Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,5 év?
Akkor Te még koptatad biza az iskolapadot mikor Én már vigyorogtam a világba:-)))))
Mondom Én, hogy nem vagy annyira vén fószer:-)))))

És Battán volt gépi fagyi:-)!!!
Hogy 77-be azt nem tudom, de 79-80 környékén már tuti, és 81-82-ben is még csak 2ft volt a kicsi, 5ft a nagy adag.....
Az egyetlen hely amit ismerek és a mai napig kapható még ilyen az Velencén a Katika fagyizó.....bár ugye a kis adag már ott is 200......DE ISTENI!!!!
Én is ÉN is:-)))
Bár relatíve amit a gyerek akart és láttam benne értelmet az megvan neki - hisz igy fejlődik.....
Hülyeséget viszont nem veszek és vettem soha a csajoknak (értem barbie baba és társai címszó alatt)
Sorry!! VÁLTOZÁS!!!!!!!!!!

Családi elfoglaltság miatt (babysiter hiány) egy nappal előre kell hoznom az évadnyitót......

Tehát március 24-én szombaton van a túrácska.....
Esőnap esetén 1 hétel később (Ha akkor van a HELP - akkor egybekötött)

Amugy minden ugyan úgy....... Tehát a FŐ TALÁLKOZÓ a Velencei pihenőnél 8:00 illetve Balatonföldváron a MOL kúton kb 9:30-kor
Volt még 1,50 is. A 70-es évek közepe tájt komar-ral nyomtam. 5 v6 literes tankja volt, a 20-asból adtak vissza.
Hogy mennyi benzint adtak egy havi bérből, azt nem tom, apámékról sose tudtam, mennyit keresnek.
Most se tom a nyugdíját.
Blue!
Édesanyád 1,5 évvel idősebb csak nálam!
Jól tudod, 50f volt, de nem gépi -nem volt gép!!!
TZRrr!

A szülőnek ez a dolga!
Tudod, én hányszor hallgattam - és hogy untam:majd megtudod,ha lesz gyereked.......?
Aztán megtudtam!
Elég, ha csak a benzin árára gondolunk. Hány litert lehetett vanni akkor a havi fizuból, és hányat most.
esSO segíts!
Lehet, hogy 2,50 volt egy liter benya? (mos iz kettőőötven )
Paszolok:-) Ilyen régre nem emlékszem, de faterom az annó-i DKV-hoz 74-be jött és 2500ft volt a havi léje.........
Amire tutkón emlékszem az a 3000ft 80" környékén....és mikor 14 voltam (91-ben) akkor kereset 30.000-ret, amiért egy zsír új simsont lehetett venni........nekem ezért nem volt soha motorom, hisz 3 tesóm mellett nem tudott bevállalni egy újat, de még egy használtat se..............

De ugye ez az infláció:-(((((
94-ben 18200ft volt az alapbérem........
2007-ben?......majdnem a 12x-e......... (ez BRUTTÓ)

Bár az is igaz hogy az 50 filléres kifli ma már 16ft-ba kerül ami ugye nem 12x-es növekedés.....
Teddy!

Pszichó teszt volt az életemben ,már jópárszor
(munkahely, katonaság, csak úgy.....)
Én eddig mindig átmentem:-))))) pedig ha elszáll az agyam akkor meneküljön bárki is legyen velem szembe.........
Volt hogy 3 rendőr nem tudot lefogni......és a mentős dupla lórugása ütöt csak ki..... (ez egy hosszú és csúnya történet a múltamból - főszereplője ki más lenne mint a drága MAMA.....az anyósom:-)))))

De Én azt mondom, hogy a közlekedési morál, kultúra nem egyenlő a pszichó szintemmel.....
Hiszen a teszt mondhatja azt hogy Ok minden, mikor valaki nekem jön Én meg a leszakadt kipuffogómmal verem szét a fejét szilánkosra.......
És 1500 körül lehetett egy új MZ, vagy Pannónia. És pár száz forintot kerestek az emberek...
EsSo

ne mond má hogy ilyen vén vagy???? vagy fater fiatal?
Bár tény hogy még csak 51 lesz májusba.....Én meg korán jöttem:-)))))) (Muter 46 volt a múlt hónapban:-)

20ft???
Beszarás:-))))) Abban az időben 50 fillér volt egy nagy adag gépi fagyi :-)))))))
Szüleim így is féltenek! Főleg anyu! Ő már eleve attól kész van hogy motorozunk! Az meg szerintem marhaság hogy korhoz kellene kötni, mert vannak "öreg" marha balfaszok is...nem is kevesen.
Úgy bizony!
"Nyitva van a zárt osztály"-mondja Moldova./írja, bocs/
Mit zsíroztam volna 17 évesen? Akkor ennyi volt az ára. Többet ért a pénz, de ez abban az időben sem volt egy vagyon. Az SM meg, ha jól emlékszem 20 Ft volt. Kb. ekkortájt gondolta édesapád, hogy esetleg kéne egy gyerek (de sajna ez az én problémám)
Nekem ez a pszichológia teszt úgy "él" az agyamban, hogy amikor a delikvens tölti a tesztlapokat a KRESZ vizsgán, akkor elé tolnék még egy lapot. Egy pszichiáter 10 jó kérdésből már tudja is, hogy ki vagy...

No, de ezek csak elmélkedések. Sokan vannak a bolondok, figyeljünk rájuk és magunkra főleg!
Na de most irány a gálya............
délután jövök:-)))))
Ja az előbbi ide értendő.......
Tedy!

Pszihó teszt volt 2003-ig (Páv4) és???? minden idióta átment:-)))) A kollegám nem tud lassan menni.....még Ő is átment.............
az egész arról szólt hogy még pluszba lenyúljon állambácsi 10en 20on ezreket...........

Orvos?
Én bementem, befizetem az 5000-ret azt a nő lepecséltete a papirt.....
Ja meg megkérdzete hogy nem e szédülök.......
1., nyugaton ez simán szokás.......
2., legalább sok autós átérezni milyen az hogy 2 kerék.....

Szerintem nagyot változna a közlekedési morál......hisz akinek van B jogsija előbb-útbb kipóbálná.....és utána lenne nagy meglepődés a részéről......

Amugy Én A1-ről beszéltem!!!
A 30-40LE-höz már A-korlátozott kell..........hiszen a kg/kw arány már nem jó........
persze mert zsíroztál gondolom:-)))))
he he he.....
Épp ezért akarok visszaköltözni Battára:-))))))
Lehet hogy 10 évet várnál, de akkor már tutira tudnál motorozni, meglenne a rutinod egy ilyen teljesítményű géphez és a szüleid nem lennének úgy: "na este hazaér a fiam?"
Esso!

Szerinted miért törne el a fül???? Ezért nem válaszoltam kivesézve....hisz szerintem alapeset........
Ha valamit meg kell erősiteni - akkor az azért törhet el mert gyenge ehhez......
Szóval igen!
Eltörtik mert megfeszül a lemez, hisz nem arra van kitalálva hogy egy erőkarként müködjön....
A majdrávas ugye rajta van és főleg húzod (fékezésnél) és nyomod (gyorsitásnál)......de nem TOLOD és egyben NYOMOD....

Szóval nem is eltörik hanem ugymond elszakad........
All

majd hozzászólók ugy 12 óra múlva de most 2ig ...vagyi s 3óra 46-ig nem láátok:-)))))