Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

* Cadillac, így a helyes.
Hát ez így van! Amerikában a gazdag és a szegény embert az különbözteti meg hogy a szegény maga mossa a Cadilac-et!
ja ott a mustáng is 4milla, és a porsche "mindenki számára elérhető sportautó"
Pedig az USA-ba még meg is kell hajóztatni a vasat. Ugyanis tudtommal az összes GS-t Spanyolországban gyártják már.
Gondolom oka lehet ott az olcsóságnak, hogy náluk a Harley a motor, a többi meg csak motoros bringa. A GS nem egy mega köbcentis lóerőgyár... . Így van az Egyesült Államokban a kisautók árképzése is. Ami "csak" V6-os és 2500 köbcenti alatti autó, azt igen olcsón árulják...
De lehet, hogy az atom is játszik.
Szia !

Köszi,holnap megteszem a lépéseket ezügyben.
Szia Bigmen!

Én festékkel jártam így! Mindent elkövettünk vele, de a festék nem akart kijönni, pedig tele volt.
Visszavittem a boltba, kipróbálta az eladó is, neki sem ment, aztán kicserélték.
Igaz, hogy nekem megvolt róla a blokk.

Szerintem vidd vissza, hátha kicserélik! Egy próbát megér.
amerikának van atombombája és félnek tőlük a japánok ezért még ők fizetnek hogy az importőrök eladhassák a motorokat...
Ez azért van így, mert mi gazdag ország vagyunk, Amerika pedig egy szegény hanyatló ország!
Pont ezen az oldalon nem néztem!
Megpróbálok mindent és ha holnapig nics eredmény akkor felhívom őket és rákérdezek.
Köszi mégegyszer.
Ameddig a golyó el nem indul, addig nincs esély, hogy kijön a lényeg a flakonból. Ha holnapig nem születik megoldás, akkor próbáld meg a cserét, hiszem majdnem 3000 Ft-ról van szó.
Egy próbát megér a felnyitás legvégső esetben, de szerintem az sem lesz megoldás, mivel van a keverékben egy jó adag benzin is, amiben fel van oldva a zsír... ez baromi könnyen párolog, úgyhogy valószínűleg pár perc levegőzés után belekövesedik a zsír a dobozba.
A golyó megmozdulásáért kell most közdeni!!!
Magyarországon még lehet vásárolni. Legalábbis a www.suzuki-motor.hu oldalon fent van a K7-es választék is. 1.298.000,- az ára újonnan. 50 ezret emeltek tavaly óta.
Hali GSTeddy !

Köszi a válaszod.
Igen van benn golyó csak az a helyzet,hogy nem nagyon akar megmozdulni,szerintem belekötött az anyag.
A visszacserét nem tudom,hogy menne-e ,a számlám már nincs meg róla,de elvileg benne vagyok a rendszerükbne (Full-Gas) mint vevő ott utána tudnak nézni,hogy valóban ott lett véve.De mi van ha azt mondja ( szerintem jogosan),hogy máshol vettem és itt akarom ujra cserélni.BÁr nem feltételezem róluk de minden megesik.Megpróbálom.
Most a radiátoron melegszik és rázom és rázom de nem sok eredménnyel.
A hajtógázt nem nyomtam ki belőle csak éppen egy keveset.

A végső eljárást már mint a kinyitást úgy gondoltam,hogy előbb a gázt kinyomom belőle és csak azután bontanám ki a dobozt (csináltam már ilyet ismerem).
Sőt, majdnem érdemes lenne visszacserélni, ha nem sokat fújtál ki a gázból...
Hali Big!

Elvileg van benne egy golyó. Megmozdul, ha jól felrázod a flakont? A hajtógázzal spórolj, mert ha az kifogy, akkor végképp nem jön ki a matéria. És ne nagyon nyitogasd, mert még akkor is nyomás lehet benne, ha üresnek tűnik.

Szóval, rázni-rázni- rázni, és jön is majd az anyag!
Sziasztok !!!

Kérdésem lenne hozzátok vagy aki tud az adjon nekem választ !

Arról lenne szó,hogy van egy flkon (Castrol ) lánckenő spray-em tavaj kb novemberben vettem ,most kellett volna és nem tudom használni,mert nem jön ki a flakonból.Már melegvízbe tettem ráztam orba szájba de a hajtógázom kívűl más nem jön ki belőle.Mit lehet vel kezdeni,van-e valmi ötletetek dobjam ki és annyi.És ha kinyitom a dobozt esetleg ezután lehet még használni a bennelévő anyagot vagy kuka az egész.Kár lenne érte mert szőr uj.A lejárati ideje a dátum szerint 05.25.07.Elvileg idén májusig még jó kell,hogy legyen.
Köszi a választ előre is.
Az USA-ban ma az F verziót 988608Ft-ért lehet megvásárolni, itthon meg majdnem fél millával többe kerül.
Hello mindenkinek!!én is itt vagyok (néha ahogy a fönök engedi )
mint egy külsö megfigyelő
eddig mindent vissza olvastam volt hogy egy orán keresztül
aztán néha én is bele karatyolok
A Suzuki már nem forgalmazza az E-t? Nem találtam csak az F-et, pedig a suzukicycles.com-on is megnéztem.
És baja elvileg nincs is a GS-nek ennyi idő után.
Háááát, nem is tudom, hogyan lehet ennyire gusztustalankodni...
(a hétvégén lehet, hogy főzök is egy marhagyomorpörköltet )
Blue Mester Főnök!
Itinerke az alábbiakban:

Túra ideje:Júni 15-aug 31 között akármikor(amikor a lányodnak és neked jó)
Túraterv:1.nap., Indulás: tetszés szerint/de azé időben!
Érkezés:2.5-3 órával indulás után
Lepakolás, szállás elfoglalása
Ebéd /mennyiség ízlés szerint
Fürdés a tóban
Laza motorozás a környéken/ kő v. város v. csak úgy
Vacsora /nyárs,bogrács grill
SÖR+vaker a tűz körül

2.nap.,kb ua., mint az első, csak fordítva, megkeverve.
Egyéb alternatív program is megoldható!!!!!!!!!

Ja, a túra helye:Balassagyarmat-Nyírjes

És még lényeges nagyon!!!! Blue-nak írtam, de másokra is érvényes!

Most pedig ne zaklassatok, mert dupla szülinapi buliba távozom!

Valami ócska pacalt kell megoldani valami szar hideg sörrel! Fujjjjjjjjj!
Tiszta buli! Senki nem látott még senkit közülünk - kivéve Blue - , és mégis, lassan testvérek leszünk!
Na, így kell ezt csinálni!
Mivel még van időd, gondolkodhatsz. Mégpedig azon, hogy új, v használt. Nem akarlak meggyőzni - a fórumon is megoszlanak a vélemények - , de 1 évesen meg lehet venni a GS-t 9-950-ér. A külömbség 300. Ennyi pénzért sokat lehet motorozni!