Mi ez a kötekedős hangulat, ne talán a kevés motorozás váltja ki ezt . Ha nem tudnátok mindenki egyoldalon van legalábbis ezen a forumon, itt mindenkit a motorozás öröme és nem a motor mivolta foglalkoztat Más az hogy különböző témák is felmerülnek, de ezt is meg lehet beszélni, mert rólunk szól
Nekem is Spool van és nagyon tuti. Viszont a Kelomotornál olcsóbban lehet Spool-t venni, mint a forgalmazónál az Üllői úton.
Calvatti lesz cordurában is. Majd megnézem én is, asszonynak kellene gatya, de a Louisban nem volt jó, jó áron. Ha minden kötél szakad Spool lesz, 15900, térd, csípő protikkal és kivehető béléssel. Nekem bevált.
Blue !
Látom továbbra sem fogok a barátaid közé kerülni ! :) Az első írásomtól kezdve beszólogatsz,de nem bánom ! Én változtatok?????? Hisz csak azt kértem ne itt politizáljatok,meg feldobbtam a gépre ,egy krom kormányt és egy tégla tükröt ! A változtatásról inkább neked kellene írnod,mert kész cirkusz amit csináltál abból a gépből ! (csak én nem szóltam,mert ha így neked jó ,akkor nekem is. nekem nem tetszik,de ez a saját véleményem.) Amúgy így van rendjén,mert milyen is lenne a világ ha mindenki egyforma lenne.Baráti üdv: Muki 27
Azért ha a Louisba nem is akarsz kimenni, de a Bázismotor oldalát javaslom átnézni. Elég bőséges a választék, az árak pedig kimondottan barátságosak. Természetesen nem csak rendelni lehet, de személyesen is felkeresheted őket.
Az RMC motor oldalon találsz ruhákat ami téged érdekel pl. a legolcsóbb nadrág 24990 ft és hozzá a kabát 19990 fT. szerintem felétek is van üzletük.Én is ilyet vettem eddig nincs rá panasz .
link:http://rmcmotor.hu/
Én pénteken délután szereltem. Szintén blokkot, de egy P10-es Pannóniából operáltuk ki. Nem is kellett hozzá sok idő. Gondolom a GSXR azért nehezebben adta magát.
Szerinted mindenki csak a legolcsóbb bőrruhát akarja megvenni? És mi van, ha esetleg valaki válogatni is akar, nem csak a feketét megvenni? Én nem azt mondtam, hogy a világon ez a legjobb ár, hanem azt, hogy jó áron lehet venni minőségi cuccokat.
Tudsz élni ember! Én bezzeg egy GSXR blokkot vettem ki a haveromnak! Jó kis meló volt. Aztán gondoltam leugrok Paksra, olyan szépen sütött a nap itt Pesten. De szerencsére nem tettem, mert amikor jöttünk vissza Peste már 0 fok volt.
OldPiet! Ha valamit nem tudsz pontosan, akkor ne írd le, vagy csak feltételesen!
A vízmentesítésen én is törtem az agyam. Lassan megoldásgyanús helyzetbe kerülök.
Már csak az anyag a kérdéses, de azt hiszem kikenem műgyantából és üvegszálból... "sorozatgyártás" is lehetséges, ha megvan a sablon. Bár, erősen időhiányos vagyok, de szerintem a nyár elejére megleszek vele...nem akarok kókányolni.
Az illesztésekhez kell megtalálnom még a gumiszigeteléseket... "I"-szelvényre szerűre gondoltam. Mondjuk, ha méterben kapható abalaktörlő lapáttal meg tudnám oldani, akkor minden rendben lenne. Kitalálmányozom.
Te idefigyejémá kiscsóka:-)
A GS500 egy tuti gép....magyarán nem kell rajta változtatni semmit:-))))
Na jó...
amit változtatnék rajta.....
1., szélesebb hátsó gumi mondjuk egy 160-as.....
2., állítható első teló
3., különálló hátsó vízelvezetés......magyarán megemelném a seggetét, leburkolnám az ülés alatti részt, a sárvédőt meg külön tenném fel (mint a sportmotoroknál....) igy nem állna víz a csomagoknál....
4., minden motor mellé adnék egy nőt is:-)
Fúk !!! Ez motoros honlap !!! Már itt is a feri megy ???, Na ne !!!! Inkább írjatok a gsről ,ki milyen változtatást tervez,illetve hová szeretne eljútni vele,vagy .... Politikát ne !
Nézőpont kérdése, de szerintem volt egy kelet felé irányuló Habsburg hódítás, ami elég sikeresnek mondható. Már ha 400 év uralmat rajtunk nem minősítünk sikertelenségnek!
De meg lehet tenni, és akkor kijön a 2.
Ja 2-en, az első kettő az mindenfele terjeszkedett (igaz a kisbajuszos is) de azért a kelet volt az igazi bukta Hiszen a nyugat ugyan ugy egyben van ma mint 194- valahányban, csak most sok kis csillag van a zászlóban.
Motorozzatok!
Én ma is mentem ezzel a szépséggel.