Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jehehe, látom köztudott, hogy vizsgáztam!
Remélem Nikinek is jól megy!
Jelentem, szombaton ott leszek Pogányban.
Ja és ma nem dolgoztam a pesti BKV sztrájk miatt!
Köszi!
A sok autónak nem volt elég parkoló, így a "közterület" beélesítette az összes kerékbilincset... nos, ezért nem volt út visszafelé...
Dawntez!
Sajnos, a fele királyságot elbuktad, maradt a fele fa.
Ugyanis azóta beindult a turmixgép (tudod, a kivehető ajtós ), tehát mégsem veszik igénybe a szállítást pénteken. Így jár aki segít szervezkedni. Szarban marad, meg segget csinál a szájából! Bocsika!
Ezért nem jár a fele királyság! Viszont kárpótlásként behordhatod a fele fát!
Szép napot mindenkinek!

Dorina: Köszönjük!
Így már biztosan lesz egy valaki (egy igazi "kircsicsaj"), aki ugye nem bulizik, így vasárnap korán kel, KV-t főz, mosogat stb. Apád, a "király" neve legyen áldott! ki így (már tudom hogy az "udvari fuvaros" címből leminősítve engem), megosztja velem fele királyságát (na nem a fele fa behordását! , hanem a grillcsirkéjét).

Gyerekek Bp. megbolondult! Vagy Uri Geller tett csodát . Reggel: ŐSKÁOSZ! Gondolná a fehér ember, "Na ebből lesz a buli délutánra!" Mert ugye aki reggel 4 kerékbe száll, az délután azzal is megy haza, megmég plusz az ELŐTŰNŐ buszok, trolik. És erre: Őskáosz sehol! Lehet pesten közlekedni! De akkor hová lettek az ótók (Uri bácsi!?)
Miért zárja ki a kettő egymást?

Hiszen vasárnap "csak" haza kell mennünk egy kiadós "alvás" után...
SZÉPJÓESTÉTMINDENKINEK!

Mentem haza, pihizni. Motorral. Árpádhídtól Lőrincig. Az összes k*rva autós, aki nem bkv-val jött engem akar majd kinyírni.
Sebaj, majd máskor!

Ünneplünk? Hát nem motoros oktatásra megyünk? Ti ott ünnepelni akartok?
Ez most azt jelenti, hogy nem tudott válaszolni a kérdésre, és újra játszik? Vagy esetleg azt, hogy nem Summa Cum Laude lett a biziben?
Remélem, hogy a halovány kettes odakerült mindehová...
Sajnálom!
Hi!

Elengedhetitek az egeret. Hát Niki nem abba az iskolába jár, ahol nem szívóznak az államvizsgán.

Mindegy... így is, úgy is ünneplünk Pécsen...
Hápi

Egyszer betettél ide egy linket amikor a villanyszerelők káromkodtak az alagutban, valami filmrészlet. Ha megven neked valahol, tedd már be újra mert nem találom. Köszi.
DÖRÖG AZ ÉG! !

Blue! Gyerünk sátorozni, jön a jégeső!

Ha valami gond lesz a vizsgáiddal, szorulni fogsz! Megmondtam, ELSŐ a tanulás!
Üdv!
Sajnos nem terjed ki a kristálygömböm erre. De rettentő egyszerű dolgod van... felveszed a telefont, és felhívsz egy márkakereskedőt. Ők látják a Magyar Suzuki összes készletét, sőt még egymásét is.
Az azonban biztos, hogy tényleg csak pár darab lehet belőle. Válogatni nem nagyon kell már...
Szijjasz Mindenki!

Ziza! Ügyes lány vagy, gratulálok!

Nikinek még erősen drukkolok, de azért szóljatok majd, hogy mi lett az eredmény!

Dorcsi is túl van a mai szociálpszichológia ZHján... Háááááát, asszem pótZH lesz ebből, ha szép jegyet akarok. Miéééé kell nekem ilyen bődületes baromságokat tanulnom? És még én akartam pszichológus lenni...

Hova lett a meleg és a napocska? Egomban hurrikán tombol pillanatnyilag Hétvégére várjuk erősen a beígért kánikulát

hello
nem tudnátok megmondani h melyik márkakereskedőnel van még gs 500 e?mert azt hallottam h van még pár raktáron tavalyról
szorícsuk, szorícsuk.... az én egerem már fekete
Még nem tudok semmit, úgyhogy tessék csak szoríjjani azt az egeret!
Tiszta véraláfutás már az egér........!
szoríccson kend erőssen
grat akinek siker, hajrá akinek még szurkolni kell
Gratulálok neki!

És mi van Nikivel, illetve az államvizsgájával? Tudni már valamit, vagy szoríccsak még?
Tényleg minden elfogyott az Amargónál is . A Podmanickyben van egy F-es 2e km-el. T: 3127047
Tegnap sikerült valakinek felkergetni a pumpát a fejemben, ezért kimentem lovagolni.

Lementem a telekre.

BLUE!

Tegnap megéheztem és elmentem agárdra a Vadász étterembe enni egy babgulyást! Ott lehet kapni a világ legfinomabb babgulyását! Sőt van menü is: 1000HUF - Egy babgulyás + Egy túrós csusza

A Lényeg! Arra gondoltam evés közben, hogy lehetne csinálni egy kis gasztronómiai oldalacskát is, ahova mindenki küldheti az ajánlásokat, hogy hol lehet olcsón, jót enni.

TUDOM, hogy Te nem vagy az a üljünk, be és együnk motoros. Én se. De ettől függetlenül lehet, hogy más igen. És néha jól esik egy tál meleg étel, ha át vagy fagyva. És nem kell mindgyárt étteremre gondolni. Lehet az egy tuti lángosos, vagy kolbászos, vagy fagyis, vagy akármi.

Na! Abba hagyom, mert kezdem úgy érezni magam mint Emese!