Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az előző motoromon cseréltem vagy 5ször....
Hát ez nem jó kezdés........
ezután szokott jönni a többi.....hiszen a Km spirál csak forog........
szivessen
miért?
de gyere át drz topicba
Köszönöm szépen!
mitot vegyél...vagy aprilia rs
lehet
drzbe?
sziasztok!
Nincsa valakinek eladó egy pár gs500 kereke?
3200 körül
Biker-world
Üdv! Megvan az első hiba a gépemen! Elszakadt a Km/h-spirál! Hol lehet hozzá rendelni és mennyibe kerül?
Vagyis itt fog eltörni - ahova a sárga nyil mutat
A 4-es pont azért fontos, mert a fül nem az anyánál fog eltörni, hanem ahogy jö felfelé és 90 -el bedöl a kanyarba.......az a hajlat fog szétrepedni - mint ahogy nekem SZÉT IS REPEDT!!!! ÜRES DOBOZZAL!!!!!
EsSO!

De a majrévastartó füleket először megerősíted ugye???!!!!!!!

1., Magyarul egy 4-5cm széles, minimum 5-ös acél vagy vaslemezt helyez rá a ülekre......

2., mérd be a furatok helyét, hiszen a majrévas füle egyben az anya is.........

3., fúrd ki - ha jól emlékszem 10es fúróval

4., Tedd fel a lapot és ismét méretezd.....majd a végeit ütögesd le hogy legyen egy kis könyöke......igy jobban tart, és nagyobb felületen fogja.....

5., Tedd fel a fülekre a lapot, csavard be a csavarokat..............tökig!!!!! hogy ott feszüljön meg, ne mikor hegeszted rá.....mert ugye a varrat meghúzhatja.......

6., Kösd le az egyik polust az akkuról!!!!!!, vedd le a farokidomot, tegyél oda vízes rongyot (a forró cucc nehogy megégessen valamit, vagy kiolvasa a gumit......

7., használj védőszemüveget:-)))))

8., hegesz.......

Ezután jöhet a hátsó doboz fabrikálása........
Nálam most fut a projekt. Kb 120 cm 20×20-as zártszelvény (Blué 20×30, én vékonyítok) +30 cm laposvas az anyagszükséglet./csak hátsó doboz/ Ezért nem érdemes 100 km-t sem utazni. 1000 Ft sincs!
Ratesz lesz az összekötő ember. Ő ismeri az új gazdát. Nekem felajánlotta már megvételre, de úgy áll az ügyem, hogy a rokonom készít egyet. Felajánlotta és nem akarom visszautasítani.
Szóval, részemről szabad a pálya.
Kedves "Bex gépének új tulaja", írj légyszíves a doboztartó miatt, érdekelne. (Sajnos most nem áll módomban visszakeresni!) Előre is kösz, üdv!
Doboztartó van itt eladó:-) Csak keress vissza......
Bex gépének új tulaja eladná......amugy anno Én csináltam................szóval STARPABÍRÓ:-)!!!!!

Farokidom: www.suzuminn.hu érdeklődj ott vagy más bontókba

Pohárka? szintén.......
Sziasztok!
Vennék egy doboztartó konzolt. Jó házi készítés is, csak passzoljon. Emellett farokidom is érdekelne. A műszerek egy kis műanyag "pohárban" vannak, ilyet lehet kapni külön?
Üdv: Miki
A http://akmtmedia.extra.hu/rend... linken nyomon követhető lesz hogy miből mennyi darab van azonal.....tehát ha rendelsz akkor kapásból kiveszem a szekrényből.....és küldöm, vagy ha lejösz érte akkor már viheted is.....

Persze ezt azért sikerült megoldani, mert az AKMT pólók hétfőn érkeznek:-)))) 51db:-) valamint a HELPnél is úgy néz ki hogy ettől a beszálítóttol fogunk rendelni....pólót vagy sapkát a gyerköcöknek...
Ja igen!

Van....vagyis 2 héten belül lesz GS500 póló.....
Fekete, különböző méretekben......a hátán a nagy lógó.......

Ezt a gyártóval való sikeres megbeszélés alapján 1000ft/db-áron kapom......

Valamint lesz fekete baseball sapi.....500-ért (képen, csak a nevem nélkül és a gs logóva)

Akinek kell, ír egy mailt, és vagy előre elutalja a pénzt (igy olcsóbb a posta) vagy utánvételel küldöm......

Ennyiért szerintem nevetséges az ár:-) hiszen 1000ft-ért egy fehér pólót nem lehet veni a kínaiban (én legalábbis 3 hete vettem 2db-ot és biza 1050ft-t fizettem érte.....
Ok akkor hagyhatod is:-))))))
13000???? Normálisak ezek????
Reklámanyagért ennyit elkérni?????? Ez annyira bagatel dolog, mint ha fiztni kellene a TESCOs nylonszatyorért.......

Minden ami márkanevet tartalmaz (reklámanyag) azt olcsóbban kellene adni jóóóóval, hiszen nem vagy más mint a 2 lábon járkáló reklámemberük....

Ha felmászol a http://www.polomania.hu oldalra, akkor egy kis technikai mizéria (készítsd el a magad képét) és akkor a kapucnis pulcsi kijön 6400-ból:-))))))) elől-hátul képpel......
A kapucnis pulcsinak az árát tudom,mert azt már kérdeztem ez 13000ft.a polót azt meg a jézuska hozta így azt nemtom,de megfogom kérdezni.
Ez egy korrekt leirás:-)

Én ezzel szemben szeretem magam beszerezni a cuccokat és az eredetit elrakni.....

Enek oka:
1., ha az új cucc sérül akkor se kell várnom pár napot, hetet - mig tudok venni egy újat. Egyszerűen visszateszem a régit és kész:-)
2., eladásnál jobb ha látja a vevő az eredeti cuccot, mert akkor eszébe se jutt, hogy esetleg azért van kicserélve mert balesetes a gép......PLUSZ leht hogy neki az eredeti kell.......

Én is eladhatnám a tükröket, lámpákat, km órát- de épp ezért nem teszem.....

Bár amit irtál az egy horror:-))))
Egy tükörért elkérnek majd 13.000-ret? Na ez a rablás....... a louisban egy db tükör 15 euró vagyis 4000ft.......ÉS UGYAN AZ!!!!!

Ellenben ha ismered a csókát akkor megkérdezhetnél nekem pár holmi árat:

990F0-YEL10-méret - SUZUKI TEAM DZSEKI (XXL)
990F0-BLU25-méret - Suzuki Team Pollár pulcsi (XXL)