A 9 ropi az önköltsége, nem hiszem, hogy engedne belőle. Én legalábbis nem engednék, mert nehogy már én vegyek neked bukócsóvet! A boltban 25-30 között van.
Most itt tíz percben ismételném Teddyt, hogy reméljük......stb, de nem teszem, mert csak ismétlés lenne.
Az SV témában nem voltál elég figyelmes, mert a fejidomosról volt szó, az pediglen csutkakormányos.
Ennek a pálinkájáról híres Ferinek nem "I" betűvel kezdődik a vezetékneve, ami hangzás szerint létező keresztnév is, csak annak nem "cz" a vége, csak sima "c"...? :-)
Éppen törpöltem a szürkeállományom rejtett zugaiban, hogy mi hír lehet nálad felé? Remélem látjuk az ábrázatod az idén...
Érdekes dolgokat írtál az SV-ről. No, ez a tuti, nem amit az újságok írogatnak. Nekem majd arról cikkezz még, hogy fejidom nélkül milyen a paci? (Azon kívül, hogy naked... )
Tessék karikázgatni a naptárban a közös hétvégéinket! Remélem, tényleg engedi majd az időd, hogy velünk légy néhányszor!
Most volt egy kis idom es visszaolvastam 6-8 oldalt es Essonak uzenem, hogy az SV fejidom nelkuli valtozata kifejezetten magas - meg nekem is. Kicsit furcsallom is, mert en mindig csutkas geppel nyomultam, azt a tipust valahogy nagyon megszerettem. Nem regota hajtom a gepet, de azt mar hamar eszrevettem, hogy a futomuve nem No1, de a GS-hez kepest meg mindig jobb. Eppen setupolgatom a sulyomhoz, de valszeg az elso gumi - 120/60-as csak - miatt kicsit furcsa. Gondolok itt arra, hogy furcsan beborul az eleje. Persze a V2-es nyomatek miatt is lehet, de foleg hogy nem /70-es. Csere utan biztos meg jobb lesz. Es az SV-nek "tipushibaja", hogy az elso teloban beszarik az olaj es ajanlott 15e km-enkent cserelni. Mondjuk nekem meger kb 10e penzt, hogy mindig toppon legyen az elso futomuvem is. Viszont egyebkent nagyon tetszik a gep, mert dogos a hangja, nem kell porgetni, kellemesen motorozhato es ami a legnagyobb aduasza: a sulya! Nagyon konnyu es a kellemes nyomatekkal parositva elvezetesen lehet mocizni. En mentem mar GSX600F-es, az egy nagy kotlak tragyadomb ehhez kepest - elnezest akinek van -, mert nehezebb mint egy repulogep anyahajo es olyan futomu van alatta, hogy kanyarban 5% dontes felett majdnem meghalsz.
Annak a sracnak aki azt kerdezte, hogy hamar ki fogja-e noni a GS-t, annak azt uzenem a kerdes feltevesebol itelve: GS-t ne vegyel! Hamar ki fogod noni!
Ma délelőtt szőrös lett az első gumim! Hadd reklámozzak meg itt egy jó szervizt, mert igen elégedett vagyok! A Motorvárosról van szó(vévévépontmotorvarosponthu), ahol áprilisban hétvégenként ingyen szerelnek gumit! Szerda este levélben, csütörtökön szóban kértem tőlük, hogy szerezzenek már nekem egy Heidenau K63-at, annak ellenére, hogy az nincs az akciójukban! És minden előleg, stb. nélkül tegnap ott volt a gumi, ma meg fel is szerelték, természetesen ingyen! 12773 lett a vége. OK, van ahol olcsóbb, de szereléssel ugye ugyanitt van, plusz hétköznap nem igazán tudok szabadulni. Ja, és bent lehetsz a szervizben, jófejek...
Szóval:
Azé mielőtt túlzottan féltékeny lennél Raidóra, mi is ez a kolozsvári menyecske? Odáig ér a macifarok?
Pedig nemrég itt is kérdezte egy nőnemű lény, hogy idén is lesz-e mocistali, mert szivesen jönne, hátha most sikerülne a volt kollégáját maga FÖLÉ teperni! A válasszal adós maradtam, mert nem tudom, hogy csak ő volt-e kolléganőd egyedül? Hátha előkerül egy másik is addig!
Héééééééétvééééége! Örülök ennek akkor is, ha nincs szép idő... medvetest ki van pukkadva a sok gályázástól.
Raido! Még a végén átruházom rád a MESTER jelzőt! Teljesen féltékeny vagyok, hogy a Nők itten téget "masszíroznak"!
Gabi! A pálinkás projektet hétfőn intézem... f..gani sem volt időm a héten, ahogy a kollégaúrnak sem. Vagy 5-ször hívtam, de ő is pörög, és nem tudott visszahívni. Hétfőn találkozom vele, és akkor rendben lesz az üzemanyag.
Olajcseréseknek noch einmal!
Ásványi, vagy félszintetikus. (legalább SG teljesítményszint)
Ajánlott márkák:
Castrol ACTEVO 10W-40
Castrol GP 20W-50
Repsol 15W-50
Valvoline Durablend 4T 10W-40 vagy 20W-50
Valvoline Motorcycle 4T 10W-40 vagy 20W-50
Van itt választék!
Népecskék!
Jövőre nyomjunk egyet Erdélyben!
Én gyakori vendég vagyok Erdélyországban, és van egy önkéntes vezetőnk már! Menjünk hát! Nekem is ajánlotta már egy kolozsvári lány a lehetőséget, de nélkületek sehova... így jövőre be tudjuk ütemezni... akár Nagy Nyári Túrának is!
Olajcsere elött állok és a tapasztalataitokat/véleményeteket kérném ehez . Megnéztem Blue videóját link amiből leszűrtem, hogy a GS500-hoz leginkább ásványi olaj kell. Nos a motorra 10W40-et rtak Blue meg ugye 20W50-et használt, ahogy ő is mondta a nagyobb nyári melegek miatt. De találtam még pl. 15W50-es olajat is link
Most itt tíz percben ismételném Teddyt, hogy reméljük......stb, de nem teszem, mert csak ismétlés lenne.
Az SV témában nem voltál elég figyelmes, mert a fejidomosról volt szó, az pediglen csutkakormányos.
Nálunk esett egész nap, így csak a motorsimogatás maradt Teddynek...
Ha vki tud beszélni Darázzsal, kérdezze már meg légyszi, h mennyi az annyi...(bukócső) Köszönöm!
Visegrád-Pomáz-Dobogókő-Pilisvörösvár-Budape
st.
Éppen törpöltem a szürkeállományom rejtett zugaiban, hogy mi hír lehet nálad felé? Remélem látjuk az ábrázatod az idén...
Érdekes dolgokat írtál az SV-ről. No, ez a tuti, nem amit az újságok írogatnak. Nekem majd arról cikkezz még, hogy fejidom nélkül milyen a paci? (Azon kívül, hogy naked... )
Tessék karikázgatni a naptárban a közös hétvégéinket! Remélem, tényleg engedi majd az időd, hogy velünk légy néhányszor!
Annak a sracnak aki azt kerdezte, hogy hamar ki fogja-e noni a GS-t, annak azt uzenem a kerdes feltevesebol itelve: GS-t ne vegyel! Hamar ki fogod noni!
Ma délelőtt szőrös lett az első gumim! Hadd reklámozzak meg itt egy jó szervizt, mert igen elégedett vagyok! A Motorvárosról van szó(vévévépontmotorvarosponthu), ahol áprilisban hétvégenként ingyen szerelnek gumit! Szerda este levélben, csütörtökön szóban kértem tőlük, hogy szerezzenek már nekem egy Heidenau K63-at, annak ellenére, hogy az nincs az akciójukban! És minden előleg, stb. nélkül tegnap ott volt a gumi, ma meg fel is szerelték, természetesen ingyen! 12773 lett a vége. OK, van ahol olcsóbb, de szereléssel ugye ugyanitt van, plusz hétköznap nem igazán tudok szabadulni. Ja, és bent lehetsz a szervizben, jófejek...
Szóval:
Pedig nemrég itt is kérdezte egy nőnemű lény, hogy idén is lesz-e mocistali, mert szivesen jönne, hátha most sikerülne a volt kollégáját maga FÖLÉ teperni! A válasszal adós maradtam, mert nem tudom, hogy csak ő volt-e kolléganőd egyedül? Hátha előkerül egy másik is addig!
saját pálinkámból, me' az is nála van! Megoldom!
Egy fehér KITE-s Peugeot-val szaggatja az utat...
Két üvveggel rendelek tőle, ha találkoztok. Az anyagiakat rendezem vele...
Köszi!
Teddy, véletlenül nem Ferenc az úr, az Iparszerű Term. dolgozik,
vele holnap reggel van találkozóm
Héééééééétvééééége! Örülök ennek akkor is, ha nincs szép idő... medvetest ki van pukkadva a sok gályázástól.
Raido! Még a végén átruházom rád a MESTER jelzőt! Teljesen féltékeny vagyok, hogy a Nők itten téget "masszíroznak"!
Gabi! A pálinkás projektet hétfőn intézem... f..gani sem volt időm a héten, ahogy a kollégaúrnak sem. Vagy 5-ször hívtam, de ő is pörög, és nem tudott visszahívni. Hétfőn találkozom vele, és akkor rendben lesz az üzemanyag.
Olajcseréseknek noch einmal!
Ásványi, vagy félszintetikus. (legalább SG teljesítményszint)
Ajánlott márkák:
Castrol ACTEVO 10W-40
Castrol GP 20W-50
Repsol 15W-50
Valvoline Durablend 4T 10W-40 vagy 20W-50
Valvoline Motorcycle 4T 10W-40 vagy 20W-50
Van itt választék!
Népecskék!
Jövőre nyomjunk egyet Erdélyben!
Én gyakori vendég vagyok Erdélyországban, és van egy önkéntes vezetőnk már! Menjünk hát! Nekem is ajánlotta már egy kolozsvári lány a lehetőséget, de nélkületek sehova... így jövőre be tudjuk ütemezni... akár Nagy Nyári Túrának is!
No, menek SZOMBATOZNI!
Én a Repsolt használtam, amit másodiknak írtál, a 15W-50-est. Semmi gondom nem volt vele, de azt is mondhatom, hogy meg voltam elégedve.
Olajcsere elött állok és a tapasztalataitokat/véleményeteket kérném ehez . Megnéztem Blue videóját link amiből leszűrtem, hogy a GS500-hoz leginkább ásványi olaj kell. Nos a motorra 10W40-et rtak Blue meg ugye 20W50-et használt, ahogy ő is mondta a nagyobb nyári melegek miatt. De találtam még pl. 15W50-es olajat is link
mondjuk... annyit simán meg tudok ígérni, hogy megszóllalok... ööö... legalábbis az ominózus "Ja"-n kívül mondanék mást is
Juuuj, ez van, ha dugóban senyvedek hazafele, egyre gonoszabb leszek.