Esso: Tudom, hogy aggódtok értem, és meg is értem. Akárhányszor elindulok (az a 2 alaklom), arra gondolok, hogy ha elkapnak eliltanak 2 évre, mint a huzat, és akkor hiába fizetem én a motort, meg a biztosítást, ha nem tudom használni, így csak pár utcán megyek itt nálunk össze vissza.
De úgy lenne a legbiztonságosabb, ha nem is mennék ki vele az utcára.
Ráadásul, ha kész lessz a DT, akkor azt fogom nyúzni még egy kicsit, míg meg nem lessz a jogsim, utána meg eladom, mert nekem itt van a GS. És ha megvan a jogsi, onnantól meg megyek veletek, mindenhova.
Okés Esso meglessz.
Egy hónapban úgyis csak 1 napot érek rá, mert hétköznap suli, hétvégén meg meló, mindkét nap
Ha meg minden jól megy, akkor nemsokára megy a gép a szervízbe, és akkor sokáig nem látom
Azért ilyesmiket ne reklámozz nyilvános fórumokon, mert esetleg olyanok is olvassák, akiknek nem kellene! Aztán egyszer azt veszed észre, hogy a ház előtt várnak. Tehát próbáld visszafogni magad arra a pár hónapra, a saját érdekedben.
Dorina: Engem semmi nem tart vissza, mert most is mentem a GS-el, csak a jogsim, mert júli 5-én lessz két éves, és csak akkor tehetem le a korlátlant, hiába vagyok már 18
Édemes leülni és elkezdeni telefonálgatni.....
Azért nem 1-2-3 suzuki dííííler van az országban.
Bex pl. ha jól emlékszem Debrecenből hozta el a Intruderét......
Nekem is megfordult a fejemben de én mentem vele 12000km-t mielőtt nekiálltunk felújítani így nem volt szívem szalonnát sütni rajta az árokparton (pedig többször megfordult a fejemben)
Adatlap -- töltsd ki
"válasz erre" gomb -- használd légyszi!
Nem az enyém a gép hanem haveré de ezt már én is mondtam neki hogy ne forszírozza a vasat hanem vegyen valami újat/ újabbat! Legalább együtt tudnánk gurulni
Nem tudom találsz-e épkézláb állapotú bontott blokkot az öreghez... Ha csak nem vagy fülig szerelmes a cuccba akkor inkább felejtsd el. Alsó hangon 200eFt a motorgenerál úgy,hogy az jó is legyen, én tudom. Mondjuk jó is lett!
Teddy, köszönöm a köszöntést.
Dorina, bepótoljuk mindenképp, de ha tehetem inkább nyúznám a GS-emet, mint innék. Csak lenne már meg az a jogsi , de már nincs sok hátra
Hát azért kellene mert már minden baja van! Csörög zörög erőtlen eresztenek a tömítések meg minden! 4 hengeres a paripa nem a kettő, de asszem nem 550 es hanem 500 as! Azé nem tom mert nem az enyém Köszönöm az infokat, megpróbálok utánajárni!
Esso: Tudom, hogy aggódtok értem, és meg is értem. Akárhányszor elindulok (az a 2 alaklom), arra gondolok, hogy ha elkapnak eliltanak 2 évre, mint a huzat, és akkor hiába fizetem én a motort, meg a biztosítást, ha nem tudom használni, így csak pár utcán megyek itt nálunk össze vissza.
De úgy lenne a legbiztonságosabb, ha nem is mennék ki vele az utcára.
Ráadásul, ha kész lessz a DT, akkor azt fogom nyúzni még egy kicsit, míg meg nem lessz a jogsim, utána meg eladom, mert nekem itt van a GS. És ha megvan a jogsi, onnantól meg megyek veletek, mindenhova.