz/tenne az utolsó infó szerint............

a., ha mazo vagy , vagy van komolyabb cuccod...... nálam van 250Nöl szabad terület ahol sátorozhatsz
a2., Mivel egyedül leszek igy feltudok ajánlani 2 szobányi szönyeget, illetve 1 ágyat........de csak 23-órától, mert Én addigra érek pénteken haza.......... (6-kor meg kellek...sokat fogok aludni:-)

b., Vizifogadó vagy mi a neve a 6-oson tőlem egy 5km-re

c., http://adonytourist.fw.hu ez a haverék vendégháza

d., Kápolnásnyéken van egy frankó hotel.....nem túl drága.....Hotel Holdfény a neve...és emelett az épület melett haladunk majd reggel el, tehát itt csak várnod kell ránk a kapuban
Illetve a környéken van még sok szálláslehetőség.........
ja ja!
Ez már jó hozzáállás egy bikertől......

Sokan kinevetik azt akinek a ruhája annyiba vagy többe van, mint a motorja.......

Én csak egytől félek mindig......
Hogy lebénulok........
Törhet a cucc, zuzódhat, de ha lebénulok akkor már cseszetem.........
A gerinctörés esélyét azért jelentősen lecsökkenteted már ezzel a döntéssel is!
ehe van benne valami....nade a szél meg eső...de mindegy mostmár a másik felszerelést szereztem be...ha esek egyet megint akkor cserélek egy új taktikára
Cross körökben azért még mindig a cross-páncél vezet.......azért az teljesen más forma és felállás.....
Érdemes körülnézni a Louison, van egy uj anyagból készült protektor, puha anyagból ami szoval nagyon jó védelmet biztosit és mivel puha kényelmes hordani Büsse Belluno Protektorenweste EUR165,- 85.-ik oldalon van.
Túramotorosoknak pedig MEKKA az ing!

Hiszen mig más szétizad a kabátba nyáron, addig te felveszel egy pólót meg ezt....és OK minden........

Én tavaly egész nyáron igy motoroztam és vigyorogtam nagyokat mikor a többiek vették le a kabátot és alatta tiszta víz volt a póló.......no meg kóvájogtak a hőgutától.....

Ez a kép Ausztriában készült tavaly nyáron......
Ha fázol akkor meg felveszed a kabátot
Világos a helyzet. Protiing tényleg jó...de ezt hanyagoltam...nem tudom valahogy cross körökben jobban elterjedt mint turázáshoz...de végülis jó lehet...(lsd . Blue)
Én vettem egy külön gerincvédőt de a kabátban is van egy keményebb polifvalami mivel a kettő együtt is rámjött, egyelőre nem foglalkoztam azzal hogy kivegyem a kabátból...az hogy hogy áll rajtam még nem elemeztem komlyoabban...
A kemény proti aljában szintén van ilyen szivacs - tehát duplán véd.....

Amugy ami nagyon is melette szól......
A szivacsos EC protik ugye pályára valók....ahol a bukásnál nem fog mondjuk a hátadba fúrodni 1-2 szikla, sörösdoboz, elhagyot csődarab, üveg....stb.....

Tehát a kemény prot nem csak hogy jobb, de ugye nem is szakad fel.......
A másik fele, hogy mig a puha prot ütéselnyelő, addig a kemény kiképzése álltal nem hajlik visszafelé - igy azért segit abban is hogy ne törjön el a gerinced.......