Sziasztok !
Minden nap rátok kukkantok
Érdekel a Gs500 téma , de sajna még nincs meg a moci igy sokmindenhez nem tudok még hozzászólni .
Inkább csak olvasgatok , gyűjtögetem az infokat , tapasztalatokat , beszámolókat .
Már rég rájöttem hogy a Gs500 lesz az én motorom !!!!
De sok a kifizetnivalóm , igy megvárom mig letelik jövö nyáron a kocsim hitele és utána rohanok a Suzuki szalonba !! :)
Üdv Tomo
Blue!
Én pedig pont arra gondoltam, hogy ez ideális lenne gyerekkel. Van kis motorozás, nyársalás, pancsolás....
A gyereknek ez kell! Nyáron, akár hétköznap is.
Persze bővebb létszámmal is áll az ajánlat!
Tényleg öregszem, lassul a gondolkodásom. CAVINTON!
Azt írtad, a lányoddal akarsz rövid kirándulásokat idén. Most jut eszembe, hogy a cégemnek van itt egy üdülője, Nyírjesben - rá is látok. Egy kis faház, de 3-4 embernek elég. Ha úgy gondolod, nagyon szívesen felajánlom, hogy elkérem a kulcsát. Csak majd időpont kell. Ha nagyobb a társaság, akkor sincs baj, mert életbe lép az A terv, amit már írtam, az iskola. De a cégesnek az udvarán is lehet sátorozni, ha megfelelő.
Szóval: lángos, fagyi , szállás, tó, kövek,........Egyéb óhaj-sóhaj?
Teddy!
Igen, ide tojt az a lökött gólya!
Tudod mit? Ha erre jársz, készítsd fel a hasad/gyomrod! Mert 2 valóban jó fagyizó van itt. Az egyik egy neves többgenerációs cukrász família kiváló fagyival kb 20 ízben. A másik csak fagyizó, de az is kiváló. A tulaj vagy 15 éve foglalkozik a fagyihoz tartozó dolgokkal, úgymint gépek, porok, tölcsér..... Itt árulják a csavartat +mindenféle fagylalt-költeményeket pohárban, bogyókkal, esernyővel.
Engem nem köt le különösebben, de néha a lányommal muszáj elmennem.
Nos, voltam a kölni Louisban, persze a Megában. Vettem ezt-azt, amit el tudtam repcsin hozni. Az akciós jacket nagyon állat, egy apró gond volt csak, hogy nem fekete-piros, hanem csak tiszta fekete lett. Viszont ez tényleg megéri az árát: nem túl vastag, de thermo van benne, hosszú szár, protektoros és tényleg csak 50€ volt! És az asszonynak is nagyon tetszik!
Volt még 30€-ért vagy 3 fajta csimma is, amit nagyon szerettem volna az asszonynak venni, de most sajna nem volt rá keret.
De lett neki kesztyű is, valamint nekem Suzuki sál , gyertyák, vízálló nylon táska, kis óra a gépre - nagyon állatul néz ki -, láncspray, meg ez-az. Persze tudtam volna még fosztogatni...
HÁLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Kicsit eltűntem, bocsi, de Kölnben voltam a karneválon! Meg Brüsszelben is picit... Nem volt szar!
Szóval eladó még a cucc ha érdekel, ha jól emléxem 13e ft volt 2db 37L-es dobozzal. Minden kulcs megvan, a vaskeretet meg csak le kell fújni. Ha nem kell nem gond, a srácot nem nagyon izgatja. Meg ha nagyobb túrára megyek, akkor még én is elkunyizhatom!
Azért nem olyan ritkaság. Itt Bgyarmaton is van. Mármint csavart fagyi. Carpigiáni című olasz. Sőt, van néger változata is: belemártják olvadt csokiba, ami rádermed. Határozottan nem rossz!
Hát persze, hogy nem(vagyok olyan vén faszi)!
A visszanézéssel az a gond, hogy ki mikorra néz vissza!
Mindenre én sem emlékezhetek, de ha a csavart fagyira gondolsz, az már volt a 70-es évek közepe-vége felé.
Minden nap rátok kukkantok
Érdekel a Gs500 téma , de sajna még nincs meg a moci igy sokmindenhez nem tudok még hozzászólni .
Inkább csak olvasgatok , gyűjtögetem az infokat , tapasztalatokat , beszámolókat .
Már rég rájöttem hogy a Gs500 lesz az én motorom !!!!
De sok a kifizetnivalóm , igy megvárom mig letelik jövö nyáron a kocsim hitele és utána rohanok a Suzuki szalonba !! :)
Üdv Tomo