Teddykem! Talalkozni tuti fogunk, mert azert terveimben van egy jo kis bajai halaszle ismet...
Egyebkent ha osszefutunk, szivesen odaadom a vasparipat tesztelni! Meg Essonak is. De mas mar ne jelentkezzen, nem vagyok en suzuki dealer, hogy tesztnapot tartsak!
Esso, irtam direkt, hogy a fejidom nelkulirol nyilatkozok. Egyebkent a fejidomost is at lehet alakitani rendes kormanyosra, csak eleg maceras, mert bovdeneket kell cserelni, meg eleg szar lehet, amikor forgatod a kormanyt.
Ja, es tegnap teszteltem a gepet, 211km/h-a volt a csucs es 10e forgott, de mar nem birt 11e-ig menni. Mielott kerdeznetek: igen, majdnem leszakadt a fejem a menetszelben!
No, milyen volt a rendezvény?
Most muatatta a híradó, hogy mennyire "aljasak, őrültek, és egyáltalán huligánok" ezek a motorosok!
B.ssza meg a riporer, már megint!
9000 Birodalmi Creditért a tiéd a bukócső.
Blueval le tudod boltolni, hiszen nála van a motyó...
Milyen időtök volt? Rendezvény hogy sikerült?
Nézegettem képeket, és nagyon szép masinákat csinálgatnak egyesek...
Persze, az új gyáriak se kutyák, de ezek csodaszépek.
Hát, nem az OCC a kedvenc...
Mert ez SPECIFIKUSAN CSAKIS ! K7-es , vízes, 650es banditára jó....hiszen arra lett SZERKESZTVE
Letéppett a szél? Afffene, erre számíthattam volna...
Egyebkent ha osszefutunk, szivesen odaadom a vasparipat tesztelni! Meg Essonak is. De mas mar ne jelentkezzen, nem vagyok en suzuki dealer, hogy tesztnapot tartsak!
Esso, irtam direkt, hogy a fejidom nelkulirol nyilatkozok. Egyebkent a fejidomost is at lehet alakitani rendes kormanyosra, csak eleg maceras, mert bovdeneket kell cserelni, meg eleg szar lehet, amikor forgatod a kormanyt.
Ja, es tegnap teszteltem a gepet, 211km/h-a volt a csucs es 10e forgott, de mar nem birt 11e-ig menni. Mielott kerdeznetek: igen, majdnem leszakadt a fejem a menetszelben!
Most muatatta a híradó, hogy mennyire "aljasak, őrültek, és egyáltalán huligánok" ezek a motorosok!
B.ssza meg a riporer, már megint!
És vannak, akikről nem tudom eldönteni, hogy szépek-e, de azt sem, hogy férfiak!
No, majd a lányaink szívét kell megsimogatnod... hátha!