Csak eszembe jutott.......
Te most "csak úgy lemész" a hepajra, vagy sárga zümmügővel érkezel?
Nézeggettem a képeket és ugye hirtelen bevillant az agyba - így hajnalba ne is várj mást:-) - hogy neked ugyebár sérült a szerencsehozzó nyúllábad......és ha motorral mész, akkor nem e lesz totálisan kész mire végeztek? Hiszen itt se fog másról szólni a téma, mint kuplung....kuplung....kuplung....kuplung....kuplung....
na majd itt elkezdek a Finn csajoknak magyarázni hátha veszik a lapot.... mondjuk van olyan aki igazán vehetné
amúgy beígérek valami szavalást a következő GS öccáz gurulásra, hogy bizonyítsam a verbális készségeim nah... már csak az lenne jobb ha énekelnék nektek
úristen... ez a második rész nem volt komoly... nem akarom kipusztítani a GS tulajokat
Halihó!
Nem tudja valaki, h lesz-e belépő a fent reklámozott kawasaki tesztnapra?
Nem kell lehurrogni, ha hülye kérdés volt, csak nem akarok koppanni a bejáratnál!
Köszi
Semmiféle turmixgép nem indult be! Nem beszéltük ezt mi meg konkrétan, mikor Te már elkezdtél segítséget szerezni.
De nem úgy ismerem Dawntezt, hogy megsértődne ilyenek miatt! Ha meg mégis, bevállalom azt a KVfőzést, de csak neki!
én mondtam nekik, hogy engedjenek szépen.... akkoriban még az írásbeli készségeim nem voltak a toppon mert egyik írásbelimből kellett repetáznom (digitális technikából)... hmmmm mostanra már beszélni sem tudok szerintetek... ha így folytatom baj lesz
Szóval szerintem egy előnyös bahátság kezdette Nils Holgersoné:-) Ő már bizonyított:-)))