Elég, ha gondol a pécsi társaságra, máris ott az eső!
Valamelyik sivatagba le akarták szerződtetni esőcsináló sámánnak. Talán a Namíbba, a busmanokhoz. Sőt, talán volt is, de egy idő után elzavarták, mert szétázott a homok!
Blue-féle túrákra erősen ajánlott mindenféle úszó alkalmatosság! Néha még a vizijártassági vizsga is jól jöhet!
Tavaly minket a nyári kánikulában 2 napos jégesőbe vitt!
Én a nagyfaluban dolgozom. Egyike vagyok a NEM NAPELEMES lovasoknak :) Szívesen gurulok veletek, ha mentek valamerre, meg, ha éppen nem szúnyogot irtok valamerre az országban a 2T-s csapattal :)
De az biztos, hogy Én specc azért nem motoroznék fel a nagyfaluba, hogy 2 kört mehessek akármilyen mocóval...........
MINEK? Venni ugyse akarok.........és pont ezért vannak qurva sokan, mert a sok léhütő megy ingyenmotorozni.......
A távolság tényleg nem nagy......
Hol gályázol? Mert bent a cégnél is megszaporodtak a GS-ek...legalábbis én a DUFI-ban raboskodom, és a Paraffin előtt is szokott állni egy GS......és a Tűzoltóság melett is láttam a minap egyet....de azt megnem mondom hogy fekete, vagy kék volt.......
Jól keresünk?
Ja persze:-)))) Annyira sokat hozok haza, hogy azért nem vettem elő a gépet már lassan 2 hete, mert a sok pénzt kell hazahurcbálnom a bankból:-)))) Naponta 28x fordulok, de még mindig Tele a számlám:-))))
De Én tiszteségesen letoltam 68.000km-ert a pacimmal......ideje volt váltani........és 0-ásan át tudtam menni egy kategóriával nagyobba (no meg azért az a majd 3x-os pacierő se kutya:-)
Még pont megúsztam, hazaértem eső előtt
volt! Ezután csak pókkal felfogatom, h. kéznél legyen!
Valamelyik sivatagba le akarták szerződtetni esőcsináló sámánnak.
Tavaly minket a nyári kánikulában 2 napos jégesőbe vitt!
Sőt nem árt, ha hozol magaddal, egy túrakenut!
A VIDEÓKNÁL
Túrának gondoltam,de nem ér annyit az egész!
Inkább megyek másfele.
De az biztos, hogy Én specc azért nem motoroznék fel a nagyfaluba, hogy 2 kört mehessek akármilyen mocóval...........
MINEK? Venni ugyse akarok.........és pont ezért vannak qurva sokan, mert a sok léhütő
Grat a pacikhoz! Sok balesetmentes km-ert velük!
üdv
A távolság tényleg nem nagy......
Hol gályázol? Mert bent a cégnél is megszaporodtak a GS-ek...legalábbis én a DUFI-ban raboskodom, és a Paraffin előtt is szokott állni egy GS......és a Tűzoltóság melett is láttam a minap egyet....de azt megnem mondom hogy fekete, vagy kék volt.......
Jól keresünk?
Ja persze:-)))) Annyira sokat hozok haza, hogy azért nem vettem elő a gépet már lassan 2 hete, mert a sok pénzt kell hazahurcbálnom a bankból:-)))) Naponta 28x fordulok, de még mindig Tele a számlám:-))))
De Én tiszteségesen letoltam 68.000km-ert a pacimmal......ideje volt váltani........és 0-ásan át tudtam menni egy kategóriával nagyobba (no meg azért az a majd 3x-os pacierő se kutya:-)