sEMMI.....
Ugy volt hogy levelezgetünk - de a hétfői levelemre amai napig nem jött válasz.......
No nálam ez már a vicc tárgya, hiszen mit lehet egy olyan nővel kezdeni akinek nincs annyi ideje hogy 1 egy mondatos levelet visszaköpjön?
Persze a NLC és a IWIW-en fentszokot lenni.....
Szóval komolytalan.......ez pedig nálam nem játszik.....
Számítógép-zsenik ide!
Miért van, hogy ha nyomok több ikont, csak egy jelenik meg a végén? Mikor írom, ott van mind, de küldés után csak egy marad(hat)! Eddig nem így volt!
És nem kell hozzá műanyag darabka, hiszen műanyag lesz a ragasztóból (műgyanta). De elég hosszú a száradási ideje. Azt hiszem, 40 fokon 24 óra... de ez úgyis rá van írva.
Mint írtam, én nem is ragasztottam, ezért nem kellet ragacs sem.
Kétkomponensű: 2 tubusból kell kikeverni a ragasztás előtt
Epoxi: kémia órára nem jártál? Epoxigyanta alapú. Gondolom az a lényege, hogy a benzin ne oldhassa.
Ilyen volt valamikor az Epoxit nevű ragasztó. Próbálj meg valaki ismerőstöl kérni, mert venni nem érdemes, kb 2-3 gramm kell. Sajna konkrét neveket nem tok.
Köszi, valahogy én is így képzeltem. De még egy hülye kérdés: mivel ragasszam be? Kétkomponensú epoxi ragasztó, mi a retek az? Hallottam már róla, csak nem tudom milyenek vannak. A műanyag darabkát meg valahonnan csak szerzek.
Lehet, hogy elkurtad! Nem kicsit, nagyon! (bocsi, de ezt nem bírtam kihagyni)
Az akksi ápolásának szerves része - mondhatom a veleje - az időnkénti utántöltés. Persze csak ha nem használod. Legalább havonta kis árammal - max 1 A(mper) - , mert van neki önkisülése, ezt kell pótolni.
Mint látható, az akksi igazán férfias alkatrésze a motornak!
Tehát mindenféleképpen töltened kell előtte! Meg nagyon imádkoznod is!
Elméletileg holnap kapják le a pacskert, és csinálják meg az új papucsozást.
Nem próbáltam beindítani a pacit még. Szerintetek indítás előtt feltöltsem az aksit, vagy nem számít, ha nov óta egyenletes 15 fokban pihizett?
Ez jó kérdés, én sem vagyok teljesen tisztában vele.
F-idomos
E-idomtalan /Nyuszit idézve:naked/lemeztelenített
U-na ezt nem tom. Azenyém ilyen, lehet, hogy ez a fojtott, 25 kW-os variáció
Ha jól tudja az eszem, akkor a gyártási évet mutatja.
2000-től visszafelé 1988-ig: Y, X, W, V, T, S, R, P, N, M, L, K.
2001 után: K1, K2, K3...
Erre a következtetésre jutottam. De U nincs benne sehol.
Az időjárásjelentőm, pedig megcsapom, ha nem beszél igazat.
sEMMI.....
Ugy volt hogy levelezgetünk - de a hétfői levelemre amai napig nem jött válasz.......
No nálam ez már a vicc tárgya, hiszen mit lehet egy olyan nővel kezdeni akinek nincs annyi ideje hogy 1 egy mondatos levelet visszaköpjön?
Persze a NLC és a IWIW-en fentszokot lenni.....
Szóval komolytalan.......ez pedig nálam nem játszik.....