Már több mint ezer éve ez van, mindenki vándorol keletről nyugatra (Magyarok, hunok, tatárok, törökök ,szovjetek )Csak ketten hóditottak keletre- rá is b*tak
Az igazság az, hogy nem is kérnék. Csak annyit, hogy az adóforintjainknak ne verjenek a seggére ilyen könnyedén... könnyebb volna, azt hiszem.
Mi meg majd megyünk Svédországba, mint a baranyai romák.
Mindenki elmegy egyel-kettővel nyugatabbra, és már helyet is cseréltek a nemzetek egymással...pláne, ha hívják őket. (így még háborúzni sem kell)
Nem "kapsz" te semmit, mire fől Majd ha összesporoltad akkor lesz, vagy felveszel 25 évre hitelt vagy 50 év mulva lakhatsz a sajátodban. Ez a szabadság vállasszatok
Azt sem tudják, mi az adózás bakker! Hogy lesz belőlük "mintapolgár"... vagy 1-2 év után hazküldjük őket, hogy nem jó... cseréljék már ki a bagázst!?
Esetleg adunk a sz@rnak egy pofont, és lesz 1 millió feketemunkásunk néhány hónap múlva?
Es még egy kérdés. Hol is laknának ezek? Adunk nekik házat, vagy esetleg nálam, vagy konténerben? Miért nem kapok én házat, vagy a rokonom, vagy a barátom, vagy akinek nincs... de magyar?!
Belefújhat a valagamba az egész ökör társaság! Még tekernének egyet a tökünkön...
Valamivel vonzóvá kell teeni a gazdaságot a külföldi tőke előtt... . Hogy a tökömbe tud valaki ekkora marhaságot kitalálni, ez már beteges! A határon túli magyarokat, meg jól megszopatják... és minket sem kevésbé! Idióta banda ez, mondom én (bár lassan kialakul párton belül is az ellenzékük).
Nincs kedvem Csing Janggal együtt dolgozni kevesebb fizetésért! Nem vagyok fajgyűlölő, de ez azért mégis nonszensz...
Ismét felKÚRTAM magam... nem kicsit, nagyon!
Amugy a gyártás ugyan olyan szitu mint amit most egy a köcsög faszkalap akar - a drága Fletó haver....
Betelepiteni 1 milka ázsiait......
Miért?
Mert azok vigan eldolgoznának fillérekért..............és ugye ezért occó a kinai cucc, hiszen nincs benne munkabér..........
(a köcsögnek addig se terjed a pénzügyi tudása, hogy ha kevesebbet fizet a bérrendszer, akkor kevesebb lesz az adó is......hiszen se szja, se áfa nem fog befolyni hiszen miből?)
Ugyanis BEX jelenlegi kabátja RESTPOSEN volt - és biza kint vettem meg neki a Bécsi gigába......
Mert ha sok van belőle akkor azért nem fogják a polcon tartani.......igy kirakják a boltba és a boltok - gondolom - összevannak kötve..
Idahaza is jelemző hogy a láncoknál a rendszer megvan - igy látják, hogy náluk nincs, de a másik boltban még van......
A ruhás?
Ez igy van viszont:-)
Suzuki.....a nagy japán motor.....mégis spanyolba rakják össze - és sajnos meg is látszik rajta, hiszen a spanyoloknak nem szívügye........
Bosch....nagy német cég.....mégis Törökországban gyártják......
Az amerikai cuccok 99%-a Made in Japan, Taiwan.....stb............
A franc se tudja melyik cég autójának az ülése.....tuti, jó....de Százhalombattán csinálják........
Ez ugyan olyan mint az AKMT:-)
Adony Környéki....mégis országos.......
Ez a kina kérdés is már eléggé elcsépelt! Lassan minden kinai még a legmárkásabb cuccok is ,legyen az ruha vagy müszaki cikk. Az hogy kezdetben rossz volt az imagejük az egy dolog. Persze most is gyártanak rossz minőséget is de jót is és még azt is olyan alacsony áron hogy elmegy minden kedvünk hogy itt tovább gyártsuk.
Szoval egyetértek Blueval inkább egy tucat kinai mint egy db drága márkás (amit lehet hogy ugyszintén kinában gyártották csak szigorubb meo melett)
Én a Louisnál vettem a bőrkombimat 200 EUR-ért Most is van ennyiért a Cafe Racer és minden évben van más akció is. Ugy hogy a 70 e -s ár nem olyan szenzációs.
Ratesz ne kábitsd a népet: a Restposten azt jelenti hogy NINCS az üzletekben, olvasd el a megjegyzésben (pirossal van írva) Ha nem érted akkor vedd ugy hogy én ezennel igazolom hogy az van odaírva
Nem akarok ruha vitát indítani - mint anno a sisakokkal -, de mivel jobb a pakisztáni ruházat, mint a kínai? A Shox ugyanis ott készül. Azért ez nehéz kérdés.
Ha esetleg valaki olcsó, de jó minőséget akar, az majd látogassson el a motorkiállításra, ott keresse a Calvattit, mert Sham bácsi a haverom és tényleg jó cuccai vannak, nagyon korrekt áron. Pl.: bőrkombi már 70e-től (kb 270€) van nála és nem gagyi. Szóval érdemes kinézni hozzá, mert már lesz sisak és cordura ruházat is.
Ha rám hivatkoztok, hogy ismertek, tuti 20%-al drágábban kaptok mindent!
Ez pech. Én szerencsére mindent kaptam Némeotrszágban, a MEGA Köln-ben - kivéve esőruhát (de a régit megtalálta az asszony szerencsére, nem olyan szép, de majd lecsekkolom). És a Resposten azt jelenti, hogy nem biztos, hogy van készleten, de nem azt, hogy csak neten lehet rendelni.
ez a poén.....
nem a motorhz kell venni cuccot hanem az extákat kel megvenni.....
Szerinted egy igaz choppi mennyibe van?
Az alapot megveszed kb 3-4 milkából - azt simán rálehet költeni mégegyszer enyit.........
Hát ez van:-))))) a többi oldalon.....
Hiszen minek egy fajta kormányból kék, arany, króm, fekete, karbonmintás?????
Azért mert neked ez tetszik - nekem meg az..........
1,1 mildi?
Hát lenne elképzelésem...........kb 1 hónap alatt a segére vernék a nagyon nagy részének............
De az tuti hogy hétfőn már nem mennék a köcsög RT-hez dolgozi.........
Amugy nem olyan sok ám az...........a múlt héten költöttem el ennyit
Mit vennél 1,1 milliárdból?
(Egy haverom azt mondta ha nyerne venne europaszerte házakat, nyaralokat , meg Mo-on a Mátrában, Bakonyban, Balcsin, Bp-n egy egy ingatlant és rendszeresen motorozgatna az egyik helyről a másikra )
Ugyan már : egy jó motorhoz nem sok minden kell láncspray, olaj, szürő, gyertya (pár évente) láncszet (pár évente) pár kütyü ,málha. Persze én is szoktam találni valamit ha már ott vagyok (kivéve most nem ) Persze aki leamortizálja az más.
ez megint fölös megjegyzés volt, hiszen ruhát semi esetre nem tudsz és nem is akarsz rendelni ha van egy csepp eszed:-)))) Hiszen a varrónők se tudnak 2 ugyan olyat gyártani.........
De ugye nagy részben alkatrészek ,olajok, tunincuccok.....stb.stb.stb............
Nézd meg a katalógust..........
A 2006-osból példa:
850 old
360nál kezdődik a műszaki cucc......és a 360-ban is van ugye plexi, javitókészlet....stb....
Szóval 850 oldalból ugy kb 2-300 oldal az amit fel kell próbálni..........
A maradék 550-650 oldalon meg amit rendelhetsz.........
A motorozás ezen a téren nem rólad szól- hanem a motorról.........
Sok minden van amit neten biztos nem rendelnék pl ruhát cipőt bukot és egyéb alkatrészeket is jobb ha látja az ember.
Pl én azt hittem hogy L-es bukó jó nekem, erre egy órát probálgattam és végül egy S-es lett jó, tehát a 2 számmal kisebb. Igaz egy akciós Uvex lett és szerintem el van számozva (vagy méretezve. de most ezt hogy reklamálom ha neten rendelted volna
A kinaiban ezért veszel 20db pólót és már Ők is tudják hogy mínőségnek kell lennie.....
De egyszrű....
Kérdez körbe.... az összes AKMT, GS500 póló ilyen volt............nem igazán ment szét egy se........
Bár tény hogy amit most gyártattam az már azért kicsit jobb:-))) De nem is 400ft...........
Én sose voltam ilyen.........
Adott te majd lejebb is...............csak legyen egy kis adóságod:-)))) pl lakáskölcsön..... családod:-))))...gyereked.......
Amugy ez nagy marhaság...........
Nekem a cuccok nagy része (80%) egyenrangú...........mármint egyszerre megy szét......
Vettem anno egy márkás pólót....ugyanugy szétnyúlt, kifakult, mint a kínai AKMT-s pólóm......
A különbség?
Az AKMT térkép (2005 nyári ISztriai térkép - nehogy eltévedjünk:-) még látszik a pólón - a márkás felirat már nem!
Én még emlékszem arra mikor mindenkitől azt hallotam -" LOUIS....menj ki nyugodtan, vásárolj.......gagyi szar......."
Azt érdekesmód minden bolt tele van vele.............sőt hivatalos viszonteladónak mondják magukat - közben ugye rápakolják a lét......
PL: Héjja.....átlag 300 ft/euróért számolnak.....ami jelenleg 20% tiszta haszon......a semmiért, hiszen te megrendeled....Én megrendelem...azt még sokan rendelnek...Ők meg összesítenek és hétfőn elküldik a megrendelést.......EGYBE.....1 postaköltségért.......
Azt 1 hét múlva megjön.......
Ők postázák neked...........amit szintén te fizetsz...........
Tehát az össz munkát 1 ember is megtudná tenni otthonról:-) csak csináljon egy weboldalt hozzá.........
Magyarán ha
25000ft környékén rendelsz akkor érdemesebb ha egyenesen a LOUISTÓL rendelsz.........
50000ftnál meg már akár ki is mehetsz Bécsbe.......hisz az utiköltséged 0ft.............
Fölötte? Tiszta haszon...........
Az egy dolog hogy rábasztak, hizen nem volt értelme...de kicsit többen mint ketten:-)))
Big Alexander, Róma, Napcsileón .....
Sajna ugye nem tartott sokáig.....max 1-200 évig:-)