Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen.

Esso: Tudom, hogy aggódtok értem, és meg is értem. Akárhányszor elindulok (az a 2 alaklom), arra gondolok, hogy ha elkapnak eliltanak 2 évre, mint a huzat, és akkor hiába fizetem én a motort, meg a biztosítást, ha nem tudom használni, így csak pár utcán megyek itt nálunk össze vissza.
De úgy lenne a legbiztonságosabb, ha nem is mennék ki vele az utcára.

Ráadásul, ha kész lessz a DT, akkor azt fogom nyúzni még egy kicsit, míg meg nem lessz a jogsim, utána meg eladom, mert nekem itt van a GS. És ha megvan a jogsi, onnantól meg megyek veletek, mindenhova.
Hi!

Zimacs 4-esre vizsgázott!
jav: hölgyek
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Végigolvastam a hétvégi lemaradásom!

Ratesz: ÜDV NÉKED! Remélem jól megy a sorod!

HellBoy: Boldog Szülinapot!

Blue: Meglett férfi létedre így elpirulsz a hölyek karjaiban! Utólagos engedelmeddel:
Blue!

Kéne menni valami jó sátrazós túrára, mert kellőképpen esik az eső!
Az a jó, mert úgy legalább nem esel kísértésbe.
Tényleg csak a Te érdekedben írtam, nem a nagy okos öreget akarom játszani.
Okés Esso meglessz.
Egy hónapban úgyis csak 1 napot érek rá, mert hétköznap suli, hétvégén meg meló, mindkét nap
Ha meg minden jól megy, akkor nemsokára megy a gép a szervízbe, és akkor sokáig nem látom
Azért ilyesmiket ne reklámozz nyilvános fórumokon, mert esetleg olyanok is olvassák, akiknek nem kellene! Aztán egyszer azt veszed észre, hogy a ház előtt várnak. Tehát próbáld visszafogni magad arra a pár hónapra, a saját érdekedben.
Köszi Blue, számíthattok majd rám.

Dorina: Engem semmi nem tart vissza, mert most is mentem a GS-el, csak a jogsim, mert júli 5-én lessz két éves, és csak akkor tehetem le a korlátlant, hiába vagyok már 18

Szép napot mindenkinek !
És hol nézted?

Édemes leülni és elkezdeni telefonálgatni.....
Azért nem 1-2-3 suzuki dííííler van az országban.
Bex pl. ha jól emlékszem Debrecenből hozta el a Intruderét......
Amargonal kérdezd még meg, Szentendrei uton volt még 1 db F-es és 4 db sima Te:4306666
Sziasztok.
Elfogyott a gs500f...
megszívtam srácok...
Most nézhetek vm használt vasat...
Hello ütemtársak!

Hol vagytok, merre vagytok, stb...
A kutya mindenit!
Ezennel lemondtam hivatalosan is a MESTER jelzőről... (nem értek a Photoshophoz ).

Egy ilyen gyűrű, az komoly gyűrű...
Üdv a férfiak közt ! Hiszen 18 tól kezdődik a szép férfiélet:-))))

Én egy ilyen klubtagságot tudk felajánlani neked:-))))
Nekem is megfordult a fejemben de én mentem vele 12000km-t mielőtt nekiálltunk felújítani így nem volt szívem szalonnát sütni rajta az árokparton (pedig többször megfordult a fejemben)

Adatlap -- töltsd ki
"válasz erre" gomb -- használd légyszi!
Nem az enyém a gép hanem haveré de ezt már én is mondtam neki hogy ne forszírozza a vasat hanem vegyen valami újat/ újabbat! Legalább együtt tudnánk gurulni
Hát akkor hajrá, ki tart vissza a jogsitól? Aztán majd jöhetsz Te is velünk mindenfelé

Jóócakát, megyek én is aludni! Holnap tessék rám gondolni erősen mindenkinek 2től, mert ZHzom !

Nem tudom találsz-e épkézláb állapotú bontott blokkot az öreghez... Ha csak nem vagy fülig szerelmes a cuccba akkor inkább felejtsd el. Alsó hangon 200eFt a motorgenerál úgy,hogy az jó is legyen, én tudom. Mondjuk jó is lett!
Teddy, köszönöm a köszöntést.
Dorina, bepótoljuk mindenképp, de ha tehetem inkább nyúznám a GS-emet, mint innék. Csak lenne már meg az a jogsi , de már nincs sok hátra

Jócakát mindenkinek!
Hát azért kellene mert már minden baja van! Csörög zörög erőtlen eresztenek a tömítések meg minden! 4 hengeres a paripa nem a kettő, de asszem nem 550 es hanem 500 as! Azé nem tom mert nem az enyém Köszönöm az infokat, megpróbálok utánajárni!
GSX 550... Matskának van... Fehérvár topicban szokott előfordulni (legalábbis én ott látom néha )
No jóccakát kívánok a Népeknek! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Egy "a" mínusz...
Zimacs meg pénteken vizsgázott... Remélem, hogy sikerrel vette az akadályt!

Ifjú Lichtbalaut meg az Isten éltesse!