Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Spanyolban készülnek, de előtte Japánban csinálták, ezért van kétfajta a hazai piacon.
A fék pedig Tocico.
hát én néztem egyet azon made in spain volt...
Háát a 42e. Megoldás számomra sem vonzó, bár bíztosan minőségi és mutatós, nem akarok barkácsolni-vasakat hegesztgetni, hanem arra gondoltam hogy egy csomagtartó-t vagy hogy is fogalmazzak...amit az ülés mögé rögzithetnék mi annak a neve az a konzol? Dobozom van-tartójával, magyarán nekem csak a csomagtartó-t kéne kis pénzből valahogy megoldani. 1. robogos korszakom-ból megszoktam hogy nem kell cipelni a bukot.2. Turázásnál meg muszály.
Szép hát feketén, no-ná! Egyébként a szinek variálásán kivül különböznek az évjáratok valamiben? Egy hirdetési portálon egy gs-t eredeti japán-ként hirdet egy tag, /Mikuni karbi, valami c... fék stb. / miért hol készülnek /Vagy több helyen is? /
Igazad van neked is!
itt a nagyfaluban 3.300,-Ft
Ja még a kérdésedre: Shoxnál van, de szinte mindenki viszonteladja szinte azonos áron.
Mi történhet,motoroztál egyet!
Ez igy egy komplett Giviszet ( a konzolt belealkudtam), de egy ilyen 36l-es dobozzal az egész 42 e Ft (ebből a konzol 13, a platni is 13 és a doboz 16 ) nekem ennyi elég, de a Givi Gs-hez nem bővithető (Givivel). De itt sokan olcsobb, sokoldalubb megoldásokat csináltak meg.
Azért lett fekete a váz, mert úgy szebb.
Ah, aszittem csak azt lehet kapni külön. Kormányom van.
A merevítő gyárilag rajta van ezen az endúró kormányon!
Nem én raktam rá.Egyébként leszerelhető róla!
A tipusa pedig Pazzaz.
Üdv. Igen eltalált színösszeálítás, én azt nem értem az új gs-eken miért kelett feketére festeni a vázat? A felni gyárilag nekem is fekete volt, csak polírozva lett, középen csíkban meghagyva a fekete.
Láttam van a gs-eden turadoboz, ilyen konzolt merre lehet keresgélni?
Ami a kormányon van keresztben felfogatva. Teccik.
A kormány 7800 birodalmi credit volt, és Siófokon vettem!
Melyik vas?A kormány?
Szép a gépeden az a sok ezüst/krom, különösen a felni!
Hogy manapság miért nem csinálnak ilyent?
Üdv. Már csak Plexi kéne az enyémre és ugy néznének ki mint a tesok....
Tőled?
Te már bizonyítottál! élvezd h megtetted amit lehetett
ja amúgy szép estét MINDENKINEK!
Cupp a hölgyeknek! És jelzem (na nem mindenki felé), pénteken délután még üres a hátsóm
Kell egy kis anyag?
Honnan van az a vas? És mennyiér?
"mindent ki fogok próbálni, amihez csak hozzájutok - motor szintjén"

Az a két utolsó szó

u.i. bocsi
Ez a helyes eljárás! Nem elég az, hogy teccik esetleg, ha a próba alapján meg kényelmetlen v. vmi egyéb. A DL-lel pl ne is próbálkozz.

Akkor legfeljebb a gixert próbálom ki.