Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180.000????? A kutya fáját! Ez nagggyon kemény...
Javaslom a bontót, vaterát, e-bayt...
Én a gyári kipu híve vagyok. Többször fejtegettük már a sportdob-gyári dob ügyét pro és kontra. Érdemes volna megnézni, hogy mennyi a gyári, új rendszer ára és ezt összehasonlítani a javítás költségével, vagy a spordob árával.

Gittelős-glettelős javítás nem biztos, hogy jó. Ott nagyon meleg tud elnni... lehet, hogy eldobja a kipu a javítást...
TZRrr:

Köszi a linkeket, ott is körülnézek..

Goliat
Köszi a válaszokat!
Pár kérdésre tudnál még válaszolni?:)
Króm matrica elviseli a kipufogó hojét? (a glett asszem elviseli talán)
AZ új ára 180.000.- Ft ( már megkérdeztem )
Másik dobbal annyi a gondom, hog ycsak a lemezt le tudom szedni? Ha jól láttam szegecselve van, és a másik fele meg a kipuffba pottyan?
A króm fényezések azt hiszem szintén nem hoállóak.

De ha valaki aszondja nekem, hogy muxik a dolog, akkor belevágok...
Apropó Blue Devil. Ti akartok március 25.-én tekeregni balcsi körül? Csatlakoznék egy ismerossel ha nem jön közben semmi:D

Goliat
6 tipp......

1., egy kis glett, csizsolás és veszel egy ív króm matricát bármelyik LOuis forgalmazónál.......

2., beviszed a szervízbe, ahol tesznek fel egy újat

3., veszel a bontóban egy másik dobot (mivel csak a lemezt nem fogják neked eladni)

4., sportdob (de úgy készülj hogy 40től indulnak)

5., kikalapálod és lekromoztatod.... (ez kb egy sportdob ára)

6., vannak már krom hatású fényezések: http://www.cosmicar.hu/
Hy!

A gyári kipuffot 1 helyen el kell vágni, csak úgy lehet felrakni a másikat (sajnos). Több gyár csinál hozzá dobot, a Raptornál azt is kiválaszthatod hogy milyen legyen a forma, és ezeket a dobokat Csongrádon készítik. Ha lesz rá pénzem én ilyet fogok csináltatni.
Helló!

Épp most nézegetem oket, de melyik az a gyártó, ami kifejezetten gs 500-ra gyárt sportdobot, és mennyibe kerülne? hol lehetne megnézni interneten? A másik, hogy tegnap néztem, hogy ezek na kipufogók fixen be vannak hegesztve ?! Tehát szó szerint le kell vágni a régit, és az újat ráhegeszteni?

Goliat
Dobj rá egy sportdobot.....még a hangja is szebb lesz!
Sziasztok!

Pár napja sajnos oldalára került a motorom. Szerencsére nem nagy a baj, de a kipufogó megnyomódott alig 0,5-1mm-re. Viszont mivel krómozott a felület, ötletem sincsen, hogy javítható-e. Nincs esetleg valakinek valami ötlete, mert így annyira zavaró, hogy a benyomódásnál megtörik a fény, elrontva ezzel az összhatást:P

a válaszokat elore is köszönöm.

üdv,
Goliat
A Brigéciol jelentős része is petróleum... meg egy jó adag emulzióképző anyag, hogy vízzel öblíthető legyen.
megoszlanak a vélemények róla...oldja a lánban lévő kenőanyagot vagy mi....a petróleum tuti...
Ezen sajnos Én is átestem.......de nem valami extrával csak a jó háztartási spriccelős zsiroldóval.......
Abban beza semi oldószer nincs - hiszen ebben az esetben gumikesztyű lenne előírva......mivel az oldószer ugyebár bőrőn keresztül is felszivódik - ráadásul olajok oldására a legjobb az alkohol vagy valami aromás származék....ami ugye mérgező mint állat (benzol, toluol..stb)

szóval meleg blokkra soha ne fúj semmit..........
Akinek nem ment mail......

www.wild.hu

a jobb oldalon az ablakban szavazatok a pályamatricára!!!!!
Naponta 1 szavazhat adható le.....a határidő március 30.

Tehát a mai naptól ha 50-en szavazunk csak - naponta (35nap)....akkor az 1750 szavazat
Onnan, hogy "Képzeljétek, mi történt:" végig idézet az egész szöveg! Nem velem történt, csak a végére elfelejtettem odarakni az idézőjelet.
De jó! Elsősorban olajos dolgok tisztítására van kitalálva.
Azzal is vigyázni kell, mert abból is kétféle van!
Van oldószeres, és oldószermentes.
Az oldószeres megtámadhatja az alu dolgokat!

Idézet a www.telmark.hu/~kkk/er5web/fol... -ről (Kawasaki ER 5 honlap):
"Képzeljétek, mi történt:
Mostam a motorom, no, mondom, legyen tiszta a tiszta...
Vettem a kútnál egy blokktisztító szert, APEX A-Clean motorblokk tisztító...
Ráfújtam a kicsit meleg blokkra, 2 perc, gõzborotva...
Mit látok?
A szép szürke "fényezés"-en megfolyva csepp csíkok,a kuplungfedélen, az alumínium lábtartókon szintén.. Úgy néz ki a blokk mint valami réges régi vason, pedig a verda 3 éves, garázsban állt, stb.!
Jól megszívtam, csúnya.

Tehát: Mielõtt bármilyen szerrel nekilátsz a motorodnak, próbáld ki elõbb egy nem feltûnõ helyen a hatást!

A kútnál kapható zölddobozos brigéciummal mostam már, azzal minden ok. volt.
A szer forgalmazójának javára szól, hogy panaszomra postafordultával az következõ levelet küldte, ami immár nem túl hasznos (mivel a baj megesett), de annál tanulságosabb információkkal szolgál!
Brigeciol nem jó? Csak kérdezem...
nem tudom mennyibe kerül ez a tisztítóspray de a petroleum is tökéletes és lehet olcsóbb..teljessen szépen lehozta nekem is egy ecsettel végigmész meg egy rongyal áthuzod és csilli villi...de kinek mit tetszik lehet én is kipróbalom 1x...
Tisztító spray-vel csak óvatosan!

Munkatársam motorján a festésnek nem tett jót a Motul márkájú.
Igaz, hogy IZS motor, de még a gyári 1991-es festés van rajta.
No, akkor rendesek voltak.
Egyébként nagyon jó dolog a tisztítóspray. Nekem van (szürke flakonos 4in1). Egyszer használtam és gyönyörűen lehozza aretket és a homokszemeket a láncról... és a legfontosabb, a lácban lévő zsírt a helyén hagyja.
És tényleg egymás mellett szoktak lenni a polcon. Még az áruk is közel egyforma...
Hali Blue !

Az a helyzet,hogy próbaképpen próbáltam rendelni (olajhőfokmérőt) de a vée az lett,hogy közölte velem,hogy regisztrálni kell a vásárláshoz,mert kell neki a vásárlói kód meg még valami és ennyi.Úgy,hogy regisztráltam és kész de eddig semmi.Küldtek ugyan valami kínai (számomra) irást angolul de abban nem utal semmi a kódokra.Hááát várok aztám majd lesz valami.

Köszi megtisztelő válaszodat.

Csááá.
Hali GSTeddy !

Ma voltam bent a Fullgasnal,elmondtam a gondomat és minde további nélkül kicserélték.
Elbaszás volt a dologban mert ügye nem is kenő hanem tisztító spray volt a franc se figyelte a vételkor mivel egy polcon volt mind a két termék:Na most lehet,hogy én vettem el rosszat vagy ők nyultak mellé véletlenül.Nem volt gond ki lett cserélve és kész.
Hali!

No ezt nem tudom már.......
Én anno bedobáltam pár dolgot a kosárba, kitöltöttem valahogy a rendelőlapot és kész...............

Pár nap múlva meg jött az összeg emailben, a bankszámlaszámmal együtt.......
Nem, mert az utas ugye a platnin ül és a lába előre nyúlik....

Nem mondom hogy párszor nem fog belerugni, de nem zavarja.....
A doboz sem zavarja......pedig az még szélesebb is....
Upgrade rovatomat folytatom, egy apró, de nagyon csinos kis órával! Klasszikus műszerekhez klasszikus óra, színben harmonizálva!