Szerintem amire gondolok, az biztosan felezhető igazságosan.
Mindenképp gasztronómiai jellegű dologra tudok koncentrálni....
Egy jó bográcsos vacsi, és sörök, és borok...
Ámen!
Mini csomagtartó? Hova akarja tenni? Lassan már nem fér a motorra, úgy telepakolja!
Basszus! Elkapkodtam az ígéretet! Majdcsak nem veszünk össze rajta! Főleg, ha mindenki hoz egyet, mert mind a miénk lesz. Ugyanis mindenki anti-nak adta ki magát, mikor ezt tárgyaltuk!
Nekem mindkét gs forgalmiába csak az volt beírva hogy Gs 500. Mindkettő 25KW-os ,igaz csak papiron.Azt hallottam,hogy pl: honda cbr 600 1989 kiadásánál a cég adott egy hurrikán nevet a gépnek.Az nem lehet,hogy az E betű a gsnél is valéaminek a kezdőbetűje?
Erről jut eszembe. Közérdekű! Aki teheti bulihordóban hozzon sört... mert a főbarkácsmesterünk agyal valamin, és csak egy van neki eddig. Hadd kísérletezzen!
És én kíváncsi vagyok Blue mini csomagtartójára...
Karesz kifejtette az imént...
Bár ez inkább erkölcsi győzelem...csak úgy a győzelemért.
Gynítom, hogy dűlőre fogunk jutni Gyarmaton... vagy a fagyizónál, vagy este a tűznél... . Én inkább utóbbira voksolok, mert akkor jut nekm is a "nyereményből".
Az a szerencsés versenyző nyert, aki kitalálta, hogy a fojtott változat jelölése az U. Legalábbis a svájciak ezt így tették ki a suzuki oldalra. Az U jelzés után mindenhol ott van zárójelben a 25 kW.
Most gyorsan mindenki túrja meg a forgalmiját...
Bemész valahova (én a festékboltban kaptam) és veszel olyan ragasztót amiben 2 tubus van (általában piros és zöld)
No itt van 20-es és 5-ös jelzésű - ez a száradási idő......ha jól keverted ki.....
Én 5-öst vettem, összekevertem, és mikor hártyásodik a tetej (keményedik, akkor rákened a lyukra.....a belső részhez meg odateszed az ujjad, hogy ne folyon össze-vissza............
2-3 perc és megszáradt....
vársz vele még egy 10 percet és a külső részt finom paperral megcsiszolod.....hogy a karbiban akadálymentesen tudjon fel-le mászkálni.......
Elírás nem lehet kétszer ugyan az. Semmi ötletem sincs.
Mindig majdnem megfejtünk valamit, aztán jön egy újabb variáció, ami romba dönt mindent!
Na és olyankor mi van ha csak ennyi van?
Innen lestem az infót.
Mindenképp gasztronómiai jellegű dologra tudok koncentrálni....
Egy jó bográcsos vacsi, és sörök, és borok...
Mini csomagtartó? Hova akarja tenni? Lassan már nem fér a motorra, úgy telepakolja!
Basszus! Elkapkodtam az ígéretet! Majdcsak nem veszünk össze rajta! Főleg, ha mindenki hoz egyet, mert mind a miénk lesz. Ugyanis mindenki anti-nak adta ki magát, mikor ezt tárgyaltuk!
A nyomozásért!
És én kíváncsi vagyok Blue mini csomagtartójára...
Bár ez inkább erkölcsi győzelem...csak úgy a győzelemért.
Gynítom, hogy dűlőre fogunk jutni Gyarmaton... vagy a fagyizónál, vagy este a tűznél... . Én inkább utóbbira voksolok, mert akkor jut nekm is a "nyereményből".
YESSSSSS
ti meg fizesetek plusz 3000ft teljesítményadót:-)))))
És mi lett a nyereményem? Hogyan jutok hozzá?
Tudtommal minden OBI, Praktiker...stb lehet kapni talán még Teascóba is
http://www.loctite.hu/int_henk...
A nyereménye 100 liter üzemanyag!
Nyereményét átveheti bármelyik benzinkúton, hitelkártyája terhére!
Itt csak nyomnod kell----és egybe folyik a cucc.....
Az a szerencsés versenyző nyert, aki kitalálta, hogy a fojtott változat jelölése az U. Legalábbis a svájciak ezt így tették ki a suzuki oldalra. Az U jelzés után mindenhol ott van zárójelben a 25 kW.
Most gyorsan mindenki túrja meg a forgalmiját...
Bemész valahova (én a festékboltban kaptam) és veszel olyan ragasztót amiben 2 tubus van (általában piros és zöld)
No itt van 20-es és 5-ös jelzésű - ez a száradási idő......ha jól keverted ki.....
Én 5-öst vettem, összekevertem, és mikor hártyásodik a tetej (keményedik, akkor rákened a lyukra.....a belső részhez meg odateszed az ujjad, hogy ne folyon össze-vissza............
2-3 perc és megszáradt....
vársz vele még egy 10 percet és a külső részt finom paperral megcsiszolod.....hogy a karbiban akadálymentesen tudjon fel-le mászkálni.......
ennyi.........