Jujjj, de jót gurultam ma egy gixxer társaságában . Vékonyszik a majrécsík, már alig van . Ebből következik, hogy a srác aszonta, nem nagyon aludt el mögöttem a kanyarokban .
Nagyon remélem, hogy mindenki motorzik egyet ebben a szépséges időben .
Nyusz, kezed...?
Én mindig abban reménykedek, hogy amikor nincs szabadidő, akkor lesz pííííz... oszt a végén kiderül, hogy se szabi, se píííz. A kutya mindenit! Már csak kacagok...
Sziasztok!
"Hudi" vagyok már egy ideje nyomon követem a fórumot,sok érdekes és hasznos dolgot kimazsoláztam belőle. Szeretnék én is bekapcsolódni,és persze a túrákba is,ha lehetséges/sajnos nincs tul sok szabadidőm/ Az adatlapot nem sikerűlt feltöltenem,majd még próbálkozom!
Ha GS-re kell, akkor Dzsoki Oszibácsija talán csinál még egy párat. Van sablonja GS-hez. Másfél hónapja gyártott le vagy 5-6 párat. Tökéletesen passzol a pacira. Két hét múlva fel is tudom szerelni, de nem lettek kész az új blokkcsavarjaim...
Jujjj, de jót gurultam ma egy gixxer társaságában
Nagyon remélem, hogy mindenki motorzik egyet ebben a szépséges időben
Nyusz, kezed...?
Nagyon Boldog Születésnapot, Dani!
Add át lécci jókívánságaimat eme jeles napon a család ifjabbik tagjának!
Na behoztam a lemaradásom.//Kb:70.Old.//,. Néha nem volt net.
esSO,..GSTeddy..Kösze a hozzászólástt-és a segítségett ..../Testvííírrrr.
A főnökasszonyom!
Tudod én csak sofőr, fotós, és vibrátor vagyok!
Dzsoki, vettél PMR-t a Lidlben? Az enyém mikrofonja
csak a szetten keresztül működik! Önmagában a kézibeszélőn
nem működik!
Hudi!
Légy üdvözölve köreinkben! Azért majdcsak találsz valamikor egy lukas napot, hogy eljöhess velünk. Keresd kitartóan.
Szabadidővel sokan nem vagyunk elengedve...
A lényeg, hogy esőruha legyen, és akkor az eső sem veszi el a kevéske szabit!
Üdvözlégy köreinkben!
"Hudi" vagyok már egy ideje nyomon követem a fórumot,sok érdekes és hasznos dolgot kimazsoláztam belőle. Szeretnék én is bekapcsolódni,és persze a túrákba is,ha lehetséges/sajnos nincs tul sok szabadidőm/ Az adatlapot nem sikerűlt feltöltenem,majd még próbálkozom!
Biciklis futárok New Yorkban
Köszönöm a kedves szavakat! Megmondom neki! Elég jól tűri ha dicsérik