Éshaigenakkomivan ?
Egyébként meg mosmá mindent ki fogok próbálni, amihez csak hozzájutok - motor szintjén . Onnan azé már sejteni fogom, mi lesz a jó nekem majd eccer egy év múlva kb .
Sziasztok!Lenne egy komolyan komolytalan kérdésem!Jelenleg egy GS500zal járom a világot és bár nagyon szeretem úgy érzem kezdem kinőlni.A következő moci amit el tudnék képzelni magamnak az egy 650-es SV lenne.Mivel a magasságom 165cm nem nagyon válogathatok.A kérdés az,hogy van-e különbség a 2000-es és a 2004-es SV ülésmagasága közt.
A kuplung használathoz:
600-as banditon vizsgáztam. Keztdetben a bal alkarom meg a csuklóm iszinyatosan fájt. Teljesen begörcsölt. A nagy banditon hidralikus a kuplung de nem tapasztaltam hogy könnyebb lenne.
Ami nálam bevált:
1. A kuplung kart a kormánycsövön a kormánycságy felé elhúztam ameddig lehetett. Így hosszabb erőkarral tudom működtetni.
2. A behúzás technikája: indítom a mutató és középső ujjal. Amikor a kisujjam a kar gömje mellet stabilan rá tud fogni akkor a kisujjal és gyűrűs ujjal húzom koppanásig. A másik kettőt ellazítom.
Teljesen megszünt a görcs
Vagy megizmosodtam?
Azt nem tom, mé kérdezté vissza, sztem játszod az ártatlan tudatlant. De nem akarok jobban belemenni a dologba, megvárom, míg előjössz a farbával.
Azért ha erre mocizol "VÉLETLENÜL", látogass meg!
Endúró?
Ezt nem gondoltam volna!