Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedve Suram!

Mai délutánon folytatott beszélgetésem a jeles személyiséggel, ki 3,5 óra alatt küzdötte be magát a mi NAGY városunkba, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodhasson, .... szóval kedvét nem szegte a mini incidens. Legfeljebb a sikertelen vizsga tárgya lesz a koccintás tárgya.

üdvözlettel: nyúl-, és kullancstartásésrt FÁMkiassszon'
bár hülye vagyok.... egy vizsgabiztos néni sokat javítana az esélyeinken
azért adhattak volna nektek mosolyra is diplomát simán
na ugyanez nálam már hülyén nézett volna ki... sztem Blue, Teddy vagy én is hiába vigyorognánk
Dehogy tudok én ilyet Dawntez! Most éppen a lyukat keresem a valagamon... beszélni alig bírok, nem hogy cifrákat mondani...
Most végeztem a gályán. Örülnék, ha valaki hazfuvarozna... vezetni sincs erőm.

No, fürdés után jövök!

U.i.: jól jönne egy sínautó hazáig... azt nem kell kormányozni...
Nálunk sem mosolyra adták a "bizit", de nem szívóztak, sőt jóindulatúak voltak.
Üdv!
Te: "nyúltartásért felelős államminiszter"!

Mindezen "apró" sikertelenség ugye nem képezi okát eme HŐS "vizsgarésztvevő! esetleges hétvégi otthonmaradásának?
Kerítünk rá alkalmat! kacsintósszmájli...
Nyusz!

Viccelsz?
Ha már egy sima röpdogánál szopattyák a 8 éves lányom akkor szerinted egy államvizsgát mosolyra adnak?
Hát sajna újra kell meccselnie nyáron. Legközelebb biztos jobb lesz. Azt mondta, hogy viszonylag sok embert meghúztak. Ja, meg 2 tételt kellett húznia, mindkettő a legutálatosabbra sikeredett.
Nem is gondoltam volna, h államvizsgán direkt pipáztatnak.... .
Jézus Isten!
"Egytelen Királyom"!
Eme tudatlansághoz hasonló véleményedet (asszem) nem KÉNE itt megvilágosítanom!

Most megy a tv-ben: Nyaralásra, nyaralásra...
én mint PÓRNÉP, megpróbálom a Királyt megszólítani! az Ő nyelvén .
Szal hidd el h "én vagyok az átjáró"
Sosem voltam képviselő! Elveimmel (nem a buxámmal) nem összegyeztethető!
Sőt KISZ titkár se voltam! Azt ugye úgyse tudja mindenki h KI volt Ő!

A sör felajánlást megköszönném, de: "Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé!"
Szal inkább nem kérem. Viszont ezen királyilag elrendelt, és amúgyis elsősorban a "kircsicsaj" életét ÓVÓ hétvégének, várhatóan, vezetés-mentesre tervezett szombat estéjére, ESETLEGES pihentető perceire, fellelhető serital, szervírozását, és velem együtt történő elfogyasztását veled (is) tervezem.

u.i. Hínnye a kupoláját! Teddy! Tucc te ilyet?
Ezt max a fórumban tudom elképzelni, ahol TE magad beírhatod a helyet, kaját, árakat - és még képet is tudsz feltenni a helyről........

Tudod mit.... kész a topic..............
Be kell vallanom, nem teljesen gömbölyű.
Ja és csak akkor kapsz sört, ha leereszkedsz közénk, és a pórnép nyelvén szólsz hozzánk!
lemaradt a mérgeskismalacsmiley
MITMIVAN?

na ezt már te se érted mi?
Na, hali!
Egek, micsoda szöveg! (hasraesős smiley!)
MI VAN?
Aztamindenit! Te, nem voltál Te képviselő valaha? Köszi az "önzetlen" segítséget!
Sört kaphatsz enélkül is, de természetesen csak alhoholmenteset!
sájsze. lemaradtam. Tényleg jössz 1 sörrel
Egyetlen királyom, kezedbe ajánlom... (na azt NEM)
Engedtessen meg felvilágosítanom kissé félretájékoztatott elmédet (főhajtós smiley (rúgd ki a hírolvasódat))! Valószínűleg ÓRIÁSI Királyságod egyetlen nyúltartásért felelős államminiszterének alább jelzett bejegyzésre tedd "királyi utalásodat" "1gyik"macskaformulájú nikknévvel ellátott alattvalód valamiféle, érthetetlen, és talán CSAK Uri Geller által megmagyarázható ok miatt, (sajnos) figyelmen kívül "felejette". A NÉP nevében kérlek: Ne vedd FEJÉT ezen sajnálatos, de valószínűsíthetően a térerő, és a különböző "égi" akaratok miatt bekövetkezett mulasztásáért.

Maradok továbbra is üzemmeleg váltóolajjal, bármikori királyi szállításra váró alattvalódként!

főhajtós smiley (hegyekben)
dawntez

u.i. Zimacs!: ha... akkor jössz 1 sörrel
Elnézést ESSO Uram! Természetesen Neked is KÖSZÖNÖM!

Dawntez: Igen, 2 keréken megyek!
És a 36805 az smafu? Visszaszívom, ha így állsz hozzá!
Szia!
Remélem már 2 keréken!