Há nagyon el kéne menni! Attól függ, a jány mennyit hagy a zsebbe!
Nálunk ez az uj túramódi: a gyerek megy, és elmeséli, milyen volt!
ezért oda majd én megyek, és ő hallgatja az élménybeszámolót.
"csak passzoljon és szép mély, de nem hangos hangja legyen"
Nem adom!
Az enyém pont ilyen.
Ne kérdezz! Én is így vettem! Elvileg (a szakik szerint) az enyém csak át van fúrva (ütve). Tény, h mélyebb a hangja, több lyuk is van rajta.
Őriszentpéteren megnézheted május végén!
De megvan, kértem is hozza majd el, de bevalotta jobb ha nem akarom visszarakni a gyárit, ugyanis szétbarmolta a belsejét és nagyobb hangja lett mint a mostaninak. Viszont találtam a net.-en egy srácot szfh-i. azt mondja van neki egy gs-gyári kipuff.-ja egy 5e. ben adná is, de érdekes modon gpz felirat van rajta, azt mondja a motorjához kapta hogy ez a gyári, mert ő Martin dobbal vette. Igazándíból nekem aztán mindeggy hogy mi van ráirva csak passzoljon és szép mély, de nem hangos hangja legyen.
Cicahh: Részvétem!
Bár részleteket nem tudok, de egy ismerős ma ecsetelte, hogy miközben ő kocsival ment át az Árpád-hídon, a napokban, előtte sorolt át a másik sávba az autós. Igen ám csak ott volt egy kétkerekű. Perec. Szerencsére lassan mentek, így a srác felállt.
Magamról tudom. Ha kocsival közlekedsz a JOBB holttér a legveszélyesebb. Mert ugye a az autósok nagyrésze a jobbos tükröt nem, vagy csak néha használja. És a jobbos tükrök sok esetben KIESEBBEK, tehát nagyobb holt teret okoznak.
Na ezért NEM előzök én jobbról! Inkább a seggében, a lehető leghangosabb kürttel, villogva, integetve. Még az idén szerzek vhonnét egy olyan villanylégkürtöt, ami a kocsin is be van téve a homlokfal, és a hűtő közé. Na az előre szépet szól. Csak még nem tudom hová férne el a kompresszor.
Meg ne próbáld! Esküszöm, ha megázunk, ha csak egyetlen csepp esőt is látok a hétvégén... Tudom, hol laksz!
Raido! Rossz irányba menekültél! Vagy nem szereted a tavaszt, azért mész a Fingekhez, az 5fokba? De mire hazajössz, talán már tényleg meleg lesz itt, ÉSZAKon is!
Blue külön megy a nejével, a 20. házassági évforduló alkalmából. Semmi köze hozzánk, csak az időpont véletlenül megegyezik.