Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy csak erőn felül megvették, és most nézegetik!

Egyébként a társaság abszolúte nem zártkörű, sőt, örülnénk az új embereknek. De sajna a kezdeti nagy lendület sokuknál 5-10 beírás után ki is fúj!
Amennyiben jönnél velünk túrázgatni, relatíve könnyű dolgod lesz, mert nagyon sok× az érdi gazdaságos parkolójában gyülekezünk. Tehát amikor Te felkelsz, én pl már 2 órája úton leszek.
Láttam, hogy nemis olyan nagytávolságra vagy tőlem :)
Biztosan túl jól keresnek és nem tétel a nagyobb moci :) Vagy csak túl környezetbarátok és meg akarnak feleni a szabványnak?
Haligali!
Blue:köszi az infókat, átértékeltem a helyzetet!(Mennyen az, akinek hat annya van )
Maci:Nincs bőrruhám!
Vivat:kongrátulésön!
Mivel ide is be tudtál írni.....ráadásul Gs500-ad van, így gondolhatod:-))))))

Gyere csak, mert elkezdtek fogyni a márkatársak:-)))) És a végén tényleg a Gs500 topicban leszünk, csak épp senkinek nem lesz Gs500-a:-)
Hello mindenki!

Hol lehet veletek összefutni? Öööö.... ez egy zártkörű csapat?
Egy bizonyos pontból nézve igen:-)
esetleg erőkart lehetne megnövelni lent és akkor könnyebb lenne, de akkor meg nem lehetne normálisan belőni a kart mert jó eséllyel vagy nem oldana teljesen behúzva vagy kiengedve csúszna.... hát... én nem tom mit talál ki az a csodaszerelő
Nagggyonnnn szuppperrr!
Ezek szerint az AKMT és Nyírjes egy irányban van!
Köszönöm a lehetőséget Gabi! Legközelebb, ha lehet, élek vele.
Sutba kéne, de sajna nem kívánságműsor.
Mondjuk így is több, egymást kizáró lehetőséget, felkérést kell miatta lemondanom.
De legalább ott tudok lenni Pécsen!
esSO

nézd csak mi van az útjelző táblán:-))))
Én is gratu!
De azért már nem vagy kezdő - úgy látom. Esetleg a típust kell kicsit szoknod.

CSAK balesetmentes km-t!
Erről a móccerről lehet többet is megtudni? Szkeptikus vagyok!
Mivel rugóerő ellenében kell a bovdent mozgatni, el sem tudom képzelni, miként lehet átalakítani vajassá. Vagyis van, de ezek nem járható utak: 1: motoros (? ? ? ) 2: csigasor (mégtöbb ?)
Esetleg a rugó eltávolítása, vagy gyengébbre cserélése, de sztem ez sem kivitelezhető a gyakorlatban, mert nem véletlenül van ott.
Tehát a kérdés áll! Ne hagyd magad levenni!
Na, hali!
Mérhetetlenül sajnálom, hidd el, várunk!
Meló sutba, és gyere!
Szia, köszönöm, viszont kivánom. Szokom a Vas-at egyenlőre.....
grat!

Jó választás volt
Nyusz

a bandin ugye hidrós a kuplungos.....hát nem könnyebb mint a GS-é volt........ bár az Én ördögi mancsomnak tökmindegy:-)))))
Szóval tényleg CSAK JÓ DOLOGÉRT fizes
Teddy, Ogabi!
Ne számoljatok velem Pécsre menet.
Dógoz van és nem tudom, hogy mikor lesz lehetőségem indulni. Így a lehető legrövidebb útvonalon próbálok majd odaérni, remélem emberi időben.
Vivát vivat!
Sok balesetmentes km-t vele!
Sziasztok!

Nos beléptem a GS500 Tulajok táborába.Mivel amióta megvettem/4-napja/ zuhog az eső csak nézegetem na jó már 20Km-et azért beletoltam.

Tecccik nagyon.......
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

BLUE!

KajaTopic:
Erről van szó.
na csajok akó: sorakozó egyes vonalban névsor szerint
Teddy remélem jól csinálom

Nyuszi.... a hidros kuplung nem sokkal lenne drágább egy huszasnál nem? Mondjuk egyezz meg azzal a szerelővel, hogy ha nincs szignifikáns javulás akkor nem fogsz annyit fizetni neki... talán meglesz a kellő motivációja és nem faragsz rá semmiképpen
Köszönöm kérdésed, de most még nem merem megkockáztatni ezt az öccáz km-t és az egész napos kuplungolást, úgyhogy majd induláskor szépen rezegtetem a pilláimat, és észrevétlenül felkúszok valaki mögé. ( )

Tibitől kaptam egy szerelő telefonszámát, aki állítólag "vajpuhára" tudja állítani a kuplungom 20.000 pengőért. Ma fel is hívom majd, aztán megosztom veletek, h megtudjam mit gondoltok.
Jó reggelt Népek!

Raido!
"Vehetné a lapot... "?! Minden lányunk vehetné a lapot! Válogatott virágcsokorral büszkélkedhet a Népes Társaság. Oszd le azt a papírt, oszt jónapot! Lesz, ami lesz... csak úgy magától nehezen húz valaki kártyát 19-re.

Mentős!
A hivatalos programban nincs megemlítve a belépő. Ám, ha jól emlékszik az eszem, akkor van ott telefonszám. Ha tervezed a menetet, akkor érdemes megcsörgetni őket. Ha nem is a belépő miatt, azért mindenképp, hogy körözni milyen szerkóban lehet a ringen. Előszeretettel "kérik" a bőrruhát, ha kimennél a pályára.

Mindenki!
Rendelnék felnicsíkot a Vaterán. Pirosat, fényvisszaverőset... Ha valaki még tervez ilyesmit, akkor a postaköltség osztásának célzatával feldobnám a lehetőséget. Nem sietek, így majd megbeszélgetjük a rendelés időpontját. Ha esetleg valaki tud olcsó lelőhelyet a Nagyfaluban, akkor azt megköszönném...

A lyányokat puszilom! Mindegyszálig!

Oszt jónapot!
Belépő nem szokott lenni - Én legalábbis még soha nem hallotam hogy lett volna.....
De azt igen, hogy a legtöbben nem tudják kiprobálni a vasat az idő miatt......

PL pár éve a Hollósnál volt tesztnap. A kollega el is ment......2 motorral mehetett a parkoló végiéig és vissza.....szóval keményen már majdnem 3-asba tehete a vasat........

Utána nem is ment........egészen a Yamaha tesztanpig, ahol motoros rendőrők vitték ki őket az M1 krönyékére.....szóval ott meglehett tolni a gépegységet (egy picit)